Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

In Da Lodge

Jalan Raya Ubud, Behind klinik Dharma Usada, Убуд, Балі, Індонезія

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 313 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,2
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (313)
Відсортувати за:
Natalia M. Поїздка вдвох Russia, 14 серпня 2012 р.
Отличный вариант для осмотра Убуда

Зеленая территория, вполне уютные номера, близость к центру
7,7
Все ок, за исключением отсутствия завтрака. Санузел немного грязноват, но нам было не критично.
Natalia M. Поїздка вдвох Russia, 10 серпня 2012 р.
Милый отель просторными комнатами

Уютная, хоть и небольшая территория
7
Отель очень удачно распложен в центре Убуда. Из минусов - отсутствие завтрака, на самый хороший вайфай, санузел мог бы быть и почище. В целом все устроило, конкурентов в этой ценовой категории в пик сезона мы не нашли.
Mikhail N. Сім"я з малими дітьми Russia, 25 липня 2012 р.
скромный гест в хорошем месте

отличное расположение и приятный персонал
6
плюсы отличное расположение приятный владелец и персонал минусы не важное кач-во номеров плохой вай-фай завышенная цена
Порада туристам: через дорогу сняли лучшие по кач-ву гест за вполовину меньшие деньги
Mikhail B. Поїздка вдвох Russia, 9 травня 2011 р.
Nice place and frendly people

удобное расположение, приветливый персонал
9,7
Замечательное место, спокойная обстановка, близко к центральной улице. Общительный, жизнерадостный владелец отеля. Хотим приехать сюда еще.
Restaurant Tip: Рядом Sturbaks!!! Что не может не радовать, поскольку это единственное место на Бали, где вкусно готовят кофе )))
Emily C. Індивідуальний мандрівник United States of America, 2 травня 2016 р.
Basic but good
5
We loved the atmosphere here, and the staff was really friendly and helpful. Great place to meet other backpackers. There were only 2 outlets in my entire 6 person dorm, and the fans were pretty weak so we were sweating at night. Overall good experience though.
Attila K. Індивідуальний мандрівник Hungary, 19 лютого 2016 р.
nice hostel
5,7
;)
Jimmy N. Індивідуальний мандрівник United States of America, 12 лютого 2016 р.
Dope place
6,3
Pretty place with pretty people. See for yourself.
Stefanie K. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 3 лютого 2016 р.
Where you wanna be
5
This is the hostel you want to stay if u travel as backpacker or solo and want to meet people and find people to do things with. Fun atmosfere and relaxing and beautifull place. Cheap also.
Tafne K. Індивідуальний мандрівник Ireland, 27 грудня 2015 р.
Nice hostel but don't book in Agoda !

Atmosphere
8,7
The hostel is nice but you shouldn't book it in Agoda once they don't have anymore agreement with Agoda and your booking will go to booking.com. I got there and Agoda sent me a confirmation saying I had paid the accommodation and once I got there they ask me again to pay what o course I refuse and I was more than a hour to solve this problem and the staff didn't believe me even I was showing the confirmation so I had to call to Agoda and after booking many times till they answer and say to me that Agoda and booking do it once they are the same company and this isn't the first time it happened, so after a really stressful hour in the heat they garanty by email I wouldn't be charged and I paid directly to the hostel, so save you some stress and book it in Hostelworld or booking. After the staff realise the misunderstood they become nicer and everything end up well.
Elsa D. Індивідуальний мандрівник Spain, 20 грудня 2015 р.
Good

Location
5,7
1 з 1 відгука


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B03