чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія 60261 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня представницького класу JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Оточення JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Басейн JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Фойє JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Танцювальна зала JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Фойє JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Паб/Коктейль-бар
JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 407
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,6

із 460 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
8,4
Усі відгуки (460)
Відсортувати за:
Victoria R. Ділова поїздка Russia, 7 лютого 2010 р.
Хорошое впечатление

Большой, но уютный отель! Хорошие рестораны, уютное кафе. большие номера, ванная комната
8
Я не первый раз в Сурабае и это уже третий пятизвездочный отель, в котором я остановилась. Не могу сказать, что мне хочется в него вернуться в следующий раз, но практически так же я могу сказать и про другие отели в Сурабае. Хорошее месторасположение хорошее, приятная атмосфера и отель выполнен в классическом стиле. Но немного староватые номера, особенное ванная комната. Очень шумел кондиционер. В ообщем, могу ему поставить оценку 4 по пятибалльной системе.
Shopping Tip: в пяти минутах торговый центр Tanjungan Plaza.
Oscar I. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 1 серпня 2014 р.
excellent

comfort, luxury, location
9,7
Everything were excellent, nothing to complain about.
Fira S. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 31 липня 2014 р.
Nice

Food,service and shuttle
8,7
Everything is okay
Andre O. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 30 липня 2014 р.
Fun 2 days in Surabaya

Clean enough, children pool, breakfast is not too crowded
9,3
During our stay, the pool is relaxed. My daughter like to swim a lot so we are asking to get a pool view. No problem spotted except the breakfast was relocated from the Pavillion, which has a smaller location, to the ballroom on the 2nd floor. Unfortunately the air conditioner at the ballroom was not clean, so it got some spills to the table below it, but the captain took care of it before I see the problem, so kudos.
Greg L. Поїздка вдвох Singapore, 28 липня 2014 р.
old but still well managed

helpful and friendly staff, security and free shuttle service to the mall
6,3
The stay was an enjoyable one. Managed to get a good relaxing massage in room with lots of helpful staff assisting us in our first trip to Surabaya.
Aang T. Ділова поїздка Indonesia, 18 липня 2014 р.
the bed is not so good

location, facilities, food
6,7
it was a nice stay, the food is good, the room was ok although it kinda old. The bed is not so good and it looks old.. I guess it need to be changed to the new one. I would probably return back to this hotel if the bed was changed.
Succy W. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 2 липня 2014 р.
Just great....make our shopping easier

Breakfast , location ,room
8,7
I love it...the hotels got shuttle bus that can pick you up or drive you to tunjungan plaza
Aliff S. Поїздка вдвох Singapore, 23 червня 2014 р.
Friendly and warm staff!

Friendly staff, Beautiful garden, Comfortable rooms
9
The hotel takes security pretty seriously. All guests have to go through a scanne prior to entering the hotel. Staff escorts you right from the moment you alight from the cab, through the check-in process and up to the room. It was a very welcoming gesture. There was also a free shuttle to Sogo every half-hourly which was nice.
Seang Y. Ділова поїздка Malaysia, 23 червня 2014 р.
Good location & Staff Efficient

Good location, Staff Efficient and room is very clean
8
very pleasant and no issue.
Yan I. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 21 червня 2014 р.
Nice hotel with great facilities

Centrally located, easy to access, nice staff
9,7
I stay for 2 days with family. This hotel is very close to popular dining in the city.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

JW Marriott Surabaya Hotel СурабаяJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня представницького класуJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ОточенняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - БасейнJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - РесторанJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - РесторанJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ФойєJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Танцювальна залаJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ФойєJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Паб/Коктейль-барJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня


AS-AGWEB-3B01