чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

JW Marriott Hotel Hong Kong

Pacific Place, 88 Queensway, Admiralty, Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Вітальня JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Вітальня JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Фітнес-зал JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Басейн JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Конференц-зал JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Інтер’єр готелю JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Вітальня JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Вітальня JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Вітальня представницького класу JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Вітальня представницького класу
JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Ресторан JW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Танцювальна зала
Розміщення: Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван Кількість номерів: 602
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 180 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
9,0
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,2
Усі відгуки (180)
Kirill K. Поїздка вдвох Russia, 9 березня 2013 р.
Все продуманно до мелочей

Великолепный сервис, хорошее место расположение.
10
Жили в отели 3 дня. Впечатления супер, особенно от качества сервиса. Персонал очень приветливый, во всем старается угодить и оказать помощь. Из минусов: рестораны отеля требуют обновления.
Gennady S. Поїздка вдвох Russia, 8 травня 2012 р.
Один из лучших отелей

Очень удобно расположен
9,7
Метро,супермаркеты,рестораны-все рядом.Сервис на должном уровне.
Hotel Feature Tip: Заселение очень оперативно
Natalia S. Поїздка вдвох Russia, 25 квітня 2012 р.
Красивый отель, профессиональный персонал.

Отель просто супер!!! Нам очень понравились номера, обслуживание. Удобно для шоппинга.
9,7
Мы выбрали номер с панорамным видом на море, просто супер! Отель шикарный, обслуживание отличное. Обязательно вернемся снова.
Hotel Feature Tip: Для комфортного респектабельного отдыха..
Elena M. Поїздка вдвох Russia, 11 травня 2010 р.
май 2010 года

Внимательное обслуживание, чистота, приветливость персонала, готовность персонала всегда помочь в любом вопросе. Отель удобно расположен в центре. Отличный завтрак.
10
Была первый раз в отели 15 лет назад, но несмотря на прошедшие годы отель ничуть не постарел и не изменился в отношение сервиса. Приятно ощущать хорошую работу персонала и внимательность к клиенту.
Restaurant Tip: Хороший торговый центр Pacific Place, переход прямо из отеля на LG и 3 этажах. Хороший итальянский ресторан в отеле Conrad, который расположен рядом с JW Marriott Hotel Hong Kong.
Mark B. Ділова поїздка United Kingdom, 27 березня 2014 р.
Night mare from start to finish

Check out and the thought of never having to go back
3
The room was tired ,not very clean, the internet did not work 90per cent of the trip Initially we wanted to stay an extra night but the staff on the desk wanted double the rate of other hotel ,a real 5 star hotel
Beat S. Ділова поїздка Switzerland, 16 березня 2014 р.
One again close to perfection

Location - compact room - harbour view
7,7
One of my most favourite locations in Hong Kong - close to perfection
Joo H. Ділова поїздка Singapore, 23 лютого 2014 р.
Overall Satisfactory

Cleaniless, Convenient & Friendly
7,7
The stay was overall satisfactory. However, for the price i would have expected more ...
Yeung J. Ділова поїздка Hong Kong, 19 січня 2014 р.
Busy and vibrant shopping area

Clean, luxurious hotel
8
Overall, I am a bit diappointed with the level of service provided by JW Marriot considering it is a 5 stars hotel and I am staying at the suite. When I first arrived the hotel, I asked the front desk how many people can we access the club level, they told me I can bring one more guest which made the total of 2 people. However, I got a call shortly after I arrive my room and the hotel people said I can only have one person accessing the club level. I mean who would stay in a suite by themselves and including one person in a suite for free access to the club level doesn't make any sense to me. Because of that, I did not visit the club level at all. Another disappointment with the hotel is, we ordered in room dining room services, we have ordered club sandwiches, angus beef burger, and a few more dishes. The presentation was good but it is not tasty at all, the food just doesn't have any taste. I remember I tried the food at the hotel lobby before and it was fantastic but I don't know why the room service was quite a bad experience. Lastly, I paid my hotel via agoda but for some reason, I got charge on the room again on my credit card from the hotel again which I have to call and cancel the transaction for which I have never signed anything for credit card but I don't know how this all come up. This is the first time I experienced double charging in a hotel, not to mention it is a 5 stars hotel.
Peter T. Ділова поїздка Singapore, 5 січня 2014 р.
Back to home feeling - comfortable, luxurious and

comfort, cleanliness and security
9,3
very comfortable, clean and security near to shopping centre good spread of buffet breakfast
Perry T. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 4 січня 2014 р.
pleasant enough

Location, Location and location
6,3
The room we were assigned 2325 was badly affected by water plumbing noise. We did not notice on the first night, but I guess someone occupied the room above and seemed to be taking showers frequently and into the wee and early hours. other than that it was as expected. The view from that room was also quite limited and it felt smaller than the usual JW rooms!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

JW Marriott Hotel Hong Kong ГонконгJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - ВітальняJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - ВітальняJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Фітнес-залJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - БасейнJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Конференц-залJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Інтер’єр готелюJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - ВітальняJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - ВітальняJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Вітальня представницького класуJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Вітальня представницького класуJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - РесторанJW Marriott Hotel Hong Kong Гонконг - Танцювальна зала


AS-AGWEB-3A06