Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Uno

C.M. Recto St (Beside Lawaan Theatre), Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Uno Давао - Вітальня Hotel Uno Давао - Зовнішній вид готелю Hotel Uno Давао - Інтер’єр готелю Hotel Uno Давао - Фойє Hotel Uno Давао - Фойє Hotel Uno Давао - Рецепція Hotel Uno Давао - Вид Hotel Uno Давао - Фойє Hotel Uno Давао - Інтер’єр готелю Hotel Uno Давао - Вхід Hotel Uno Давао - Вітальня Hotel Uno Давао - Вітальня Hotel Uno Давао - Вітальня Hotel Uno Давао - Вітальня Hotel Uno Давао - Вітальня Hotel Uno Давао - Вітальня
Hotel Uno Давао - Вітальня Hotel Uno Давао - Вітальня Hotel Uno Давао - Вітальня Hotel Uno Давао - Вітальня Hotel Uno Давао - Вітальня Hotel Uno Давао - Вітальня Hotel Uno Давао - Вітальня Hotel Uno Давао - Вітальня Hotel Uno Давао - Вітальня Hotel Uno Давао - Вітальня Hotel Uno Давао - Вітальня Hotel Uno Давао - Вітальня
Розміщення: Давао Сіті Центр Кількість номерів: 152
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,7

із 49 відгуків

Ціна-якість:
7,0
Розташування
7,7
Робота персоналу:
6,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,7
Комфортність номерів/Стандарт:
6,4
Страви/Організація харчування:
5,3
Усі відгуки (49)
Todd L. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 25 березня 2014 р.
Excellent: The staff was very friendly

Service, Friendliness,very happy
9,3
I would stay again really liked the staff, The room was clean and very nice . The restaurant was nice as well maybe a little pricey.
James C. Поїздка вдвох Philippines, 12 лютого 2014 р.
not worth what you pay for. the hotel have publish

no, not, and don't
3,7
shower hot water not hot, have to call front desk and wait if you need to drink water( hot or cold) , you feel cramp inside the room, bed bad. aircon blow right into your face........ grrrrrrr walling made of plastic. nowhere to put you cloths. table too small.
Andreas D. Індивідуальний мандрівник Netherlands, 24 січня 2014 р.
Quiet place with friendly staff

Staff performance
7
Just in the middle, not very good but definitely not negative
Stanly T. Ділова поїздка Philippines, 14 листопада 2013 р.
easy access to city central

clean cozy heart of the city
4,7
its ok for a budget hotel, easy access to city center, elevator is very poor
Ma V. Група Philippines, 9 листопада 2013 р.
One of the worse!

Only one, the hotel staff were friendly, patient and accommodating!
4,3
Not good! Water coming out from faucets are rusty and dirty! Family rooms' comfort rooms do not have doors and its walls have gaps from the ceiling, allowing bad odor to circulate in the entire room! We have to request some clean water for brushing our teeth! And the only thing good is the hotel staff who manually bring us clean water in pales! Whoever the owner of this hotel, please commend your people but improve the cleanliness, sanitation, facilities and most of all your water quality!
Rio D. Група Philippines, 13 жовтня 2013 р.
good

good, affordable clean
8,3
good, it is good for budgeted stay and helpful staff
Adel A. Поїздка вдвох Kuwait, 17 вересня 2013 р.
nice hotel to stay for your bisnise

nothing its normall hotel
6
Ann M. Група Philippines, 13 вересня 2013 р.
Friendly Staff and Affordable

accessible, friendly staff, value for money
8
two thumbs up.they give value for money, and has accommodating staff.
John E. Індивідуальний мандрівник United States of America, 18 серпня 2013 р.
Great Location, Lacks Security

Location, Friendly Staff
7
The location was great for the Kadayawan festival....had a great view for the activities on the street below. The issue I had was the hotel security. I had a laptop computer stollen from me, Asked for help from the staff. They told me to wait to speak to the Security Supervisor. I left after waiting for him for 20 minutes. Filed a police report. The police were much more helpful. Never did see the Security Supervisor at the hotel.....useless!
Lilyvelle D. Поїздка вдвох Philippines, 27 липня 2013 р.
You get the value of what you paid for

location, big comfort room, clean
6,3
My stay at hotel uno is not so bad. We get what we paid for, the bed is hard & the towels sucks. They don't the have make up option at the door so if you leave and not informed the reception that you want your room to be cleaned up, when you get back it will the same as u when u left. You get to pay additional for extra pillow. The location is good though and the hotel is new. I recommned this hotel for those travelling who have tight budget.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Uno ДаваоHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - Зовнішній вид готелю Hotel Uno Давао - Інтер’єр готелюHotel Uno Давао - ФойєHotel Uno Давао - ФойєHotel Uno Давао - РецепціяHotel Uno Давао - ВидHotel Uno Давао - ФойєHotel Uno Давао - Інтер’єр готелюHotel Uno Давао - ВхідHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - ВітальняHotel Uno Давао - Поле для гри в гольф


AS-AGWEB-3B01