Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Tunjungan

Jl. Tunjungan, 102 - 104, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія 60011

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,0

із 667 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
6,6
Розташування
8,7
Робота персоналу:
6,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,8
Комфортність номерів/Стандарт:
6,9
Страви/Організація харчування:
6,2
Усі відгуки (667)
Відсортувати за:
Ruben T. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 5 січня 2016 р.
Unclean room, poor service even public used elevat

location
4,7
Unpleasanr, even we stay at the hotel almost for resting in the evening.
Повідомити про цей вігук
Husein T. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 1 січня 2016 р.
over rated hotel

complimentary new year eve dinner, location,
7
Повідомити про цей вігук
Ronald K. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 22 грудня 2015 р.
Location is best feature

Location, staff friendliness, dining
9,3
I selected Hotel Tunjungan due to location. That is its best feature. After reserving the room I read so many negative reviews I almost cancelled, but I am glad that I did not. In contrast to many others, I found the dining superior to other hotels in which I have stayed in Indonesia. I did not find it necessary to ask for any items I thought missing. Wi-fi is a problem, country-wide. I found problems with connectivity, took my laptop and android phone to the front desk, and the problems were resolved. Inconvenient, yes, but functional. The hotel is old; the elevator operation takes some getting used to, again, I asked and received help from the staff. Any problems I encountered were overcome with minimal inconvenience and all such problems were minimal when compared to the benefits of location.
Повідомити про цей вігук
Ahmad I. Поїздка вдвох Indonesia, 22 грудня 2015 р.
smell not good, breakfast not okay

location
4,3
breakfasf not good, hotel small so bad.
Повідомити про цей вігук
Zuraida A. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 15 грудня 2015 р.
Quiet hotel with not many guests

Location only
6,3
Not enough light in our room. No iron service in the room. Only laundry can do so and you have to pay it. Location still the best, near to the mall but not the hotel.
Повідомити про цей вігук
Jumat Z. Ділова поїздка Brunei Darussalam, 12 листопада 2015 р.
Near Shopping Plaza

very near the biggest shopping mall
6,3
It could have been better if the aircond is working properly. The hot water is not always available for shower. No stationary available in the room. The towel were old. The breakfast selection are limited. Cereal was there one day but not there in another. On the whole very disappointing experience stay in this hotel.
Повідомити про цей вігук
Noriza S. Поїздка вдвох Malaysia, 8 листопада 2015 р.
Good

Attached with Mall & center of town
7,7
Повідомити про цей вігук
Sulyono H. Ділова поїздка Indonesia, 8 жовтня 2015 р.
Nice hotel

Nice hotel
8
Nice hotel
Повідомити про цей вігук
Tio S. Ділова поїздка Singapore, 6 жовтня 2015 р.
Good location

Good location
8
Повідомити про цей вігук
Zulkifli E. Група Malaysia, 13 вересня 2015 р.
good

nice
8
centre
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Hotel Tunjungan СурабаяHotel Tunjungan Сурабая - РесторанHotel Tunjungan Сурабая - Спа-центрHotel Tunjungan Сурабая - Паб/Коктейль-барHotel Tunjungan Сурабая - Конференц-залHotel Tunjungan Сурабая - ЗручностіHotel Tunjungan Сурабая - ЗручностіHotel Tunjungan Сурабая - Фітнес-залHotel Tunjungan Сурабая - ВітальняHotel Tunjungan Сурабая - Інтер’єр готелюHotel Tunjungan Сурабая - Паб/Коктейль-барHotel Tunjungan Сурабая - РесторанHotel Tunjungan Сурабая - ВітальняHotel Tunjungan Сурабая - ВітальняHotel Tunjungan Сурабая - ВітальняHotel Tunjungan Сурабая - ВітальняHotel Tunjungan Сурабая - ВітальняHotel Tunjungan Сурабая - ВітальняHotel Tunjungan Сурабая - ВітальняHotel Tunjungan Сурабая - Номер ЛюксHotel Tunjungan Сурабая - Балкон/ТерасаHotel Tunjungan Сурабая - Інтер’єр готелюHotel Tunjungan Сурабая - Інтер’єр готелюHotel Tunjungan Сурабая - Балкон/ТерасаHotel Tunjungan Сурабая - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A02