чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Ibis Wellington Hotel

153 Featherston Street, Центральний Веллінгтон, Веллінгтон, Нова Зеландія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Фойє Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Фойє Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Рецепція Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ванна кімната Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-бар
Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-бар Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-бар Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Центральний Веллінгтон Кількість номерів: 200

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 415 відгуків

Ціна-якість:
8,3
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (415)
Відсортувати за:
Boleslaw R. Поїздка вдвох Poland, 18 січня 2014 р.
W centrum

W centrum, blisko do portu
8
Grace T. Група Malaysia, 31 серпня 2014 р.
N/A

cheap, clean and location
9,7
Good
Ron B. Поїздка вдвох Australia, 26 серпня 2014 р.
Location

location, staff and comfort
9,3
We had a great couple of days at the Ibis. It's location was perfect for walking around town and seeing most of the important places. We didn't need to take our car out of the garage.
Grant D. Сім"я зі старшими дітьми New Zealand, 15 серпня 2014 р.
Great

Location comfort clean
8,3
Enjoyable and relaxing
Ian L. Ділова поїздка New Zealand, 15 серпня 2014 р.
The stay that wasn't!

Nothing, didn't get there
6
Flight diverted because of bad weather so was a 'no show' but unfortunately still charged.
Jane P. Сім"я зі старшими дітьми New Zealand, 10 серпня 2014 р.
Windy W

Perfect location, Clean, Friendly.
9,7
Excellent!
Jim C. Індивідуальний мандрівник Ireland, 25 липня 2014 р.
Ibis wellington

Comfort, Cleanliness, Staff
7,7
Celia L. Індивідуальний мандрівник Australia, 24 липня 2014 р.
Ibis provides the bare essentials

location food cleanliness
5,3
Satisfactory. Could use some room service and a basic gym.
Claire B. Сім"я з малими дітьми New Zealand, 21 липня 2014 р.
Good Experience

The staff were friendly, helpful and accommodating. We were given a level one (1) room which was great consideration when travelling with kids.
8
I would recommend Ibis based on our stay. Very clean and great staff.
Ian S. Поїздка вдвох New Zealand, 20 липня 2014 р.
not coming again

cant think of one
6,3
We found the parking really bad, we had to park away from the hotel as it had no parking, the we had to walk quite a distance with our bags, so werent very happy. The shower rose was broken and kept sliding down, so was quite difficult to shower, when we told reception when we were leaving they just said sorry about that, we will have someone look at it. (to late for us as we were leaving) We also had no view at all.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Ibis Wellington Hotel ВеллінгтонIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - ФойєIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ФойєIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РецепціяIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Ванна кімнатаIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-барIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-барIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-барIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3A01