Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія 60261

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,6

із 754 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,2
Розташування
8,8
Робота персоналу:
8,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
8,3
Усі відгуки (754)
Відсортувати за:
Victoria R. Ділова поїздка Russia, 7 лютого 2010 р.
Хорошое впечатление

Большой, но уютный отель! Хорошие рестораны, уютное кафе. большие номера, ванная комната
8
Я не первый раз в Сурабае и это уже третий пятизвездочный отель, в котором я остановилась. Не могу сказать, что мне хочется в него вернуться в следующий раз, но практически так же я могу сказать и про другие отели в Сурабае. Хорошее месторасположение хорошее, приятная атмосфера и отель выполнен в классическом стиле. Но немного староватые номера, особенное ванная комната. Очень шумел кондиционер. В ообщем, могу ему поставить оценку 4 по пятибалльной системе.
Shopping Tip: в пяти минутах торговый центр Tanjungan Plaza.
Повідомити про цей вігук
Yohanna H. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 22 квітня 2016 р.
Old Hotel
4,3
Twin Bed with Queen Size Breakfast Great Old Ceiling Tap water hard to open
Повідомити про цей вігук
Ferdinand T. Індивідуальний мандрівник Philippines, 17 квітня 2016 р.
Clean and good location
4,7
The pool needs some renovation. Too old.
Повідомити про цей вігук
Kasman T. Ділова поїздка Indonesia, 7 квітня 2016 р.
nice hotel but getting old
5,7
Swimming pool too small and first time the room that they offer me was not ready to stay because the room feel not fresh but they change to better one .. so far i satisfy stay in the hotel but think twice to back again..
Повідомити про цей вігук
Suwittawat K. Ділова поїздка Thailand, 5 квітня 2016 р.
Very good
6
So far so good for lixurious hotel
Повідомити про цей вігук
Mei Y. Група Singapore, 27 березня 2016 р.
Excellent staff, comfortable room, great location
6,7
Excellent staff - Special compliments to Sri, who helped us to check in. Taking her suggestion, we upgraded to executive which costs 600.000 rupiah. It included buffet breakfast, alcoholic cocktails, tea for certain timings. Do check it out. We thought it was value for money. Comfortable room - big and clean room, great view Great location -near Tunjungan Plaza shopping mall, free shuttle service to and fro, at 30 mins interval.
Повідомити про цей вігук
Mei Y. Група Singapore, 27 березня 2016 р.
Excellent staff, comfortable room, great location
6,7
Excellent staff - Special compliments to Sri, who helped us to check in. Taking her suggestion, we upgraded to executive which costs 600.000 rupiah. It included buffet breakfast, alcoholic cocktails, tea for certain timings. Do check it out. We thought it was value for money. Comfortable room - big and clean room, great view Great location -near Tunjungan Plaza shopping mall, free shuttle service to and fro, at 30 mins interval.
Повідомити про цей вігук
Yuanita L. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 27 березня 2016 р.
Not bad
5
Nothing bad! But house keeping keep my room messed even i put the sign "make up room please"
Повідомити про цей вігук
Melza G. Ділова поїздка Indonesia, 23 березня 2016 р.
staying for business
5,3
staying in this hotel for business. Great hotel, friendly staff and great room
Повідомити про цей вігук
Melza G. Ділова поїздка Indonesia, 22 березня 2016 р.
staying for business
5,3
staying in this hotel for business. Great hotel, friendly staff and great room
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
JW Marriott Surabaya Hotel СурабаяJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня представницького класуJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня представницького класуJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ОточенняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня представницького класуJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ЗручностіJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ЗручностіJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ЗручностіJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ЗручностіJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВидJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A01