чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Tunjungan

Jl. Tunjungan, 102 - 104, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія 60011 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Tunjungan Сурабая - Вітальня Hotel Tunjungan Сурабая - Вітальня Hotel Tunjungan Сурабая - Конференц-зал Hotel Tunjungan Сурабая - Конференц-зал Hotel Tunjungan Сурабая - Ресторан Hotel Tunjungan Сурабая - Спа-центр Hotel Tunjungan Сурабая - Паб/Коктейль-бар Hotel Tunjungan Сурабая - Вітальня Hotel Tunjungan Сурабая - Вітальня Hotel Tunjungan Сурабая - Конференц-зал Hotel Tunjungan Сурабая - Вітальня Hotel Tunjungan Сурабая - Вітальня Hotel Tunjungan Сурабая - Вітальня Hotel Tunjungan Сурабая - Зручності Hotel Tunjungan Сурабая - Зручності Hotel Tunjungan Сурабая - Фітнес-зал
Hotel Tunjungan Сурабая - Зовнішній вид готелю Hotel Tunjungan Сурабая - Вітальня Hotel Tunjungan Сурабая - Вітальня Hotel Tunjungan Сурабая - Рецепція Hotel Tunjungan Сурабая - Паб/Коктейль-бар Hotel Tunjungan Сурабая - Вітальня Hotel Tunjungan Сурабая - Ресторан
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 273

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,0

із 591 відгуків

Ціна-якість:
6,7
Розташування
8,7
Робота персоналу:
6,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,0
Страви/Організація харчування:
6,3
Усі відгуки (591)
Відсортувати за:
Hermawan A. Ділова поїздка Indonesia, 22 лютого 2015 р.
Location Near Shopping Mall

location, clean room, nice staff
7,3
Hotel located nearby the largest Shopping Mall in Surabaya, Tunjungan Plaza. We stay here because because of the location, its easy to get to the shopping mall, go shopping or watch movies.
Kuek P. Група Malaysia, 22 лютого 2015 р.
good location poor wifi

good location and staff
6,7
very bad wifi signal, try to get rooms at higher floor, floor 9 and above. we stay at floor 4 and 5. bad wifi signal and no 3g signal at all.
Kuek P. Група Malaysia, 20 лютого 2015 р.
good location

location only
6,7
next to shopping mall, old hotel, aircon not functioning, no hair dryer, poor wifi.
Zawiyah M. Поїздка вдвох Malaysia, 16 лютого 2015 р.
Good location

Location, staff and food
7
Hotel location situated at Surabaya city near Shopping Complex.breakfast not so good. But food for dinner delicious. Hotel not so clean. I stay at this hotel because I have conference there
Sucipto A. Ділова поїздка Indonesia, 11 лютого 2015 р.
Good Hotel Close to Tunjungan Plaza

Close to Tunjungan Plaza, Close to Food Stalls and Easy to Get Public Transport
8
Endah M. Ділова поїздка Indonesia, 16 січня 2015 р.
Great Hotel

Nice hotel
10
Good 7 nice hotel
Arumtyas P. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 1 січня 2015 р.
forcing to follow gala dinner

swimming pool
5,7
uncomfortable because when i arrived at receptionist, she forced me to pay gala dinner, if i didn't pay it she wouldn't open my room that i ordered through agoda two months ago. there's any notification through agoda about gala dinner 500k (500 thousand rupiahs). breakfast menu didn't have variety (only standard menu) that made bored
Sulaiman M. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 29 грудня 2014 р.
Transit hotel

location, food, and staf
7
Extra bed is too expensive cause I get hard and not comfortable bed, more like sleep on the wood than matress, other this just fine. May be need some renovation cause tunjungan hotel is very old hotel
Felix B. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 28 грудня 2014 р.
Good location

Clean, reasonable price, comfort
8
Michael B. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 24 грудня 2014 р.
pleasent

near tunjungan hotel. big room
7
Near tunjungan plaza

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Tunjungan СурабаяHotel Tunjungan Сурабая - ВітальняHotel Tunjungan Сурабая - ВітальняHotel Tunjungan Сурабая - Конференц-залHotel Tunjungan Сурабая - Конференц-залHotel Tunjungan Сурабая - РесторанHotel Tunjungan Сурабая - Спа-центрHotel Tunjungan Сурабая - Паб/Коктейль-барHotel Tunjungan Сурабая - ВітальняHotel Tunjungan Сурабая - ВітальняHotel Tunjungan Сурабая - Конференц-залHotel Tunjungan Сурабая - ВітальняHotel Tunjungan Сурабая - ВітальняHotel Tunjungan Сурабая - ВітальняHotel Tunjungan Сурабая - ЗручностіHotel Tunjungan Сурабая - ЗручностіHotel Tunjungan Сурабая - Фітнес-залHotel Tunjungan Сурабая - Зовнішній вид готелю Hotel Tunjungan Сурабая - ВітальняHotel Tunjungan Сурабая - ВітальняHotel Tunjungan Сурабая - РецепціяHotel Tunjungan Сурабая - Паб/Коктейль-барHotel Tunjungan Сурабая - ВітальняHotel Tunjungan Сурабая - Ресторан


AS-AGWEB-3A08