чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Java Hotel

55B Salet Gen. Segundo Avenue, Laoag City, City Proper, Лаоаг, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Java Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Java Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Java Hotel Лаоаг - Басейн Java Hotel Лаоаг - Місця відпочинку та розваги Java Hotel Лаоаг - Номер Люкс Java Hotel Лаоаг - Сад Java Hotel Лаоаг - Танцювальна зала Java Hotel Лаоаг - Ресторан Java Hotel Лаоаг - Ресторан Java Hotel Лаоаг - Місця відпочинку та розваги Java Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Java Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Java Hotel Лаоаг - Конференц-зал Java Hotel Лаоаг - Басейн Java Hotel Лаоаг - Вітальня Java Hotel Лаоаг - Фітнес-зал
Java Hotel Лаоаг - Фойє Java Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелю Java Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелю Java Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Java Hotel Лаоаг - Вхід Java Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Java Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелю Java Hotel Лаоаг - Вхід Java Hotel Лаоаг - Вхід Java Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелю Java Hotel Лаоаг - Рецепція Java Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження City Proper Кількість номерів: 58
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 62 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
7,2
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (62)
Відсортувати за:
Steven H. Поїздка вдвох Australia, 24 березня 2015 р.
What a rip off

Convenience to petrol station right out front.
2,7
Very disappointing. The hotel was inflexible with a request to amend my prepaid booking from 6 nights (1 room x 6 nights) to 8 nights (2 room x 4 nights). Then the rooms were not ready at check-in. The place is falling apart. Very poorly managed. Don't stay here.
Rencel M. Ділова поїздка Philippines, 6 березня 2015 р.
Nice Hotel

Room, Location, Budget
8
Josefina P. Група Philippines, 15 лютого 2015 р.
Spacious room

Location, spacious room
6,7
Pleasant stay although they were mosquitoes in the room.
Lilia M. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 7 лютого 2015 р.
Laoag gem.

Good food. Helpful staff. Comfortable hotel.
10
I would stay here again next time I visit Laoag.
Gerardo D. Індивідуальний мандрівник United States of America, 4 лютого 2015 р.
Good value, clean room, & pro svc, BUT bad odor

Staff professionalism & warm service, brewed coffee, quiet
8
Because there was no window in bathroom, the air did not circulate. There was a foul odor from uncirculated air. I had to ask staff to spray using a freshener. This was only a temporary solution, as the odor returned. Apart from that, room was clean and quiet. I was in Room 107. There was also a weird odor in the dining room! he night I ate. I was in the section near the large bird cage. The smell did not emanate from the cage. It seemed to come from the ground under the floor.
Samuel N. Сім"я з малими дітьми Philippines, 16 січня 2015 р.
no have kid pool

nice rooms.nice alleyways. good foods
9
Good
Merick A. Поїздка вдвох Philippines, 16 січня 2015 р.
A comfortable yet affordable hotel

Clean rooms, comfortable beds, swimming pool
8,3
My stay at the hotel was overall good. I just came from a 12-hr drive from Manila and was expecting for a comfortable bed for a good rest and I got what I wanted. Hotel might look like a big nipa hut from the outside but rooms were really spacious. Staff during check-in carried only one bag, I was left to carry the remaining three but they make up for it during check-out, they carried all my bags from my room to the parking lot. I will definitely book this hotel again the next time I visit Laoag.
Anna A. Сім"я з малими дітьми Philippines, 23 грудня 2014 р.
Not sure if I'm staying here again

only the location, i think
4,7
The room sends a creepy vibe. And they didn't contact me again even if they said they would. They said they would confirm once they check our rooms to see if i left my jacket.
Selina A. Поїздка вдвох Philippines, 23 листопада 2014 р.
laid back atmosphere

spacious room, relatively cheap, accessible
8,7
Tricha M. Група Philippines, 22 листопада 2014 р.
nice t&b for special deluxe

accessible, clean room, sheets & towels, nice t&b
6
stayed for overnight only. nice hotel but food is not that great.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Java Hotel ЛаоагJava Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Java Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Java Hotel Лаоаг - БасейнJava Hotel Лаоаг - Місця відпочинку та розвагиJava Hotel Лаоаг - Номер ЛюксJava Hotel Лаоаг - СадJava Hotel Лаоаг - Танцювальна залаJava Hotel Лаоаг - РесторанJava Hotel Лаоаг - РесторанJava Hotel Лаоаг - Місця відпочинку та розвагиJava Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Java Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Java Hotel Лаоаг - Конференц-залJava Hotel Лаоаг - БасейнJava Hotel Лаоаг - ВітальняJava Hotel Лаоаг - Фітнес-залJava Hotel Лаоаг - ФойєJava Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюJava Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюJava Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Java Hotel Лаоаг - ВхідJava Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю Java Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюJava Hotel Лаоаг - ВхідJava Hotel Лаоаг - ВхідJava Hotel Лаоаг - Інтер’єр готелюJava Hotel Лаоаг - РецепціяJava Hotel Лаоаг - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3C02