Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Ibis Wellington Hotel

153 Featherston Street, Центральний Веллінгтон, Веллінгтон, Нова Зеландія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Фойє Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ванна кімната Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Їжа та напої Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вхід Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вид
Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Їжа та напої Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Рецепція Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Буфет/Кафе Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Буфет/Кафе Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Оточення
Місцезнаходження Центральний Веллінгтон Кількість номерів: 200

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,2
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (486)
Відсортувати за:
Dmitry P. Поїздка вдвох Russia, 6 січня 2015 р.
хороший отель остановиться на пару дней

расположение, персонал, цена-качество
10
Повідомити про цей вігук
Boleslaw R. Поїздка вдвох Poland, 18 січня 2014 р.
W centrum

W centrum, blisko do portu
8
Повідомити про цей вігук
Sharon H. Сім"я зі старшими дітьми New Zealand, 19 липня 2015 р.
Location Location Location

Location , Price and Car Parking
8
Fantastic only stoping for a shopping trip, car parking very close and loads of shops and eating places. Room was quiet and comfortable, will differently stay again.
Повідомити про цей вігук
Ian P. Індивідуальний мандрівник Canada, 12 липня 2015 р.
Good stay, no issues, good location.

Location, comfort, decent value.
8,3
All OK.
Повідомити про цей вігук
Cindy G. Сім"я з малими дітьми New Zealand, 4 липня 2015 р.
Late entry

clean rooms, portacot provided for baby and the food was great...
7,3
I thought the book in time was late as we dropped off our bags earlier and as I could not establish from their website I enquired and was told 2.00pm was book in time and I felt that it was later than most hotels let people in. If we wanted to pay $120.00 the website said we could have early book in. Arrived back at the hotel and heaps of people were kept waiting in the foyer to get up to their rooms and we were informed it was due to housekeeping still being done so it was well after 2.00pm when we finally were able to get up to our rooms. My 3 month old grand daughter was getting grizzly and needed a feed but when we approached staff they said it would be only a few more minutes to get our room.There seemed to be an IT issue going on for admission staff. The rest of the stay was fine and the rooms really clean but I just felt they let themselves down with the book in procedure.
Повідомити про цей вігук
Darren C. Поїздка вдвох New Zealand, 21 червня 2015 р.
No Parking

Parking was poor
6,3
Повідомити про цей вігук
Esther B. Індивідуальний мандрівник New Zealand, 31 травня 2015 р.
Great location

Great location
10
Brilliant and pleasurable
Повідомити про цей вігук
Derek M. Поїздка вдвох New Zealand, 31 травня 2015 р.
Queens Birthday Stay

location near restaurants and shopping,
7
Satisfactory - staff were friendly and helpful Room satisfactory - virtually no light so dark room off puting
Повідомити про цей вігук
Gina M. Поїздка вдвох New Zealand, 13 травня 2015 р.
Quiet room not quiet!!!!!!!!

location
5,7
The Hotel room was rather small, we asked for a quiet room but our room was so close to the lifts every time a group of people were there waiting for the lift it was very noisy. Also we could hear the air conditioning units all night.No view and no opening window so the room was very stuffy. A great location, good parking.
Повідомити про цей вігук
Michael C. Індивідуальний мандрівник United States of America, 9 травня 2015 р.
clean and roomy

location, cleanliness, accommodating staff
9,7
Very comfortable. Age fire alarm was, I was told, caused by a customer's overly hot shower vapor. The evacuation was good practice for both guests and staff.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Ibis Wellington Hotel ВеллінгтонIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ФойєIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Ванна кімнатаIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Їжа та напоїIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВхідIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВидIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Їжа та напоїIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РецепціяIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Буфет/КафеIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Буфет/КафеIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ОточенняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ванна кімната


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A02