Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

JPark Island Resort and Waterpark

M.L Quezon Highway, Острів Мактан, Себу, Філіппіни 6015 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Imperial Palace Waterpark Resort and Spa
JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня
JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня
Місцезнаходження Острів Мактан Кількість номерів: 556
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 595 відгуків

Ціна-якість:
7,2
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
8,1
Усі відгуки (595)
Відсортувати за:
Lada M. Сім"я з малими дітьми Russia, 4 квітня 2014 р.
Неплохой отель для одно кратного посещения семьей

Вежливый персонал, разнообразие и качество еды, хороший аквапарк
7,7
Хороший отель на 2-3 дня пребывания с ребенком. Не понравились совершенно дикие (высокие) цены на услуги и еду, которые значительно выше, чем в Таиланде, на Бали, в Индонезии, на Гуаме, Сайпане. Цены на еду, напитки значительно ( в 3-8 раз) превышают цены за пределами отеля. Не тянет на клубный отель- клабмейты вообще не умеют развлекать клиентов.
Elena R. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 10 листопада 2013 р.
Хороший пляжный отдых

Бассейн, территория, расположение
8,3
Хороший отель. Чистый, территория тоже чистая и ухоженная, завтраки хорошие. Большие, чистые бассейны, 3 горки на территории. Горки так себе, ничего особенного. Пляж очень маленький, дно плохое, песок есть, но не везде. Рядом с гостиницей есть несколько кафе с китайской и корейской кухней. Есть продуктовые супермаркеты. До Себу из гостиницы ходит бесплатный автобус. На ресепшене есть русская девушка. Брали номер сьют с видом на сад. Номер большой, очень комфортный. Все было хорошо, но в следующий раз предпочтем гостиницу с хорошим пляжем.
Spakovskaya Y. Сім"я з малими дітьми Russia, 25 листопада 2011 р.
Красивый отель и приветливый персонал

krasivaya territoriya
8,7
otel ohen ponravilsya, horochiy baseyn, uhojennaya territoriya, ubiralis kajdiy den. plyaj 4istiy no y kromki vodi melkie korali. zavtraki skudnie.
Tatiana E. Сім"я з малими дітьми Russia, 3 листопада 2011 р.
Красивый отель и приветливый персонал

вкусные и обильные завтраки, наличие аквапарка, бесплатный автобус до торговых центров, наличие русских девушек на ресепшен
9,7
Отель хороший, но для пятизвездочного можно было бы сделать детскую комнату безплатной и интернет в номере, а также трансфер из отеля и в отель бесплатным. Аэропорт находится не далеко, а такси берут 375 песо, хотя по счетчику можно доехать за 150. В самом городе делать не чего. В отеле есть 8 ресторанов. Цены высокие. Например ужин шведский стол 1500 песо на чел. Мы были с ребенком 4 года, у нас заболело ухо и поднялась температура. В отеле есть медпункт, нам сразу оказали первую помощь и вызвали врача в номер, русская девушка все переводила. Услуга врача стоит 1000 песо.
Shopping Tip: От отеля идет бесплатный автобус до торговых центров SM и AYLA. В них хорошие супермаркеты еды и одежды.
Alexey B. Сім"я з малими дітьми Russia, 23 листопада 2010 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Территория
8
территория отеля ухоженная и красивая. есть 3 большие водные горки. на самой большой горке можно кататься всем, кроме детей до 11 лет. на 2-х других горках можно только тем, кто весит не больше 87кг. на территории есть ленивая речка - классно. также есть детский аквапарк. для совсем маленьких наверно здорово, но нашему (8 лет) не понравилось, все горки медленные и толком не катятся. пляж отеля небольшой, но уютный. конечно не такой как большинство красивейших пляжей на филиппинах. в этот отель стоит ехать только из-за горок (да и то не всем понравится). и еще, в отели хорошие завтраки. очень непривычный для филиппин, богатый шведский стол - есть из чего выбрать :-) мое мнение - отель очень дорогой и своих денег не стоит.
Порада туристам: Есть детская комната.
Francis X. Поїздка вдвох Philippines, 17 травня 2015 р.
Pool must be clean

Food, room and cleanliness
8
Okay
Rowena D. Сім"я з малими дітьми Philippines, 1 травня 2015 р.
fun

nice waterpark
10
everything nice, but i suggest they arrange a first come first serve line at the front desk
Changsoo K. Сім"я з малими дітьми South Korea, 30 квітня 2015 р.
Terrible service mind of JPark
7
Since we believe in JPark’s reputation, we looked forward to good ending of this tour in your resort. However, it ruined it in the last stage and resulted in terrible feeling of your resort. I’m not sure if your manager, reported this happening internally. I complained to him CORA SPA’s terrible service, especially, SPA’s Korean manager. When I booked SPA, I explained our family(2 adults and 2 kids) needed to take a shower and Korean manager promised to provide family room. And he asked me to pull in reservation, 8:00 pm to 7:00 pm, due to its busy slots. So, I said OK. We arrived SPA at 7:06 pm, took a shower for approximately 20 minutes (10 minutes of dad/sun and 10 minutes of wife/daughter). When massage ended, we felt strange. I saw watch and it’s 8:06 pm. It means 40 minute massage against 1 hour. So, we complained to SPA manager why massage time is short. He said he gave us enough time up to 1 hour and 20 minutes. So I asked how it becomes 1 hour and 20 minutes. He said we’re a little late and we spent some time in SPA like taking shower and dressing clothes after massage. I said he didn’t explained this kind of deduction from massage time when booking. He said it’s SPA’s policy. So, I told him I wanted to talk to higher manager. He said he’s manager so we had to talk to him and kept insisting SPA’s policy and it’s natural in all Cebu resorts. I know it’s nonsense, I said to him I would talk to resort manager. He said, “If you want to talk to resort manager, do what you want.” And then I’ve explained this happening to your resort manager what if we use other SPA, instead? Will they count time like him? I’m looking forward to your voice.
Changsoo K. Сім"я з малими дітьми South Korea, 30 квітня 2015 р.
Terrible service of this resort

JPark Island Resort and Waterpark
7,3
Michael M. Поїздка вдвох Australia, 30 квітня 2015 р.
great experience , must do

resort , rooms , staff/food
9,7
a fantastic hotel , possibly best in philppines , not cheap but great value , i highly recommend , i stayed alot in phills over 12 yrs and this must be the best , great water park , rooms best ive seen , great food , good staff definate i return when in cebu

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!


AS-AGWEB-3A04