чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Ibis Wellington Hotel

153 Featherston Street, Центральний Веллінгтон, Веллінгтон, Нова Зеландія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Фойє Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Фойє Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Рецепція Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ванна кімната Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-бар
Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-бар Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-бар Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Центральний Веллінгтон Кількість номерів: 200

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 433 відгуків

Ціна-якість:
8,3
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (433)
Відсортувати за:
Boleslaw R. Поїздка вдвох Poland, 18 січня 2014 р.
W centrum

W centrum, blisko do portu
8
Shobhit G. Сім"я з малими дітьми India, 17 листопада 2014 р.
Good Location

Location
4,7
Good
Li T. Ділова поїздка Singapore, 7 листопада 2014 р.
Staff wasn't very friendly, overall still alright

Location
7
Didn't tried their breakfast, so have no idea how is their food. Wanted to call their front desk, phone was faulty. If just staying there for shelter, it seems alright.
Audrey C. Сім"я зі старшими дітьми New Zealand, 3 листопада 2014 р.
Weekend away

Location, price and cleanliness
8
Stay and staff were great but on Saturday night, after we arrived back from dinner, about 10pm, the lights in our room wouldn't work. Staff came up and said we had a power cut in our room and we had to move. Luckily we had cell phones with torches. Took a while but eventually we managed to pack up and move all our gear. Staff member brought us a lantern which helped a little bit. Very inconvenient and thought we should have at least been given a credit note.
Barbara E. Поїздка вдвох New Zealand, 26 жовтня 2014 р.
Very comfortable - close to everything, thank you

comfort friendly staff good food
10
All of the above!
Sonia C. Сім"я з малими дітьми Australia, 17 жовтня 2014 р.
Recommend

location & hotel conditions. Very Clean
8,7
We were there for only 2 nights but very happy with the accommodation
Sally H. Поїздка вдвох New Zealand, 12 жовтня 2014 р.
Great location

Location to transport and city, and good quality
7,7
We only stayed one night with an early morning checkout, but were pleasantly surprised by the good standard of the room. Location to central city obviously fantastic. The staff are more than happy to book an early taxi for us. Overall would recommend for a weekend stay in Wellington.
Rhys O. Група New Zealand, 29 вересня 2014 р.
Wearable arts weekend away

Location, able to access room before 2p.m.Plenty of space in the room we were allocated
9,7
Great
Geoffrey S. Група Australia, 28 вересня 2014 р.
Great location

Nearby great restaurants, less than 10 mins walk to just about anywhere, bus around corner. Quiet
9,3
Would stay again. A "no frills" experience at good price. Are at their restaurant one night, very good. Many choices elsewhere like across the road at Queens Wharf
I-Heng L. Індивідуальний мандрівник South Africa, 27 вересня 2014 р.
Helpful staff and ideal location

Location, staff, excellent value for money
8,7
Highly recommended - walking distance to all major attractions and great restaurants!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Ibis Wellington Hotel ВеллінгтонIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - ФойєIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ФойєIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РецепціяIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Ванна кімнатаIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-барIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-барIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-барIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3C06