Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Islands Stay Hotels - Mactan

M.L. Quezon, Lapu Lapu, Mactan, Мактан Айленд, Філіппіни

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,6

із 286 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
6,8
Розташування
8,2
Робота персоналу:
6,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,3
Комфортність номерів/Стандарт:
6,4
Страви/Організація харчування:
5,5
Усі відгуки (286)
Відсортувати за:
Evgeniia S. Поїздка вдвох Russia, 4 травня 2014 р.
Все плохо, быстро сменили отель!

Ничего
3,3
Там все плохо и стада муравьев. С виду новый отель, оказался очень запущенным! Нам пришлось его поменять!
Повідомити про цей вігук
Elena O. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 21 квітня 2013 р.
Нормальный отель на 1 ночь

Близость от аэропорта и боьшой номер + неплохое обслуживание
7,3
Брали номе Large - действительно нормально разместились в 3-м с ребенком. А вот стандарт тесный и без окон.
Повідомити про цей вігук
Elena G. Індивідуальний мандрівник Russia, 1 березня 2013 р.
Близко к аэропорту

Отель симпатичный, чистый, оченьблизко к аэропорту, но в комнатах нет окон и сами комнаты просто крошечные клетушки, куда едва впихнули кровать. Другой мебели нет и можно только лежать в номере.
6,3
Отель тихий и спокойный, но совсем не для отдыха, а только для одной ночевки после прилета или перед ним. Уж больно угнетающе крохотные номера.
Повідомити про цей вігук
Joanna P. Група United States of America, 14 січня 2016 р.
This hotel charges for everything extra

Location
6,3
It is very close to Mactan airport, which was the only reason why we booked it. A lot of restaurants across the street (including Zubuchon) we had to ask for extra pillows they charge $100 each, my sister who was feeling feverish asked for an extra blanket, which they also charged another $100! Ridiculous!
Повідомити про цей вігук
Zelynia D. Ділова поїздка Philippines, 19 грудня 2015 р.
One of the worst ive stayed
4,3
Nightmare
Повідомити про цей вігук
Cecile G. Група Philippines, 17 листопада 2015 р.
Short stay with my friend

Near the airport
4,7
My stay in hotel was okay because it is near the airport. We arrived at 12:30am so we feel sleepy already. As i enter in the hotel i had having hard time to carry my luggage and one of the staff saw me but he is just looking at me and he didn't offer any help to carry my bag going to our room. As we enter the room me and my friend notice the towel because it is dirty white in color. The bed is okay and good thing the blanket is white. The following day, as we check out, i asked the guard to get the taxi for us and when the taxi arrived i asked him to carry my luggage at the trunk of the taxi. I think the guard doesn't have the initiative to do what suppose to do. He needs to be commanded first before he help me and my friend 😔
Повідомити про цей вігук
Stephen C. Індивідуальний мандрівник Canada, 4 листопада 2015 р.
stay-

location, location, location.
4,7
It was very near the airport which I liked but the room was bland and small.
Повідомити про цей вігук
Juliet P. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 1 листопада 2015 р.
room is clean, but the shower is awful. its broken

cleanliness
6,7
Повідомити про цей вігук
Cynthia D. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 1 листопада 2015 р.
anti climatic moment

location
3
the front desk staff was not accommodating we were hoping to add another room but decided against it because of the attitude of the front desk staff the lobby was almost empty the sofa was defective
Повідомити про цей вігук
Thin W. Індивідуальний мандрівник Singapore, 25 вересня 2015 р.
Good Location

Location, location, location
5,3
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Islands Stay Hotels - Mactan Мактан АйлендIslands Stay Hotels - Mactan Мактан Айленд - ВітальняIslands Stay Hotels - Mactan Мактан Айленд - РецепціяIslands Stay Hotels - Mactan Мактан Айленд - ВітальняIslands Stay Hotels - Mactan Мактан Айленд - ВітальняIslands Stay Hotels - Mactan Мактан Айленд - ФойєIslands Stay Hotels - Mactan Мактан Айленд - Паб/Коктейль-барIslands Stay Hotels - Mactan Мактан Айленд - ВітальняIslands Stay Hotels - Mactan Мактан Айленд - Рецепція


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A05