чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

ION Bali Benoa Hotel

Jl. Pratama No. 93, Нуса-Дуа / Беноа, Балі, Індонезія 80363 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

ION Bali Benoa Hotel Балі - Паб/Коктейль-бар ION Bali Benoa Hotel Балі - Басейн ION Bali Benoa Hotel Балі - Басейн ION Bali Benoa Hotel Балі - Фойє ION Bali Benoa Hotel Балі - Фойє ION Bali Benoa Hotel Балі - Зручності ION Bali Benoa Hotel Балі - Ресторан ION Bali Benoa Hotel Балі - Басейн ION Bali Benoa Hotel Балі - Фойє ION Bali Benoa Hotel Балі - Інтер’єр готелю ION Bali Benoa Hotel Балі - Інтер’єр готелю ION Bali Benoa Hotel Балі - Вид ION Bali Benoa Hotel Балі - Зручності ION Bali Benoa Hotel Балі - Зручності ION Bali Benoa Hotel Балі - Їжа та напої ION Bali Benoa Hotel Балі - Ванна кімната
ION Bali Benoa Hotel Балі - Інтер’єр готелю ION Bali Benoa Hotel Балі - Ресторан ION Bali Benoa Hotel Балі - Басейн ION Bali Benoa Hotel Балі - Інтер’єр готелю ION Bali Benoa Hotel Балі - Буфет/Кафе ION Bali Benoa Hotel Балі - Буфет/Кафе
Місцезнаходження Нуса-Дуа / Беноа Кількість номерів: 150
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,1

із 135 відгуків

Ціна-якість:
8,6
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (135)
Відсортувати за:
Igor F. Поїздка вдвох Russia, 28 грудня 2014 р.
Удачный отдых

Бассейн, завтраки и оформление номеров
9,7
Впечатления от отдыха в ION Bali Benoa Hotel только положительные: 1. Новый отель, в котором пока всё ещё работает. 2. Оригинальный бассейн. 3. Хорошие завтраки. 4. Наличие в шаговой доступности недорогих ресторанов. 5. Возможность бесплатно пользоваться лежаками на пляже у отеля напротив через дорогу. 6. Малочисленность туристов на момент нашего пребывания в отеле.
Evgenii O. Група Russia, 9 листопада 2014 р.
Отличный отель

Потрясающий персонал, вкусные завтраки и чистые номера
8,7
Хорошее обслуживание, вкусные сытные завтраки (шведский стол), приветливый персонал. Из недостатков-маленький номер, нет балкона, у нас был номер с видом из окна на стройку.
Alena K. Сім"я з малими дітьми Russia, 13 вересня 2014 р.
Новый отель

недалеко отморя, новый отель, в номере есть все необходимое
8,3
отель понравился, чисто красиво все новое недалеко от моря, море тоже красивое. Единственное но, при выезде нам забыли отдать депозит в 50$, пришлось им звонить, напоминать и только тогда они сами привезли нам в другую гостиницу. Хорошо что мы еще не улетели. Поэтому следите за этим.
V. Сім"я з малими дітьми Russia, 22 серпня 2014 р.
Хороший отель

Расположение, чистота, оснащение номеров, дружелюбный и отзывчивый персонал
10
Отель очень понравился. Новый, чистый и уютный. Расположен на второй линии (мы без проблем пользовались пляжем и шезлонгами отеля Гранд Мираж). Номера прекрасно оборудованы, есть все необходимое. Неплохие завтраки. Приветливый и отзывчивый персонал шел навстречу всем нашим пожеланиям. Мы остались довольны. Рекомендуем.
Pavel R. Індивідуальний мандрівник Russia, 21 липня 2014 р.
соответствует цене

дизайн,доброжелательное отношение персонала,цена
8,3
Очень гостеприимные,номер с прозрачной стеной между комнатой и туалетом-душем.
Yulia V. Поїздка вдвох Russia, 24 червня 2014 р.
Хороший стильный отель

Номера, сервис, бассейн
9,3
Хороший отель через дорогу от моря, пользовались пляжем отеля мираж, лежаками в том числе никто слова не сказал. Завтраки нормальные, номера очень понравились просторные и с хорошим дизайном.
Yuliya P. Поїздка вдвох Russia, 23 січня 2014 р.
Полное обновление

Самый дружелюбный персонал, капитальный ремонт, интересный дизайн.
8
Во время пребывания еще доделывали ремонт, и, к сожалению, бассейн не работал, так же ремонт был еще на 4,5 этажах и террасе на крыше. О чем в описании отеля указано не было. Так же отмечу, что отель расположен на второй линии, и проход на пляж метрах в трехстах. Из недостатков ремонта - протекал слив в раковине, а вода стекала в туалет, где слива нет)) В районе расположения отеля есть все необходимое - рестораны, массажные салоны, магазинчики недалеко есть АТМ и большой супермаркет.
Ashley D. Поїздка вдвох Malaysia, 10 лютого 2015 р.
Dissapointment
2,7
Problem with wifi connection, toilet very very inconvenient: one door for both bathroom & toilet, let say im taking my shower and my friend really need to pee??? Then when i wash my feet in the toilet, suprisingly there is no hole/drainage for the water to go. The floor toilet is flooded. Breakfast: no food variety, the staff took fews min approx. 10 mins to refill empty serving dish. I hope there will be an improvement. Let this comment as your guidance.
Vanessa L. Індивідуальний мандрівник Brazil, 29 січня 2015 р.
Nice Hotel

best 3 things : Staff / Pool / Location
10
In the hotel "ION Bali Hotel" you are treated like a king. Everything you want and need the staff will do their best to get it for you! The Hotel has a younger and cheerful atmosphere but very well organized! The rooms have a comfortable king size bed and a Good TV with Cable. The pool is very good and has a bar where they serve food and drinks. The location is great! If you come to Bali with family, without family, alone or in honeymoon, ION Bali hotel is undoubtedly a great choice! I stayed there for 3 times and would certainly recommend !!!
Mehmet C. Поїздка вдвох Turkey, 2 січня 2015 р.
fantastic hotel excellent customer service

room, pool, staff
9,7
You get much more than you pay. When i first saw the room I was really impressed according to how much i paid. The rooms have modern design . The hotel has a great staff. It is just 2 mins walk to the beach and the bigest hotel brands are around but i would still prefer to stay in ion hotel again. In the last day we were late for the flight they even provided us one of the hotel cars to take us to airport. Fantastic hotel highly recomended

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

ION Bali Benoa Hotel БаліION Bali Benoa Hotel Балі - Паб/Коктейль-барION Bali Benoa Hotel Балі - БасейнION Bali Benoa Hotel Балі - БасейнION Bali Benoa Hotel Балі - ФойєION Bali Benoa Hotel Балі - ФойєION Bali Benoa Hotel Балі - ЗручностіION Bali Benoa Hotel Балі - РесторанION Bali Benoa Hotel Балі - БасейнION Bali Benoa Hotel Балі - ФойєION Bali Benoa Hotel Балі - Інтер’єр готелюION Bali Benoa Hotel Балі - Інтер’єр готелюION Bali Benoa Hotel Балі - ВидION Bali Benoa Hotel Балі - ЗручностіION Bali Benoa Hotel Балі - ЗручностіION Bali Benoa Hotel Балі - Їжа та напоїION Bali Benoa Hotel Балі - Ванна кімнатаION Bali Benoa Hotel Балі - Інтер’єр готелюION Bali Benoa Hotel Балі - РесторанION Bali Benoa Hotel Балі - БасейнION Bali Benoa Hotel Балі - Інтер’єр готелюION Bali Benoa Hotel Балі - Буфет/КафеION Bali Benoa Hotel Балі - Буфет/Кафе


AS-AGWEB-3C07