чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Медан Перджуанган, Медан, Індонезія 20111 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

JW Marriott Medan Медан - Зовнішній вид готелю JW Marriott Medan Медан - Зовнішній вид готелю JW Marriott Medan Медан - Зовнішній вид готелю JW Marriott Medan Медан - Вітальня JW Marriott Medan Медан - Танцювальна зала JW Marriott Medan Медан - Вітальня JW Marriott Medan Медан - Ресторан JW Marriott Medan Медан - Вхід JW Marriott Medan Медан - Спа-центр JW Marriott Medan Медан - Фітнес-зал JW Marriott Medan Медан - Вітальня JW Marriott Medan Медан - Ресторан JW Marriott Medan Медан - Танцювальна зала JW Marriott Medan Медан - Ресторан JW Marriott Medan Медан - Вітальня представницького класу JW Marriott Medan Медан - Вітальня представницького класу
JW Marriott Medan Медан - Спа-центр JW Marriott Medan Медан - Спа-центр JW Marriott Medan Медан - Танцювальна зала JW Marriott Medan Медан - Їжа та напої JW Marriott Medan Медан - Фітнес-зал JW Marriott Medan Медан - Танцювальна зала JW Marriott Medan Медан - Рецепція JW Marriott Medan Медан - Конференц-зал JW Marriott Medan Медан - Танцювальна зала JW Marriott Medan Медан - Вхід JW Marriott Medan Медан - Спа-центр JW Marriott Medan Медан - Фойє
Місцезнаходження Медан Перджуанган Кількість номерів: 280

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,8

із 1047 відгуків

Ціна-якість:
8,8
Розташування
8,5
Робота персоналу:
9,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
8,6
Усі відгуки (1047)
Відсортувати за:
Andrzej P. Ділова поїздка Poland, 23 листопада 2010 р.
Najlepszy hotel w mieście

standard, lokalizacja
10
To była kolejna udana wizyta w hotelu Mariott Medan, jak zwykle na pochwałę zasługuje obsługa hotelu - zawsze usmiechnieta i pomocna. Medan to chyba jedno z tych miast, w ktorych wybor hotelu nie powinien stanowic problemu. Przy takich cenach mozna sobie pozwolic na najlepszy hotel w miescie.
Andrzej P. Ділова поїздка Poland, 30 вересня 2010 р.
Hotel Marriott Medan

lokalizacja, cena, standard pokojów, jedzenie
8
Hotel Marriott Medan to najlepszy hotel w tym mieście i nie ma co się specjalnie rozglądać za innym, ponieważ ceny w hotelu są bardzo rozsądne (jak na tej klasy hotel). Bardzo dobre jedzenie, świetna lokalizacja w samym centrum, miła i pomocna obsługa, słowem, nie zastanawiałbym się w ogóle nad wyborem innej opcji noclegowej.
Andrzej P. Ділова поїздка Poland, 28 вересня 2010 р.
Marriott Medan

lokalizacja, cena, standard pokojów, jedzenie
8,3
To absolutnie najlepszy hotel w Medan, jak w większości dobrych hoteli w Indonezji jest wyśmienita i bardzo pomocna obsługa. Doskonałe jedzenie, wyposażenie pokojów, standard hotelu, jego bardzo dobra lokalizacja sprawia, że hotel ten mogę z czystym sumieniem każdemu polecić.
Andrzej P. Ділова поїздка Poland, 27 вересня 2010 р.
Hotel Marriott Medan

standard, lokalizacja, cena
8
To zdecydowanie najlepszy hotel w Medan, zatem nie wahałbym się polecić go każdemu, kto się tam wybiera. Bardzo dobre śniadania, wysoki standard pokojów, dość sprawna obsługa, niezła lokalizacja, przy czym cena jest bardzo atrakcyjna (jak w większości indonezyjskich miast).
Fransiska N. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 19 жовтня 2014 р.
Our 3-night stays at JW Marriott with a 2-year old

Big room + bathroom, city view, swimming pool
7,3
The hotel personnels were kind and ready to help on our requests. We met with Pak Dimas, the Hotel Manager, who had kindly offered us a room upgrade after we complained on the unprofessionalism of the room cleaning service personnels. The room was amazingly good just as our expectations on a first class hotel like Marriott. It was showing signs of wear and tear in some parts of the room, like in the shower area and clogging of the washing basin, but nevertheless it was clean and in good working condition. Taxi was readily available in the hotel, which is good, considering that we need to take taxi to get us to most of our destinations. Not many food choices around the hotel, unless you don't mind eating in the hotel restaurants. We have no comments on the hotel restaurants as we chose to try local foods outside the hotel. Swimming pool was clean and not crowded when we were there. It was a beautiful view too.
Andrew F. Ділова поїздка Australia, 15 жовтня 2014 р.
Outstanding hotel & exceptionally friendly staff

The staff, the staff & the staff!
8,7
Great hotel, true 5-star from rooms, to general hotel, the dinning options and the staff. Thoroughly enjoyable stay!
Dewi P. Поїздка вдвох Indonesia, 4 жовтня 2014 р.
Great location

Location, prices, cleanliness
8,3
Kiah P. Ділова поїздка Singapore, 29 вересня 2014 р.
Not bad

comfortable, spacious and clean
9
Not bad, feel very comfortable during the stay. The beds were very inviting.
Felix B. Поїздка вдвох Indonesia, 28 вересня 2014 р.
Good Hotel

good service, comfort, good location
8
Anita S. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 28 вересня 2014 р.
great hotel

the room is nice very comfortable,the staff is friendly ,the hotel is clean
9,7
I and my friends had a good stay in this hotel.. i will come back again

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

JW Marriott Medan МеданJW Marriott Medan Медан - Зовнішній вид готелю JW Marriott Medan Медан - Зовнішній вид готелю JW Marriott Medan Медан - Зовнішній вид готелю JW Marriott Medan Медан - ВітальняJW Marriott Medan Медан - Танцювальна залаJW Marriott Medan Медан - ВітальняJW Marriott Medan Медан - РесторанJW Marriott Medan Медан - ВхідJW Marriott Medan Медан - Спа-центрJW Marriott Medan Медан - Фітнес-залJW Marriott Medan Медан - ВітальняJW Marriott Medan Медан - РесторанJW Marriott Medan Медан - Танцювальна залаJW Marriott Medan Медан - РесторанJW Marriott Medan Медан - Вітальня представницького класуJW Marriott Medan Медан - Вітальня представницького класуJW Marriott Medan Медан - Спа-центрJW Marriott Medan Медан - Спа-центрJW Marriott Medan Медан - Танцювальна залаJW Marriott Medan Медан - Їжа та напоїJW Marriott Medan Медан - Фітнес-залJW Marriott Medan Медан - Танцювальна залаJW Marriott Medan Медан - РецепціяJW Marriott Medan Медан - Конференц-залJW Marriott Medan Медан - Танцювальна залаJW Marriott Medan Медан - ВхідJW Marriott Medan Медан - Спа-центрJW Marriott Medan Медан - ФойєJW Marriott Medan Медан - ФойєJW Marriott Medan Медан - ФойєJW Marriott Medan Медан - Танцювальна залаJW Marriott Medan Медан - Спа-центр


AS-AGWEB-3C07