чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

JPark Island Resort and Waterpark

M.L Quezon Highway, Острів Мактан, Себу, Філіппіни 6015 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Imperial Palace Waterpark Resort and Spa
JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Балкон/Тераса JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня
JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня JPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня
Місцезнаходження Острів Мактан Кількість номерів: 556
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 523 відгуків

Ціна-якість:
7,2
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
8,0
Усі відгуки (523)
Відсортувати за:
Lada M. Сім"я з малими дітьми Russia, 4 квітня 2014 р.
Неплохой отель для одно кратного посещения семьей

Вежливый персонал, разнообразие и качество еды, хороший аквапарк
7,7
Хороший отель на 2-3 дня пребывания с ребенком. Не понравились совершенно дикие (высокие) цены на услуги и еду, которые значительно выше, чем в Таиланде, на Бали, в Индонезии, на Гуаме, Сайпане. Цены на еду, напитки значительно ( в 3-8 раз) превышают цены за пределами отеля. Не тянет на клубный отель- клабмейты вообще не умеют развлекать клиентов.
Elena R. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 10 листопада 2013 р.
Хороший пляжный отдых

Бассейн, территория, расположение
8,3
Хороший отель. Чистый, территория тоже чистая и ухоженная, завтраки хорошие. Большие, чистые бассейны, 3 горки на территории. Горки так себе, ничего особенного. Пляж очень маленький, дно плохое, песок есть, но не везде. Рядом с гостиницей есть несколько кафе с китайской и корейской кухней. Есть продуктовые супермаркеты. До Себу из гостиницы ходит бесплатный автобус. На ресепшене есть русская девушка. Брали номер сьют с видом на сад. Номер большой, очень комфортный. Все было хорошо, но в следующий раз предпочтем гостиницу с хорошим пляжем.
Spakovskaya Y. Сім"я з малими дітьми Russia, 25 листопада 2011 р.
Красивый отель и приветливый персонал

krasivaya territoriya
8,7
otel ohen ponravilsya, horochiy baseyn, uhojennaya territoriya, ubiralis kajdiy den. plyaj 4istiy no y kromki vodi melkie korali. zavtraki skudnie.
Tatiana E. Сім"я з малими дітьми Russia, 3 листопада 2011 р.
Красивый отель и приветливый персонал

вкусные и обильные завтраки, наличие аквапарка, бесплатный автобус до торговых центров, наличие русских девушек на ресепшен
9,7
Отель хороший, но для пятизвездочного можно было бы сделать детскую комнату безплатной и интернет в номере, а также трансфер из отеля и в отель бесплатным. Аэропорт находится не далеко, а такси берут 375 песо, хотя по счетчику можно доехать за 150. В самом городе делать не чего. В отеле есть 8 ресторанов. Цены высокие. Например ужин шведский стол 1500 песо на чел. Мы были с ребенком 4 года, у нас заболело ухо и поднялась температура. В отеле есть медпункт, нам сразу оказали первую помощь и вызвали врача в номер, русская девушка все переводила. Услуга врача стоит 1000 песо.
Shopping Tip: От отеля идет бесплатный автобус до торговых центров SM и AYLA. В них хорошие супермаркеты еды и одежды.
Alexey B. Сім"я з малими дітьми Russia, 23 листопада 2010 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Территория
8
территория отеля ухоженная и красивая. есть 3 большие водные горки. на самой большой горке можно кататься всем, кроме детей до 11 лет. на 2-х других горках можно только тем, кто весит не больше 87кг. на территории есть ленивая речка - классно. также есть детский аквапарк. для совсем маленьких наверно здорово, но нашему (8 лет) не понравилось, все горки медленные и толком не катятся. пляж отеля небольшой, но уютный. конечно не такой как большинство красивейших пляжей на филиппинах. в этот отель стоит ехать только из-за горок (да и то не всем понравится). и еще, в отели хорошие завтраки. очень непривычный для филиппин, богатый шведский стол - есть из чего выбрать :-) мое мнение - отель очень дорогой и своих денег не стоит.
Порада туристам: Есть детская комната.
Rowena A. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 30 жовтня 2014 р.
leisurely comfortable and expensive hotel

the beach, the pool and the ambiance
9
It was short bit relazing stay where we got to relax by d beach, enjoy d pool and groove to the music by d pool.
Abelito L. Сім"я з малими дітьми Philippines, 28 жовтня 2014 р.
Great for Families with young children

Green landscape, Pool for Toddlers, River Pool
8,7
We love the resort waterpark, my 1 yr old daughter really enjoyed our stay. My only concern is the php5000 deposit upon chek-in. I use my credit card for the deposit and they will charge it during check-in and they will only refund it by cancelling the charge upon check-out which will take 21days to process if your credit card is issued outside the Philippines.
Rafael G. Сім"я з малими дітьми United States of America, 26 жовтня 2014 р.
paradise for kids. the dining facility is great.

kids will never forget the fun they had
10
The dining facility was outstanding. Joseph singson is the best manager in the breakfast section. I compare him to a Master Sergeant in the military dining facility.
Sherilou N. Сім"я з малими дітьми Philippines, 23 жовтня 2014 р.
good food and value for money

staff are very friemdly, the good is delectable, and the ambience is fantastic
9
I'm very satisfied with my stay my kids love the waterpark if I have to go back for next holiday I will choose park
Peter J. Сім"я з малими дітьми Philippines, 19 жовтня 2014 р.
The waterpark is just amazing for my kid!

Waterpark, food, accomodation
7,7
My wife and daughter is having fun in the place its perfect quick get away.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

JPark Island Resort and Waterpark СебуJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - Балкон/ТерасаJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - ВітальняJPark Island Resort and Waterpark Себу - Вітальня


AS-AGWEB-3C07