Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Медан Перджуанган, Медан, Індонезія 20111 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

JW Marriott Medan Медан - Зовнішній вид готелю JW Marriott Medan Медан - Зовнішній вид готелю JW Marriott Medan Медан - Зовнішній вид готелю JW Marriott Medan Медан - Вітальня JW Marriott Medan Медан - Танцювальна зала JW Marriott Medan Медан - Вітальня JW Marriott Medan Медан - Ресторан JW Marriott Medan Медан - Вхід JW Marriott Medan Медан - Спа-центр JW Marriott Medan Медан - Фітнес-зал JW Marriott Medan Медан - Вітальня JW Marriott Medan Медан - Ресторан JW Marriott Medan Медан - Танцювальна зала JW Marriott Medan Медан - Ресторан JW Marriott Medan Медан - Вітальня представницького класу JW Marriott Medan Медан - Вітальня представницького класу
JW Marriott Medan Медан - Спа-центр JW Marriott Medan Медан - Спа-центр JW Marriott Medan Медан - Танцювальна зала JW Marriott Medan Медан - Їжа та напої JW Marriott Medan Медан - Фітнес-зал JW Marriott Medan Медан - Танцювальна зала JW Marriott Medan Медан - Рецепція JW Marriott Medan Медан - Конференц-зал JW Marriott Medan Медан - Танцювальна зала JW Marriott Medan Медан - Вхід JW Marriott Medan Медан - Спа-центр JW Marriott Medan Медан - Фойє
Місцезнаходження Медан Перджуанган Кількість номерів: 280

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,8

із 1188 відгуків

Ціна-якість:
8,7
Розташування
8,5
Робота персоналу:
9,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
8,9
Страви/Організація харчування:
8,5
Усі відгуки (1188)
Відсортувати за:
Andrzej P. Ділова поїздка Poland, 23 листопада 2010 р.
Najlepszy hotel w mieście

standard, lokalizacja
10
To była kolejna udana wizyta w hotelu Mariott Medan, jak zwykle na pochwałę zasługuje obsługa hotelu - zawsze usmiechnieta i pomocna. Medan to chyba jedno z tych miast, w ktorych wybor hotelu nie powinien stanowic problemu. Przy takich cenach mozna sobie pozwolic na najlepszy hotel w miescie.
Andrzej P. Ділова поїздка Poland, 30 вересня 2010 р.
Hotel Marriott Medan

lokalizacja, cena, standard pokojów, jedzenie
8
Hotel Marriott Medan to najlepszy hotel w tym mieście i nie ma co się specjalnie rozglądać za innym, ponieważ ceny w hotelu są bardzo rozsądne (jak na tej klasy hotel). Bardzo dobre jedzenie, świetna lokalizacja w samym centrum, miła i pomocna obsługa, słowem, nie zastanawiałbym się w ogóle nad wyborem innej opcji noclegowej.
Andrzej P. Ділова поїздка Poland, 28 вересня 2010 р.
Marriott Medan

lokalizacja, cena, standard pokojów, jedzenie
8,3
To absolutnie najlepszy hotel w Medan, jak w większości dobrych hoteli w Indonezji jest wyśmienita i bardzo pomocna obsługa. Doskonałe jedzenie, wyposażenie pokojów, standard hotelu, jego bardzo dobra lokalizacja sprawia, że hotel ten mogę z czystym sumieniem każdemu polecić.
Andrzej P. Ділова поїздка Poland, 27 вересня 2010 р.
Hotel Marriott Medan

standard, lokalizacja, cena
8
To zdecydowanie najlepszy hotel w Medan, zatem nie wahałbym się polecić go każdemu, kto się tam wybiera. Bardzo dobre śniadania, wysoki standard pokojów, dość sprawna obsługa, niezła lokalizacja, przy czym cena jest bardzo atrakcyjna (jak w większości indonezyjskich miast).
Yuliana Y. Поїздка вдвох Indonesia, 28 травня 2015 р.
always my choice when travelling to Medan

strategically located, clean and comfortable room
7
good and always good, always comeback to stay here
Poey K. Ділова поїздка Singapore, 27 травня 2015 р.
Nice hotel

Location, Service & Decor
8
It's a great place with great service
Melissa S. Група Singapore, 17 травня 2015 р.
Comfortable stay

very comfortable stay
10
Cedric H. Ділова поїздка Australia, 10 травня 2015 р.
Professional services

clean room, friendly services and great food
10
Ming S. Група Malaysia, 14 квітня 2015 р.
The only hotel I will stay in Medan

Bed, Cleanliness & Value For Money
9
Everything you expect in a 5 star hotel. Don't drink (alcohol) at the lounge, price is a killer.
Louise G. Поїздка вдвох Ireland, 12 квітня 2015 р.
Disappointing for the JW Marriott Brand

The room and the gym
6,3
The hotel was clearly understaffed. The tables at breakfast & at the lounge were dirty long after the previous customers had left. I really dislike the in-room check in procedure as I value my privacy. This should be offered as an option only. The spa/pool area was incredibly dirty & we did not use it at all. The gym was clean & well equipped. The breakfast was disappointing. There was no fresh juice, dilute only. I find this incredible when you can get amazing fresh juice from street vendors, why a 5 star hotel can't manage the same is beyond me. There were also no pork products available, this is not the case in a lot of the other hotels I have used in this country. I had an issue with money they had debited from my credit card without informing me. I contacted the hotel after we left & I got a rude email back from one of the managers telling me that I was informed. I escalated the issue & received a much more satisfactory response the second time. However, the initial e-mail on top of all the other issues we experienced during our stay means that we will never stay at this hotel again. The staff at the hotel are working very hard & were very friendly throughout our stay but they are clearly understaffed and under a lot of pressure.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

JW Marriott Medan МеданJW Marriott Medan Медан - Зовнішній вид готелю JW Marriott Medan Медан - Зовнішній вид готелю JW Marriott Medan Медан - Зовнішній вид готелю JW Marriott Medan Медан - ВітальняJW Marriott Medan Медан - Танцювальна залаJW Marriott Medan Медан - ВітальняJW Marriott Medan Медан - РесторанJW Marriott Medan Медан - ВхідJW Marriott Medan Медан - Спа-центрJW Marriott Medan Медан - Фітнес-залJW Marriott Medan Медан - ВітальняJW Marriott Medan Медан - РесторанJW Marriott Medan Медан - Танцювальна залаJW Marriott Medan Медан - РесторанJW Marriott Medan Медан - Вітальня представницького класуJW Marriott Medan Медан - Вітальня представницького класуJW Marriott Medan Медан - Спа-центрJW Marriott Medan Медан - Спа-центрJW Marriott Medan Медан - Танцювальна залаJW Marriott Medan Медан - Їжа та напоїJW Marriott Medan Медан - Фітнес-залJW Marriott Medan Медан - Танцювальна залаJW Marriott Medan Медан - РецепціяJW Marriott Medan Медан - Конференц-залJW Marriott Medan Медан - Танцювальна залаJW Marriott Medan Медан - ВхідJW Marriott Medan Медан - Спа-центрJW Marriott Medan Медан - ФойєJW Marriott Medan Медан - ФойєJW Marriott Medan Медан - ФойєJW Marriott Medan Медан - Танцювальна залаJW Marriott Medan Медан - Спа-центр


AS-AGWEB-3C06