чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Jinhai Hotel

18A, 9/F, Wing Wah Building, 24 Sai Yeung Choi Street, , Монгкок, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Jinhai Hotel Гонконг - Вхід Jinhai Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня
Jinhai Hotel Гонконг - Рецепція Jinhai Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Jinhai Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Ванна кімната Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Ванна кімната Jinhai Hotel Гонконг - Рецепція Jinhai Hotel Гонконг - Вхід Jinhai Hotel Гонконг - Оточення Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня
Місцезнаходження Монгкок Кількість номерів: 10
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,2

із 431 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
8,7
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,1
Комфортність номерів/Стандарт:
6,9
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (431)
Відсортувати за:
Tadeusz P. Ділова поїздка Poland, 17 листопада 2014 р.
Tragedia

Oprócz dogodnej lokalizacji reszta to dramat :(
4,3
Brak słów
Lam H. Поїздка вдвох Malaysia, 10 грудня 2014 р.
Nice service. polite

Nice service, location, politeness
7,7
Rossie D. Група Malaysia, 6 грудня 2014 р.
Great Location

Location, price & cleanliness
8,7
Very nice. Loved the location. Easy access to everything. Will stay there again in the future.
Nikki G. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 29 листопада 2014 р.
No Fuzz Budget Hotel for Budget Travelers

Room was clean and comfortable with WiFi, Location was very near Mongkok Station, Easy Check-in and Check-out
8
Hotel was a bit hard to find at first (take Exit E2, suggest you look up and use billboards as a marker, the next time you come home). Was transfered to You Hotel, which I thought was better than the original room I expected. Room has comfortable bed, pillows were a bit hard, but very livable. Hot water was present in the bathroom. Water boiler, is also present in the room. Owner does not know how to speak English, but you just have to show your Agoda receipt and she will lead you to your room and show you the key card/pass code. No cabinets, so we just the space under the bed for our clothes. If you have any concerns, and dont have an HK mobile like we did, just email her and she will respond. The one who does laundry thought my personal towel(color white, with Name)was theirs, so we had to go to Wing Wah Bldg across to ask for it back. Owner gave it back with no fuzz. Recommended for budget Flipino travelers.
Kum K. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 29 листопада 2014 р.
Good

Good location, cleanliness, comfortable
10
Good location, value for money.Friendly & helpful boss.
Graham J. Індивідуальний мандрівник Australia, 26 листопада 2014 р.
Compact but newly renovated rooms

location, Although is small, they were very clean and newly refurbished
6,3
Stay was acceptable, and the Lady and male owners were pleasant and friendly.
Patompong P. Група Thailand, 18 листопада 2014 р.
Nice Location

Nice Location, Cheap, Clean
7,7
Hotel locate in the center of Mongkok. Very nice for who looking for the place near shopping. But a bit noisy.
Krishma C. Індивідуальний мандрівник Philippines, 18 листопада 2014 р.
Good location

location, cleanliness, comfortable
7,7
we arrived earlier than 2pm and they allowed us to check in w/o any additional cost. The 2 owner is very accomodating, though they dont speak english. We dont have any problem communicating to them. The room that i booked was @jinhai hotel but they transferred to other building w/c is just infront if wingwah bldg. our room is from starway hotel w/c is also owned by the owner of jinhai hotel. And i must say the room is really clean and comfortable. Everyday they clean rooms and changing towel. Plus point also is the location. Its @ the mongkok area just 5min. Walking to mtr station. If ever ill be coming back in hongkong ill defenitely choose this inn again. We enjoyed our stay :))
Zi B. Сім"я з малими дітьми Singapore, 13 листопада 2014 р.
jin hai hotel

-
7,3
Good location
Sarah C. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 11 листопада 2014 р.
Nice location

Good service
9,3
Awesome

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Jinhai Hotel ГонконгJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюJinhai Hotel Гонконг - ВхідJinhai Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Jinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - РецепціяJinhai Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюJinhai Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - Ванна кімнатаJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - Ванна кімнатаJinhai Hotel Гонконг - РецепціяJinhai Hotel Гонконг - ВхідJinhai Hotel Гонконг - ОточенняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - ОточенняJinhai Hotel Гонконг - Ванна кімнатаJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - Оточення


AS-AGWEB-3C02