Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Islands Stay Hotels - Mactan

M.L. Quezon, Lapu Lapu, Острів Мактан, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Islands Stay Hotels - Mactan Себу - Вітальня Islands Stay Hotels - Mactan Себу - Вітальня Islands Stay Hotels - Mactan Себу - Вітальня Islands Stay Hotels - Mactan Себу - Вітальня Islands Stay Hotels - Mactan Себу - Вітальня Islands Stay Hotels - Mactan Себу - Зовнішній вид готелю Islands Stay Hotels - Mactan Себу - Інтер’єр готелю
Розміщення: Острів Мактан Кількість номерів: 14
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,8

із 169 відгуків

Ціна-якість:
7,0
Розташування
8,2
Робота персоналу:
6,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,6
Комфортність номерів/Стандарт:
6,7
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (169)
Elena O. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 21 квітня 2013 р.
Нормальный отель на 1 ночь

Близость от аэропорта и боьшой номер + неплохое обслуживание
7,3
Брали номе Large - действительно нормально разместились в 3-м с ребенком. А вот стандарт тесный и без окон.
Elena G. Індивідуальний мандрівник Russia, 1 березня 2013 р.
Близко к аэропорту

Отель симпатичный, чистый, оченьблизко к аэропорту, но в комнатах нет окон и сами комнаты просто крошечные клетушки, куда едва впихнули кровать. Другой мебели нет и можно только лежать в номере.
6,3
Отель тихий и спокойный, но совсем не для отдыха, а только для одной ночевки после прилета или перед ним. Уж больно угнетающе крохотные номера.
Arnold C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 5 квітня 2014 р.
Quick and easy

location location location
8,3
All went well. The hotel offers airport transfer for only P150- but only during day time. If you need one, must inform front desk ahead of time.
Hin T. Ділова поїздка Malaysia, 1 квітня 2014 р.
Suitable for a nite stay for airport transfer

close to airport, clean and big room
7
It was a quite stay for a nite for the next early morning flight.
Kiang K. Група Hong Kong, 11 березня 2014 р.
bad service,

location,near airport
6
always request for cleaning room and clean towels,non efficency also,besides u may easy found ants in the restroom
Orsan O. Сім"я з малими дітьми United States of America, 10 березня 2014 р.
this hotel does not have any generator.

very close to the airport
7
Wanhan Y. Група Malaysia, 23 лютого 2014 р.
Valuie for money

Big room, clean and near to airport
7,3
Room is big and clean. Near to airport, only 5-8 mins drive to airport. Wifi is not stable and weak for collection in the room. Near to shopping area and restaurant. Good choice with the price paid
Phang W. Поїздка вдвох Malaysia, 16 лютого 2014 р.
Just basic, don't expect much

Food, location and location
6,3
Basic, very noisy at the outside part of hotel. Couldn't sleep well when i got the front row; although 2nd floor. Smell weird for some individuals.
Phang W. Поїздка вдвох Malaysia, 13 лютого 2014 р.
Basic and basic and basic

Close to airport, nothing special and close to shops and restaurants
6,7
Just basic and nothing special. The room might smell weird for some individual.
Robert N. Поїздка вдвох Australia, 10 лютого 2014 р.
adequate

close to airport. cloae to restuarants. close to transport
5,7
We were on the second floor but the is no elevator. Staff carried our luggage up the stairs. This was the first hotel in my entire life that 'FINED' us for a coin sized stain on a sheet. It was easier to pay than argue. I guess they play on that. The room was small. Aircon was good but having no window it was needed. The toilet bowl didn't flush. I guess I am lucky I was not 'fines' for that too. Having worked at a hotel and knowing the business I am upset with this 'fine' as a stained sheet is par for the course and not a problem to remove. For that reason alone I suggest you find another hotel. I do not know what others 'fines' they may come up with as nothing is posted for the guests information.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Islands Stay Hotels - Mactan СебуIslands Stay Hotels - Mactan Себу - ВітальняIslands Stay Hotels - Mactan Себу - ВітальняIslands Stay Hotels - Mactan Себу - ВітальняIslands Stay Hotels - Mactan Себу - ВітальняIslands Stay Hotels - Mactan Себу - ВітальняIslands Stay Hotels - Mactan Себу - Зовнішній вид готелю Islands Stay Hotels - Mactan Себу - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3A05