чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія 60261 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня представницького класу JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Оточення JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Басейн JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Фойє JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Танцювальна зала JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Фойє JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Паб/Коктейль-бар
JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 407
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,6

із 437 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
8,4
Усі відгуки (437)
Відсортувати за:
Victoria R. Ділова поїздка Russia, 7 лютого 2010 р.
Хорошое впечатление

Большой, но уютный отель! Хорошие рестораны, уютное кафе. большие номера, ванная комната
8
Я не первый раз в Сурабае и это уже третий пятизвездочный отель, в котором я остановилась. Не могу сказать, что мне хочется в него вернуться в следующий раз, но практически так же я могу сказать и про другие отели в Сурабае. Хорошее месторасположение хорошее, приятная атмосфера и отель выполнен в классическом стиле. Но немного староватые номера, особенное ванная комната. Очень шумел кондиционер. В ообщем, могу ему поставить оценку 4 по пятибалльной системе.
Shopping Tip: в пяти минутах торговый центр Tanjungan Plaza.
Succy W. Група Indonesia, 2 липня 2014 р.
Just great....make our shopping easier

Breakfast , location ,room
8,7
I love it...the hotels got shuttle bus that can pick you up or drive you to tunjungan plaza
Aliff S. Поїздка вдвох Singapore, 23 червня 2014 р.
Friendly and warm staff!

Friendly staff, Beautiful garden, Comfortable rooms
9
The hotel takes security pretty seriously. All guests have to go through a scanne prior to entering the hotel. Staff escorts you right from the moment you alight from the cab, through the check-in process and up to the room. It was a very welcoming gesture. There was also a free shuttle to Sogo every half-hourly which was nice.
Yan I. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 21 червня 2014 р.
Nice hotel with great facilities

Centrally located, easy to access, nice staff
9,7
I stay for 2 days with family. This hotel is very close to popular dining in the city.
Eri K. Група Indonesia, 19 червня 2014 р.
Fantastic hotel. With excellent service.

Spacious room. Luxurious Bathroom. Delicious room service.
10
I am happy with the overall experience. And I am a regular guest in JW Marriott.
Sunardi S. Група Indonesia, 18 червня 2014 р.
Very Old Hotel....Old..Old...renov please.

1. Attentive staff. 2. Easy to get taxi. 3. Nothing.....else.
4,7
Bed too soft, room is very old and its just so old...far from other JW Marriott hotel i know eg. JW Marrriott Medan much better. Please renovate. NOt worth it to stay for the price.
Sumitro K. Група Indonesia, 16 червня 2014 р.
Good

Clean, swimming pool, food
9
The hotel is good but some panel at toilet is too old need replacement
Azlan K. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 16 червня 2014 р.
Great room and friendly staff

Room, food, location
9,7
Mohamed A. Група Singapore, 15 червня 2014 р.
A great stay with great staff

Staff, cleanliness and value for money
9
Its been a great, relaxing stay in the hotel, the staffs are helpful when needed
Stephen M. Ділова поїздка United States of America, 12 червня 2014 р.
Good Room and Convenient

Room, Food, Clean
9
JW Marriott Surabaya Hotel is a good business hotel. For nearly ten years I always stay in this hotel when doing my business trip to Surabaya. I chose this hotel duet to its location is centralized and near to my work place. Seven years ago my office senior management team and our franchisor held an annual meeting in this hotel. I would be pleased to recommend this hotel especially for business trip, however I also would be glad to recommend this hotel for couples and family trip.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

JW Marriott Surabaya Hotel СурабаяJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня представницького класуJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ОточенняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - БасейнJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - РесторанJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - РесторанJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ФойєJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Танцювальна залаJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ФойєJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Паб/Коктейль-барJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня


AS-AGWEB-3C07