Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Jinhai Hotel

18A, 9/F, Wing Wah Building, 24 Sai Yeung Choi Street, , Монгкок, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Рецепція Jinhai Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Ванна кімната Jinhai Hotel Гонконг - Рецепція Jinhai Hotel Гонконг - Вхід Jinhai Hotel Гонконг - Оточення Jinhai Hotel Гонконг - Оточення Jinhai Hotel Гонконг - Ванна кімната Jinhai Hotel Гонконг - Оточення Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Ванна кімната
Jinhai Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Ванна кімната Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Jinhai Hotel Гонконг - Вітальня Jinhai Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Jinhai Hotel Гонконг - Рецепція Jinhai Hotel Гонконг - Ванна кімната Jinhai Hotel Гонконг - Ванна кімната
Місцезнаходження Монгкок Кількість номерів: 10
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
7,5
Розташування
8,8
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,1
Комфортність номерів/Стандарт:
6,9
Страви/Організація харчування:
5,6
Усі відгуки (504)
Відсортувати за:
Tadeusz P. Ділова поїздка Poland, 17 листопада 2014 р.
Tragedia

Oprócz dogodnej lokalizacji reszta to dramat :(
4,3
Brak słów
Wanrapee N. Група Thailand, 3 травня 2015 р.
Hotel near subway Mongkok

near subway, near shopping area, near restaurant
6
i would be better if their staff can speak English
Funkel N. Група Canada, 29 квітня 2015 р.
good

clean
8
very good
Sze K. Індивідуальний мандрівник United States of America, 27 квітня 2015 р.
great for the value

staff is nice
7,7
Sze K. Індивідуальний мандрівник United States of America, 27 квітня 2015 р.
Great value

Location is good. hotel owners are very nice. room size is great for the value.
8,7
Sureerat S. Група Thailand, 24 квітня 2015 р.
Like this

good located good staffs
6,7
i was really love this hotel. I spent 4 nights here w/t my family. Even the rooms are too small but they're all clean. The owner can't speak much english but they try to speak with us. They are so nice.
Dorothy H. Поїздка вдвох Singapore, 24 квітня 2015 р.
okay except the choked toilet

good location, cheap, clean room
7
The room is super small so once you enter the door there is just about a 1.5x 0.5 metre strip of floor area before you reach the bed, which is a super single size for two people. Okay for my mum and I cos we are quite skinny but still squeezey. Room is clean, towels are changed and trash emptied daily, wifi and aircon work. The shower is nice but imagine showering in a wardrobe, that's about as much space you have. I'd be real happy with the place given the price though, if it weren't for the fact that the toilet totally choked. We stayed for 5 days and on the second day it seemed like it was getting a lil jammed so we pre-emptively contacted the guy about it. He replied on the third day saying he would send someone to fix it. So we said please do it soon. By the fourth day it was 100% choked and stuff was backing up, but nothing done, no reply. I will leave the contents of the toilet to your imagination, and my mum and I were glad to leave on the last day. This ruined what could otherwise have been a pretty good experience. Buyer beware.
Chong C. Група Malaysia, 23 квітня 2015 р.
Nice place to stay

Affordable rate, near food and shopping area
9,3
Very nice, it was near to shopping areas, many restaurants around and night market are just next to the hotel
How S. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 21 квітня 2015 р.
Nice

Location
6
Good
Chun Y. Ділова поїздка Taiwan, 20 квітня 2015 р.
nice

location bathroom bed room
10
great....!!!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Jinhai Hotel ГонконгJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - РецепціяJinhai Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Jinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - Ванна кімнатаJinhai Hotel Гонконг - РецепціяJinhai Hotel Гонконг - ВхідJinhai Hotel Гонконг - ОточенняJinhai Hotel Гонконг - ОточенняJinhai Hotel Гонконг - Ванна кімнатаJinhai Hotel Гонконг - ОточенняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - Ванна кімнатаJinhai Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - Ванна кімнатаJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюJinhai Hotel Гонконг - РецепціяJinhai Hotel Гонконг - Ванна кімнатаJinhai Hotel Гонконг - Ванна кімнатаJinhai Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюJinhai Hotel Гонконг - Ванна кімнатаJinhai Hotel Гонконг - ВхідJinhai Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюJinhai Hotel Гонконг - ВітальняJinhai Hotel Гонконг - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C02