Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection

Nieuwezijds Voorburgwal 67 Re, Амстердам-Сентрум, Амстердам, Нідерланди 1012 RE (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : The Convent Hotel Amsterdam
Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Вітальня Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Оточення Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Оточення Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Ванна кімната Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Вітальня Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Паб/Коктейль-бар Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Вітальня Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Вітальня Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Вітальня Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Зовнішній вид готелю Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Вітальня Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Інтер’єр готелю Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Вітальня Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Інтер’єр готелю Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Інтер’єр готелю Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Вітальня
Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Вітальня Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Ресторан Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Буфет/Кафе Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Вітальня Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Паб/Коктейль-бар Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Буфет Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Ванна кімната Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Паб/Коктейль-бар Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Спорт та розваги Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Вітальня Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Вітальня Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Оточення
Місцезнаходження Амстердам-Сентрум Кількість номерів: 148
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
7,6
Розташування
9,2
Робота персоналу:
8,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (74)
Відсортувати за:
Svetlana S. Поїздка вдвох Russia, 24 січня 2013 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Удачное расположение
9,7
останавливались в отеле с мужем на 1 ночь. очень понравилось: приветливый персонал,вкусный завтрак, очень удачное месторасположение - прямо в центре. номера не слишком просторные, но уютные. в номер есть все, как в 5-тизвездном отеле: даже халаты и тапочки. оплата за проживание нами была произведена заранее, но тем не менее, у нас заблокировали на счету дополнительно 57 евро, а вернули только через 5 дней. это нужно иметь ввиду при планировании бюджета поездки. в следующую поездку мы бы снова остановились в этом отеле.
Ramil Y. Поїздка вдвох Russia, 30 липня 2012 р.
Старый и Прекрасный Отель с Историей

Удобное расположение, 5 минут до главной площади, Отличный, очень отзывчивый персонал, несмотря на то что отель1826 года, все очень прилично и современно.
9,3
Приехали из Аэропорта на Электричке и пешком дошли до отеля, примерно 7 минут ходьбы. Приехали рано в 7 утра, а заселение в отель по правилам только в 14.00. Портье сказал позавтракайте погуляйте и приходите. Я думал что придется гулять до обеда(((. Погуляли вернулись в обед в 9.30, Портье сказал что наши номера готовы и мы можем вселяться, на 4,5 часа раньше!!!, я опять же подумал , что за дополнительную плату, но никто даже слова не проронил о доплате. У меня супруга подвернула ногу когда гуляли по городу, портье сразу принес лед и эластичный бинт и полотенце, и никто даже не просил нас , что то отдать назад. Окружение отеля просто отличное , недалеко есть большой продуктовый магазин, ходили туда за водой и некоторыми продуктами, питались в основном в кафе, после Москвы цены конечно радовали, не дорого. Вот с завтраками были небольшие проблемы, нигде не могли найти овсянку)))), мы привыкли к здоровому питанию, а в Амстердаме на каждом углу выпечка!
Sightseeing/Attractions Tip: Рекомендую посетить Амстердам, это очень необычный город Европы. И конечно остановиться в этом отеле.
Timofey I. Поїздка вдвох Russia, 1 квітня 2012 р.
Уютный отель и очень дружелюбный персонал

Не дорого в центре и очень уютно
9,3
очень уютный отель в центре города. очень удобно расположен. безумно уютный номер, оборудованный всем необходимым. бесплатный wi-fi на нужное оличество устройств. бедноват мини бар , но огромное количество кафешек вокруг это компенсирует.
Hotel Feature Tip: Если хотите сэкономить на завтраках, закажите в номер, отметив есть список, и слижите не съеденное в холодильник. В номере есть чайник, а чай, кофе, сливки и сахар кладут каждый день. Нам хватило на четыре дня не экономя
Thye Y. Поїздка вдвох Singapore, 16 червня 2015 р.
Very Hip Boutique Hotel

Nice room decor. Central location. Excellent service by hotel reception.
8
Very nice hotel and new. Rooms have nice decorations. Hotel staff is extremely helpful and freiendly. Hotel frontage is small and not easy to find. Have to park in public carpark. Not free but subsidised by hotel.
Joanna W. Ділова поїздка United Kingdom, 20 травня 2015 р.
Fantastic newly refurbished hotel

Central location, Stylish, practical and confortable rooms, Amazing food (whole range of health foods at breakfast including soya milk which is rarely available other places I stay).
9,7
Fantastic newly refurbished hotel. I was upgraded to a junior suite which was stunning with every amenity. Very comfortable bed and sliding shutters to block out every bit of light. I was on a rate that included dinner and it was a fantastic dining experience (although as I was travelling on my own for business would have been much more enjoyable with someone to enjoy it with). Centrally located but quiet. Would highly recommend.
Teck A. Поїздка вдвох Singapore, 23 квітня 2015 р.
Good location, value for money

Location, Clean, Friendly staff
9,7
Stayed here for 3 nights. Love the hotel interior and we understood from the staff that the hotel had just opened 2 weeks ago after a major revamp. The hotel is near Amsterdam Centraal station. You can either walk about 10 mins to the hotel or take a tram 1, 2 and 5 with a single trip per pax at €2.90. Walking distance to Dam Square and eateries. The staff are very friendly and the rooms are very clean & has a complimentary nespreso machine. Toilets are clean as well. Overall, we love the stay & enjoyed every single bit of the hotel. Will definitely visit again
Wong Y. Група Hong Kong, 31 березня 2015 р.
relocated to Mercure

Mercure has nice breakfast
6
but far away from city centre
Bas W. Ділова поїздка Netherlands, 12 листопада 2014 р.
Value for money

The Location is great, very central. Breakfast is superb with a very large selection of healthy stuff. Room was very quiet, considering the central location.
7,7
Stay was pleasant and good. Couple of quirky issues that did not really impact the overall experience. One of them is the position of the large light switches in the headboard. During your sleep you easily switch on the lights, just by shifting your head on your pillow. TV system didn't switch off properly by using the remote. In the end I had to unplug the whole system. The sauna was being renovated...
Fred P. Поїздка вдвох Canada, 27 липня 2014 р.
perfect location

location, courtesy of staff, condition
9,3
I believe in being in the centre of things. I don't want to waste time getting from here to there and I don't want to spend needless money on transportation. This is hotel is a short walk from wherever you want to get----the red light district, shopping, tours, canals, genuine Dutch pubs away from the tourist area and public transportation. WOW
Nyen K. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 12 липня 2014 р.
Amsterdam has a lot to offer

They have very very friendly and attentive staff; the hotel is central to everything; and the rooms are kept very clean daily.
8,3
We really like this hotel and will recommend this to all our friends without any hesitation.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection АмстердамInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - ВітальняInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - ОточенняInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - ОточенняInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Ванна кімнатаInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - ВітальняInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Паб/Коктейль-барInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - ВітальняInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - ВітальняInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - ВітальняInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Зовнішній вид готелю Ink Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - ВітальняInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Інтер’єр готелюInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - ВітальняInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Інтер’єр готелюInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Інтер’єр готелюInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - ВітальняInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - ВітальняInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - РесторанInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Буфет/КафеInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - ВітальняInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Паб/Коктейль-барInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - БуфетInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Ванна кімнатаInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Паб/Коктейль-барInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Спорт та розвагиInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - ВітальняInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - ВітальняInk Hotel Amsterdam - Mgallery Collection Амстердам - Оточення


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A01