чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Ibis Wellington Hotel

153 Featherston Street, Центральний Веллінгтон, Веллінгтон, Нова Зеландія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Фойє Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Фойє Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Рецепція Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ванна кімната Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-бар
Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-бар Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-бар Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Центральний Веллінгтон Кількість номерів: 200

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 410 відгуків

Ціна-якість:
8,3
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (410)
Відсортувати за:
Boleslaw R. Поїздка вдвох Poland, 18 січня 2014 р.
W centrum

W centrum, blisko do portu
8
Ian L. Ділова поїздка New Zealand, 15 серпня 2014 р.
The stay that wasn't!

Nothing, didn't get there
6
Flight diverted because of bad weather so was a 'no show' but unfortunately still charged.
Jane P. Сім"я зі старшими дітьми New Zealand, 10 серпня 2014 р.
Windy W

Perfect location, Clean, Friendly.
9,7
Excellent!
Jim C. Індивідуальний мандрівник Ireland, 25 липня 2014 р.
Ibis wellington

Comfort, Cleanliness, Staff
7,7
Celia L. Індивідуальний мандрівник Australia, 24 липня 2014 р.
Ibis provides the bare essentials

location food cleanliness
5,3
Satisfactory. Could use some room service and a basic gym.
Claire B. Сім"я з малими дітьми New Zealand, 21 липня 2014 р.
Good Experience

The staff were friendly, helpful and accommodating. We were given a level one (1) room which was great consideration when travelling with kids.
8
I would recommend Ibis based on our stay. Very clean and great staff.
Ian S. Поїздка вдвох New Zealand, 20 липня 2014 р.
not coming again

cant think of one
6,3
We found the parking really bad, we had to park away from the hotel as it had no parking, the we had to walk quite a distance with our bags, so werent very happy. The shower rose was broken and kept sliding down, so was quite difficult to shower, when we told reception when we were leaving they just said sorry about that, we will have someone look at it. (to late for us as we were leaving) We also had no view at all.
Jacqui L. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 20 липня 2014 р.
Great place to stay.

Close to the shops etc. Always a good nights sleep, friendly staff.
8,3
Great.
Kaye G. Поїздка вдвох New Zealand, 18 липня 2014 р.
OK

Friendly staff, comfy bed, good location
7
The stay was good. Your staff are a credit to you. We had an early check in- great. Comfortable bed but tiny room, decor a bit dated too. Room service consisted of NOT room service. We had to go down and buy it from the bar. WIFI was really expensive and not at all intuitive to link into to. I'd rather pay more to not feel that evrything was a charge. Probably wouldn't go back.
Jenny R. Сім"я зі старшими дітьми New Zealand, 13 липня 2014 р.
Most of what we needed.

Good location, very quiet, friendly and helpful staff
7,7
We received most of what we required during our stay. Booking, check in and check out was seamless. Could suggest a couple of small improvements but overall everything was fine.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Ibis Wellington Hotel ВеллінгтонIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Ibis Wellington Hotel Веллінгтон - ФойєIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ФойєIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РецепціяIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Ванна кімнатаIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-барIbis Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-барIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-барIbis Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B06