чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hotel Yani

Jln Bay Pass Ngurah Rai 660 Pesanggaran, Денпасар, Балі, Індонезія 80222 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hotel Yani Балі - Ванна кімната Hotel Yani Балі - Вітальня Hotel Yani Балі - Ванна кімната Hotel Yani Балі - Вітальня Hotel Yani Балі - Конференц-зал Hotel Yani Балі - Конференц-зал Hotel Yani Балі - Їжа та напої Hotel Yani Балі - Вітальня Hotel Yani Балі - Басейн Hotel Yani Балі - Конференц-зал Hotel Yani Балі - Танцювальна зала Hotel Yani Балі - Вітальня Hotel Yani Балі - Вітальня Hotel Yani Балі - Ресторан Hotel Yani Балі - Басейн Hotel Yani Балі - Їжа та напої
Hotel Yani Балі - Вітальня Hotel Yani Балі - Вітальня Hotel Yani Балі - Вітальня Hotel Yani Балі - Ванна кімната Hotel Yani Балі - Вітальня Hotel Yani Балі - Фойє
Місцезнаходження Денпасар Кількість номерів: 38
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,7

із 494 відгуків

Ціна-якість:
7,6
Розташування
6,6
Робота персоналу:
6,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,5
Комфортність номерів/Стандарт:
6,7
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (494)
Відсортувати за:
Lyubov Z. Сім"я з малими дітьми Russia, 8 травня 2014 р.
Так себе...

Большая кровать, интернет,
5,3
Останавливались на одну ночь. Номер большой, но жутко прокуренный. И очень слышно дорогу, потому что отель стоит прямо на трассе. Шел ливень и из кондиционера капала вода. Завтрак на тройку... Из плюсов - приличный, по местным меркам, интернет.
Yulia G. Поїздка вдвох Russia, 10 жовтня 2011 р.
Быстро и дешево переночевать

Чистота, кондиционер, рядом с супермаркетом
8,3
Распологается в "пахучей" части Денпасара. Внутри номера очень чистые, ванная простая, унитаз и душевая лейка, без шторки. Кондиционер есть, холодильник с тв тоже. Есть Wi-Fi, но ловит плохо. Персонал хороший, единственные вызвали нас официальное такси) Завтрак - шведский стол.
Colin C. Індивідуальний мандрівник Australia, 19 серпня 2014 р.
mr colin cuthbert

the hotel best valve for money
9,7
Mark S. Поїздка вдвох United States of America, 6 серпня 2014 р.
You get what you pay for

In between my arrival and destination
5,7
Because it's close to the highway, it was noisy. We had lots of mosquitos in the room (August) so going to bed without a net was nerve racking. If price is an issue this place ok but if you want a good night sleep perhaps consider the above mentioned. I give the place an average rating.
Sucipto A. Група Indonesia, 23 червня 2014 р.
Nice Budget Hotel in By Pass

Location, Cheap Price and Clean
8
Cornelis V. Ділова поїздка Netherlands, 19 червня 2014 р.
Perfect because I had to be close to the hotel

staff, location, service
8
Pleasant, not for a beach hotel but for business and airport perfect.
Laura G. Група United Kingdom, 19 червня 2014 р.
Close to airport, short and convenient.

It was close to airport and also to serangon harbour which took us over to the gilli islands. We only used this hotel as a short pit stop and it was very cheap, convenient, clean and satisfactory.
4,7
We only used this hotel as a short pit stop, as we arrived on a late flight and were waking early for a boat to gilli islands. When we arrived the staff almost seemed confused by everything we said but I think that there was just a big language barrier. We asked for adapters for our phones and they couldn't understand so we just prayed our phones held out. The room was clean despite a musky smell and the bed rather comfortable. I asked for a 6am wake up call in case my phone died, we received our wake up call at 6.20, luckily my phone battery held out! We were too early for breakfast but they very kindly provided us with a bit of a take away breakfast which was kind of them. Great hotel if travelling to gilli islands from the serangon harbour and only needing a pit stop!!
Sarah N. Поїздка вдвох Philippines, 18 червня 2014 р.
I think it's worth the stay and value.

Nice swimming pool. Large room. Friendly staff
5
It was good. I think it's a good hotel. My only comment was about the breakfast. I think it's better if they put more varieties of food and always check the buffet line.
Bernhard F. Поїздка вдвох Indonesia, 2 травня 2014 р.
Good place to stay, @ very valuable price,

Nearby a lot of good food, big supermaket
9,7
I see by location , and the price,,, it very good, good place, clean, near to expressway
Yosep H. Поїздка вдвох Indonesia, 29 квітня 2014 р.
Amazingly comfort

Pool, bed and shower
7
Its very comfort for me

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hotel Yani БаліHotel Yani Балі - Ванна кімнатаHotel Yani Балі - ВітальняHotel Yani Балі - Ванна кімнатаHotel Yani Балі - ВітальняHotel Yani Балі - Конференц-залHotel Yani Балі - Конференц-залHotel Yani Балі - Їжа та напоїHotel Yani Балі - ВітальняHotel Yani Балі - БасейнHotel Yani Балі - Конференц-залHotel Yani Балі - Танцювальна залаHotel Yani Балі - ВітальняHotel Yani Балі - ВітальняHotel Yani Балі - РесторанHotel Yani Балі - БасейнHotel Yani Балі - Їжа та напоїHotel Yani Балі - ВітальняHotel Yani Балі - ВітальняHotel Yani Балі - ВітальняHotel Yani Балі - Ванна кімнатаHotel Yani Балі - ВітальняHotel Yani Балі - Фойє


AS-AGWEB-3C06