Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Vicente

Florentino Torres Street, Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни 8999 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Vicente Давао - Зовнішній вид готелю Hotel Vicente Давао - Інтер’єр готелю Hotel Vicente Давао - Конференц-зал Hotel Vicente Давао - Ресторан Hotel Vicente Давао - Інтер’єр готелю Hotel Vicente Давао - Конференц-зал Hotel Vicente Давао - Ресторан Hotel Vicente Давао - Паб/Коктейль-бар Hotel Vicente Давао - Конференц-зал Hotel Vicente Давао - Вітальня Hotel Vicente Давао - Вітальня Hotel Vicente Давао - Вітальня Hotel Vicente Давао - Ресторан Hotel Vicente Давао - Паб/Коктейль-бар Hotel Vicente Давао - Вітальня Hotel Vicente Давао - Ресторан
Hotel Vicente Давао - Вітальня Hotel Vicente Давао - Вітальня Hotel Vicente Давао - Вітальня Hotel Vicente Давао - Інтер’єр готелю Hotel Vicente Давао - Вітальня Hotel Vicente Давао - Вітальня Hotel Vicente Давао - Вітальня Hotel Vicente Давао - Рецепція Hotel Vicente Давао - Вітальня Hotel Vicente Давао - Вітальня Hotel Vicente Давао - Паб/Коктейль-бар Hotel Vicente Давао - Вітальня
Місцезнаходження Давао Сіті Центр Кількість номерів: 27
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
8,0
Розташування
7,7
Робота персоналу:
8,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (84)
Відсортувати за:
Stephen D. Поїздка вдвох Australia, 21 липня 2015 р.
Clean and comfortable

Clean, comfortable, value
6,7
Повідомити про цей вігук
Catherine C. Ділова поїздка Philippines, 6 липня 2015 р.
Business hotel

Cleanliness, staff is professional,
7,3
It was a comfortable stay for a business traveller. They say its home away from home and the room feels that way too just a little small for my liking since theres only one night table beside my bed (too small for two). Its also not the type of room where you would want to stay the whole day (really just for business travellers). The bathroom and the bedroom are clean which are the most important thing for me. The towel given to me has worn out edges though. All in all, its okay.
Повідомити про цей вігук
Katherine A. Група Philippines, 11 червня 2015 р.
Best b&b

Place. Convenience. Value for money
10
Повідомити про цей вігук
Michelle R. Ділова поїздка Philippines, 29 травня 2015 р.
worth coming back to

cleanliness, service and food
9,3
I enjoyed my stay at Hotel Vicente and intend to book here again on my next trip.
Повідомити про цей вігук
Dennis I. Ділова поїздка United States of America, 8 березня 2015 р.
My new boutique hotel hq in Davao City

rooms, staff, food
8,3
As before, the ambience, management/staff, and good food as well as value has made this boutique hotel my new hq in Davao City
Повідомити про цей вігук
Blesilda O. Індивідуальний мандрівник Philippines, 21 лютого 2015 р.
Good location

Location, service and food
7,3
In a nutshell, my stay was comfortable. There are things I noticed however, one is that the refrigerator is nowhere to be found. In the agoda website, the room features are air conditioning, balcony/terrace (there was NO balcony), mini bar (none offered), desk, satellite/cable TV television LCD/plasma screen, refrigerator (as already stated, there was none) and shower.
Повідомити про цей вігук
Serkan A. Ділова поїздка Israel, 28 січня 2015 р.
nice hotel

location, room, price
9,7
best place to stay in davao
Повідомити про цей вігук
Serkan A. Ділова поїздка Israel, 28 січня 2015 р.
nice hotel

location, room, price
9,7
best place to stay in davao
Повідомити про цей вігук
Nelia L. Ділова поїздка Philippines, 25 січня 2015 р.
Good, Clean and Affordable. A nice place to stay.

I like the hotel because the staff were courteous and accommodating. Accessible and a clean place to stay. Value for money. I will stay here again.
9,3
Excellent
Повідомити про цей вігук
Dennis I. Ділова поїздка United States of America, 20 січня 2015 р.
A great find in city center with good food

Staff, food, location
8,3
With half discount on best big room in hotel and good food, this boutique hotel is great find.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Vicente ДаваоHotel Vicente Давао - Зовнішній вид готелю Hotel Vicente Давао - Інтер’єр готелюHotel Vicente Давао - Конференц-залHotel Vicente Давао - РесторанHotel Vicente Давао - Інтер’єр готелюHotel Vicente Давао - Конференц-залHotel Vicente Давао - РесторанHotel Vicente Давао - Паб/Коктейль-барHotel Vicente Давао - Конференц-залHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - РесторанHotel Vicente Давао - Паб/Коктейль-барHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - РесторанHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - Інтер’єр готелюHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - РецепціяHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - Паб/Коктейль-барHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - РесторанHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - РесторанHotel Vicente Давао - РесторанHotel Vicente Давао - РесторанHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - РесторанHotel Vicente Давао - ВітальняHotel Vicente Давао - РецепціяHotel Vicente Давао - РесторанHotel Vicente Давао - Ресторан


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A03