чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

JW Marriott Hotel Hong Kong

Pacific Place, 88 Queensway, Admiralty, Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Басейн JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Вітальня JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Вітальня JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Фітнес-зал JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Інтер’єр готелю JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Конференц-зал JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Вітальня JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Вітальня JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Вітальня представницького класу JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Вітальня представницького класу
JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Танцювальна зала JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Фітнес-зал
Місцезнаходження Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван Кількість номерів: 602
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 201 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,2
Усі відгуки (201)
Відсортувати за:
Kirill K. Поїздка вдвох Russia, 9 березня 2013 р.
Все продуманно до мелочей

Великолепный сервис, хорошее место расположение.
10
Жили в отели 3 дня. Впечатления супер, особенно от качества сервиса. Персонал очень приветливый, во всем старается угодить и оказать помощь. Из минусов: рестораны отеля требуют обновления.
Gennady S. Поїздка вдвох Russia, 8 травня 2012 р.
Один из лучших отелей

Очень удобно расположен
9,7
Метро,супермаркеты,рестораны-все рядом.Сервис на должном уровне.
Hotel Feature Tip: Заселение очень оперативно
Natalia S. Поїздка вдвох Russia, 25 квітня 2012 р.
Красивый отель, профессиональный персонал.

Отель просто супер!!! Нам очень понравились номера, обслуживание. Удобно для шоппинга.
9,7
Мы выбрали номер с панорамным видом на море, просто супер! Отель шикарный, обслуживание отличное. Обязательно вернемся снова.
Hotel Feature Tip: Для комфортного респектабельного отдыха..
Elena M. Поїздка вдвох Russia, 11 травня 2010 р.
май 2010 года

Внимательное обслуживание, чистота, приветливость персонала, готовность персонала всегда помочь в любом вопросе. Отель удобно расположен в центре. Отличный завтрак.
10
Была первый раз в отели 15 лет назад, но несмотря на прошедшие годы отель ничуть не постарел и не изменился в отношение сервиса. Приятно ощущать хорошую работу персонала и внимательность к клиенту.
Restaurant Tip: Хороший торговый центр Pacific Place, переход прямо из отеля на LG и 3 этажах. Хороший итальянский ресторан в отеле Conrad, который расположен рядом с JW Marriott Hotel Hong Kong.
Hon T. Індивідуальний мандрівник Singapore, 30 вересня 2014 р.
Super staff make a super hotel

Staff, location, Food at exec lounge
8,3
Yee L. Ділова поїздка Malaysia, 27 вересня 2014 р.
Best location, first class

Location, quality, comfort
9
Eric D. Ділова поїздка Indonesia, 18 вересня 2014 р.
very nice, strategic location, excellent for shopp

very nice, strategic location, excellent for shopping
10
very nice, strategic location, excellent for shopping
Najieb Z. Ділова поїздка Singapore, 18 вересня 2014 р.
Marriott HK

Good location, great view and luxurious room
8,7
One day
Keith G. Ділова поїздка Singapore, 14 вересня 2014 р.
High standard Marriott hotel in HK

Convenient central location, obliging staff, comfortable room
8,7
3-day stay for a conference; nice quiet rooms, with all the required amenities and facilities. Not super luxurious, but more than adequate; very comfortable and efficient hotel room and facilities. All hotel staff who I met were courteous, eager to help, knowledgeable and obliging. Easy to get to shopping mall, restaurants, MTR.
Rodney T. Індивідуальний мандрівник Australia, 8 вересня 2014 р.
Great location but very small room

Location, location and location and that would be all.
6,7
I didn't like my stay at this hotel..i booked the habour view but all i got was a hint of the habour and the rest was industrial looking building rood tops and the freeway. For 600usd a night i was expecting a lot more for my money but sadly when i inquire about my room size and the view i was told that was it. I didn't spend much time in the hotel just few hours by the outside pool which was nice but nothing amazing. The staff was just ok but when trying to get a taxi i noticed they treated other guest (I'm guessing they are famous or rich) must better) even had one couple jumping the line! For this price i would rather stay at the UPPER HOUSE next door next time.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

JW Marriott Hotel Hong Kong ГонконгJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - БасейнJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - ВітальняJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - ВітальняJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Фітнес-залJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Інтер’єр готелюJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Конференц-залJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - ВітальняJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - ВітальняJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Вітальня представницького класуJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Вітальня представницького класуJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Танцювальна залаJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Фітнес-зал


AS-AGWEB-3C07