Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Islands Stay Hotels - Uptown

Archbishop Reyes Ave., IT Park, Себу Сіті, Філіппіни 6525 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Islands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - Вітальня Islands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - Вітальня Islands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - Вітальня Islands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - Вітальня Islands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - Вітальня Islands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - Вітальня Islands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - Вітальня Islands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - Фойє Islands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - Фойє Islands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - Поле для гри в гольф Islands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - Вітальня Islands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - Вітальня
Місцезнаходження IT Park Кількість номерів: 13

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний
Ціна-якість:
7,3
Розташування
8,6
Робота персоналу:
7,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,9
Комфортність номерів/Стандарт:
6,4
Страви/Організація харчування:
4,9
Усі відгуки (115)
Відсортувати за:
Dmitry D. Індивідуальний мандрівник Kyrgyzstan, 29 січня 2015 р.
Очень шумный отель с картонными стенами

Отличное расположение, быстрое заселение
7
Были с друзьями всего сутки, но и этого хватило. В целом все не плохо. Но больше всего не понравилось, что в номерах нет окон и стены из ДСП. Такое ощущение как-будто спишь с соседом в одной кровати. Кто не любит шум - вам не сюда.
Повідомити про цей вігук
Harry J. Індивідуальний мандрівник Philippines, 23 серпня 2015 р.
Budget Hotel

Location, value for money, good airconditioning
7
Stay in this hotel is just right -- congruent to what you have paid for. If you like value for money this hotel is the best for any travellers, especially the location which is near ayala center cebu. Well, comparing it to red planet hotels (formerly tune hotels), i would say that red planet hotel is better as it comes also with higher rates than islands stay, although both are budget hotels. If you are on a budget, islands stay is acceptable for me. I had a good night's sleep. I may probably stay there again someday.
Повідомити про цей вігук
Keiser M. Група Philippines, 7 серпня 2015 р.
Nice location

located near Ayala mall, clean rooms, comfortable bed
7,7
Повідомити про цей вігук
Darren B. Індивідуальний мандрівник Australia, 24 липня 2015 р.
perfectly located disgrace

location close to Ayala Mall
5,3
Staff were very nice.. room disgusting.. even the outer wall was made from wood.. noisy
Повідомити про цей вігук
Therese S. Сім"я з малими дітьми Philippines, 12 липня 2015 р.
Good location but a little too Spartan

Housekeeping service was good. Staff were friendly. Good location.
6,3
We booked their large room, but there wasn't even a wardrobe so we had to keep our clothes in the suitcase. And I really didn't like the fixed shower head.. But the room was clean and the staff were friendly. If you're not fussy about the shower and not having a wardrobe, this place is fine.
Повідомити про цей вігук
Megan B. Поїздка вдвох United States of America, 20 травня 2015 р.
Quaint and well located

They had a helpful staff, were very good about cleaning the rooms which were perfect for a nights rest and being out adventuring Cebu throughout the day.
6
It was a chic hostel like atmosphere. The rooms were simple and served their purpose. The hotel is located close to the Ayala center making getting a taxi or enjoying restaurants at the terraces very easy. I enjoyed our stay and can't complain much. I would say the water pressure wasn't idea but I was thankful the water was warm! Overall good stay and would recommend it to others!
Повідомити про цей вігук
Maria T. Індивідуальний мандрівник Philippines, 3 травня 2015 р.
Great place to stay near Ayala Center!

Near Ayala, has aircon, nice lounge
10
Great place to stay! Really enjoyed! Near the mall and all. My only complain is the wifi, which wasn't working. But that's ok, there's wifi at Starbucks in the mall.
Повідомити про цей вігук
Angela D. Група Philippines, 3 травня 2015 р.
just good location

near ayala center
4,7
Повідомити про цей вігук
Derek J. Індивідуальний мандрівник United States of America, 3 травня 2015 р.
Good location to explore the mall

Perfect location, nice price, lobby computer
6,7
Повідомити про цей вігук
Chih C. Індивідуальний мандрівник Taiwan, 18 квітня 2015 р.
Great location

Budget, location
7
Small room but affordable.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Islands Stay Hotels - Uptown Себу СітіIslands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - ВітальняIslands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - ВітальняIslands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - ВітальняIslands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - ВітальняIslands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - ВітальняIslands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - ВітальняIslands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - ВітальняIslands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - ФойєIslands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - ФойєIslands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - Поле для гри в гольфIslands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - ВітальняIslands Stay Hotels - Uptown Себу Сіті - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B04