чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

ION Bali Benoa Hotel

Jl. Pratama No. 93, Нуса-Дуа / Беноа, Балі, Індонезія 80363 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

ION Bali Benoa Hotel Балі - Паб/Коктейль-бар ION Bali Benoa Hotel Балі - Басейн ION Bali Benoa Hotel Балі - Басейн ION Bali Benoa Hotel Балі - Фойє ION Bali Benoa Hotel Балі - Фойє ION Bali Benoa Hotel Балі - Зручності ION Bali Benoa Hotel Балі - Ресторан ION Bali Benoa Hotel Балі - Басейн ION Bali Benoa Hotel Балі - Фойє ION Bali Benoa Hotel Балі - Інтер’єр готелю ION Bali Benoa Hotel Балі - Інтер’єр готелю ION Bali Benoa Hotel Балі - Вид ION Bali Benoa Hotel Балі - Зручності ION Bali Benoa Hotel Балі - Зручності ION Bali Benoa Hotel Балі - Їжа та напої ION Bali Benoa Hotel Балі - Ванна кімната
ION Bali Benoa Hotel Балі - Інтер’єр готелю ION Bali Benoa Hotel Балі - Ресторан ION Bali Benoa Hotel Балі - Басейн ION Bali Benoa Hotel Балі - Інтер’єр готелю ION Bali Benoa Hotel Балі - Буфет/Кафе ION Bali Benoa Hotel Балі - Буфет/Кафе
Місцезнаходження Нуса-Дуа / Беноа Кількість номерів: 150
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 112 відгуків

Ціна-якість:
8,9
Розташування
7,6
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (112)
Відсортувати за:
Evgenii O. Група Russia, 9 листопада 2014 р.
Отличный отель

Потрясающий персонал, вкусные завтраки и чистые номера
8,7
Хорошее обслуживание, вкусные сытные завтраки (шведский стол), приветливый персонал. Из недостатков-маленький номер, нет балкона, у нас был номер с видом из окна на стройку.
Alena K. Сім"я з малими дітьми Russia, 13 вересня 2014 р.
Новый отель

недалеко отморя, новый отель, в номере есть все необходимое
8,3
отель понравился, чисто красиво все новое недалеко от моря, море тоже красивое. Единственное но, при выезде нам забыли отдать депозит в 50$, пришлось им звонить, напоминать и только тогда они сами привезли нам в другую гостиницу. Хорошо что мы еще не улетели. Поэтому следите за этим.
V. Сім"я з малими дітьми Russia, 22 серпня 2014 р.
Хороший отель

Расположение, чистота, оснащение номеров, дружелюбный и отзывчивый персонал
10
Отель очень понравился. Новый, чистый и уютный. Расположен на второй линии (мы без проблем пользовались пляжем и шезлонгами отеля Гранд Мираж). Номера прекрасно оборудованы, есть все необходимое. Неплохие завтраки. Приветливый и отзывчивый персонал шел навстречу всем нашим пожеланиям. Мы остались довольны. Рекомендуем.
Pavel R. Індивідуальний мандрівник Russia, 21 липня 2014 р.
соответствует цене

дизайн,доброжелательное отношение персонала,цена
8,3
Очень гостеприимные,номер с прозрачной стеной между комнатой и туалетом-душем.
Yulia V. Поїздка вдвох Russia, 24 червня 2014 р.
Хороший стильный отель

Номера, сервис, бассейн
9,3
Хороший отель через дорогу от моря, пользовались пляжем отеля мираж, лежаками в том числе никто слова не сказал. Завтраки нормальные, номера очень понравились просторные и с хорошим дизайном.
Yuliya P. Поїздка вдвох Russia, 23 січня 2014 р.
Полное обновление

Самый дружелюбный персонал, капитальный ремонт, интересный дизайн.
8
Во время пребывания еще доделывали ремонт, и, к сожалению, бассейн не работал, так же ремонт был еще на 4,5 этажах и террасе на крыше. О чем в описании отеля указано не было. Так же отмечу, что отель расположен на второй линии, и проход на пляж метрах в трехстах. Из недостатков ремонта - протекал слив в раковине, а вода стекала в туалет, где слива нет)) В районе расположения отеля есть все необходимое - рестораны, массажные салоны, магазинчики недалеко есть АТМ и большой супермаркет.
Wilfred T. Поїздка вдвох Singapore, 8 грудня 2014 р.
Great Hotel at an affordable price

Value, Cleanliness, Amenities
9,3
Stayed for 3 nights. They gave me a free airport transfer to the hotel, much to my surprise. They also gave me a free ride to TAPAS for dinner when we were just chit chatting at the lobby. They changed my room immediately when I feedback that the WIFI was too poor. Anyway, everything was good except the WIFI. Kinda crappy. Suspect too many users with too little bandwidth. We only managed to get internet through their common PC at the Lobby. :)
Catherine W. Поїздка вдвох Australia, 5 грудня 2014 р.
Good for a cheap stay

Value, location, cleanliness
7,7
This hotel is fine if you're looking for a cheap stay. It's clean and comfortable, and has a small but nice pool. The room was small but had everything we needed. The bed was very very comfy. Breakfast was nothing special, but OK. If you want to be out on the Tanjung Peninsula, its a good location, but personally it's not my favourite area in Bali. The pavements are shocking, although they are currently being upgraded.
Vishal S. Індивідуальний мандрівник India, 26 листопада 2014 р.
fantastic budget stay

location, comfort, price
9
James L. Поїздка вдвох Philippines, 22 листопада 2014 р.
Money well spent

Clean, Fiendly Staff, Nice pool
8,3
It was very satisfying, all the staff were friendly and easy to talk to and very helpful. The rooms were clean and the pool is great. We were very pleased and fulfilled on our stay in this hotel.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

ION Bali Benoa Hotel БаліION Bali Benoa Hotel Балі - Паб/Коктейль-барION Bali Benoa Hotel Балі - БасейнION Bali Benoa Hotel Балі - БасейнION Bali Benoa Hotel Балі - ФойєION Bali Benoa Hotel Балі - ФойєION Bali Benoa Hotel Балі - ЗручностіION Bali Benoa Hotel Балі - РесторанION Bali Benoa Hotel Балі - БасейнION Bali Benoa Hotel Балі - ФойєION Bali Benoa Hotel Балі - Інтер’єр готелюION Bali Benoa Hotel Балі - Інтер’єр готелюION Bali Benoa Hotel Балі - ВидION Bali Benoa Hotel Балі - ЗручностіION Bali Benoa Hotel Балі - ЗручностіION Bali Benoa Hotel Балі - Їжа та напоїION Bali Benoa Hotel Балі - Ванна кімнатаION Bali Benoa Hotel Балі - Інтер’єр готелюION Bali Benoa Hotel Балі - РесторанION Bali Benoa Hotel Балі - БасейнION Bali Benoa Hotel Балі - Інтер’єр готелюION Bali Benoa Hotel Балі - Буфет/КафеION Bali Benoa Hotel Балі - Буфет/Кафе


AS-AGWEB-3B03