Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hullett House

1881 Heritage, 2A Canton Road, Цім Ша Цуй, Гонконг

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,8

із 126 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,8
Розташування
9,5
Робота персоналу:
9,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,1
Комфортність номерів/Стандарт:
9,0
Страви/Організація харчування:
8,4
Усі відгуки (126)
Відсортувати за:
Fabrizio B. Поїздка вдвох Italy, 1 березня 2016 р.
Fantastic

POSITION, FOOD, STAFF
8,3
FANTASTIC STAY
Повідомити про цей вігук
Yit F. Сім"я зі старшими дітьми Brunei Darussalam, 25 лютого 2016 р.
Wonderful experience in a heritage building
6
The staff are very friendly and helpful. Service excellent. I like their bakery. Will be better if they send reminder email to room guest 1-2 days before check in date.
Повідомити про цей вігук
Yu S. Поїздка вдвох Hong Kong, 23 січня 2016 р.
Great

Location, staff and feeling
9,7
Повідомити про цей вігук
Sarah W. Сім"я зі старшими дітьми United Kingdom, 17 січня 2016 р.
A Special Place

Beautiful room, outsanding service, fabulous food
9,7
Simply stunning. Enjoyed every moment. From the moment we stepped through the door until the moment we left the staff could not have been more welcoming, helpful and curteous.The hotel is beautiful and the room was out of this world. Loved it.
Повідомити про цей вігук
Susan E. Поїздка вдвох Philippines, 19 вересня 2015 р.
My unforgettable stay at Hullett Housese

Service, accommodation and food were superb.
10
It was a great experience. Dining at Saint George was the finest I've experienced. Service and food were excellent nothing like it.
Повідомити про цей вігук
Andrew T. Поїздка вдвох United Kingdom, 16 серпня 2015 р.
Amazing

Staff, Rooms, Service
10
Повідомити про цей вігук
Anna T. Поїздка вдвох Canada, 25 липня 2015 р.
Amazing stay

Personalized service, staff were amazing and aimed to please, lovely room
9,7
We had a really lovely stay here. It was our anniversary so they delivered a lovely cake for us and they really made our stay memorable. We loved the location and the staff were very good! We had to wait a bit to check in but they bought us lunch while we waited. We were quite impressed with the service!
Повідомити про цей вігук
Jennifer V. Сім"я з малими дітьми Philippines, 19 липня 2015 р.
Beautiful Hotel

Location, staff and room
9,3
It's a very beautiful building not to mention the big rooms and friendly staff
Повідомити про цей вігук
George H. Ділова поїздка Hong Kong, 15 червня 2015 р.
Very nice hotel

The decoration
9,7
Повідомити про цей вігук
Jackie T. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 18 лютого 2015 р.
a beautiful experience

excellent service. very helpful and friendly staff. beautiful colonial house
7,7
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Hullett House ГонконгHullett House Гонконг - ВхідHullett House Гонконг - Зовнішній вид готелю Hullett House Гонконг - Зовнішній вид готелю Hullett House Гонконг - Паб/Коктейль-барHullett House Гонконг - РесторанHullett House Гонконг - РесторанHullett House Гонконг - РесторанHullett House Гонконг - РесторанHullett House Гонконг - РесторанHullett House Гонконг - РесторанHullett House Гонконг - РесторанHullett House Гонконг - РесторанHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Номер ЛюксHullett House Гонконг - Зручності


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A07