Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія 60261 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня представницького класу JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Басейн JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Оточення JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Танцювальна зала JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Фойє JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вид JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Їжа та напої JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 407
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,8
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
8,3
Усі відгуки (643)
Відсортувати за:
Victoria R. Ділова поїздка Russia, 7 лютого 2010 р.
Хорошое впечатление

Большой, но уютный отель! Хорошие рестораны, уютное кафе. большие номера, ванная комната
8
Я не первый раз в Сурабае и это уже третий пятизвездочный отель, в котором я остановилась. Не могу сказать, что мне хочется в него вернуться в следующий раз, но практически так же я могу сказать и про другие отели в Сурабае. Хорошее месторасположение хорошее, приятная атмосфера и отель выполнен в классическом стиле. Но немного староватые номера, особенное ванная комната. Очень шумел кондиционер. В ообщем, могу ему поставить оценку 4 по пятибалльной системе.
Shopping Tip: в пяти минутах торговый центр Tanjungan Plaza.
Повідомити про цей вігук
Hans F. Ділова поїздка Germany, 3 вересня 2015 р.
2 days in Surabaya

Very attentive staff always helpful.
9,3
Stayed 2 nights there. Rooms are very nice and staff is very attentive and supportive
Повідомити про цей вігук
Steve C. Ділова поїздка United Kingdom, 18 серпня 2015 р.
Great hotel. A little dated but fantastic value

Service, food and value
9,3
Excellent. Cant fault it. Does need a refurb but very clean. Good gym and pool. Great value and well managed. Few issues with in room wifi but resolved promptly. Friendly and competent staff.
Повідомити про цей вігук
Fajar F. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 18 серпня 2015 р.
Luxurious Hotel

Food, Pool, Staff
9,7
It was great experienced stayed at JW Marriott hotel.. Big room with clean bathroom and comfort bed. Food wad good day or night.. Location was good, near Tunjungan plaza and street with full local food stall.. Service quality very high standard..
Повідомити про цей вігук
Nur I. Поїздка вдвох Singapore, 17 серпня 2015 р.
Pleasant

Location, staff, facilities
8,3
It was a pleasant experience. However, i dont feel too comfortable with my nights there. Whenever someone from the next room or the hotel above us walks/runs, we can hear it too. And honestly, it really got me on my toes all the time. Sometimes the sounds are even heard at 2/3am in the morning. Other than that, my stay there is alright.
Повідомити про цей вігук
Vivian L. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 17 серпня 2015 р.
Best customer services and greetings warmly all

1. Friendly people and helpful 2. best customer services 3. they know what guest needs
10
excellent services by (front office), by all door men in from of the hotel and security check in at conveyor belt....most people are really great !!!!!!
Повідомити про цей вігук
Francis N. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 16 серпня 2015 р.
An excellent 5 star hotel

Service, comfort, breakfast
10
Certainly an excellent hotel. Difficult to fault the hotel itself. The only disappointment was the cub in the basement, Jimmy's, which is not strictly part of the hotel. Don't go there.
Повідомити про цей вігук
Aryanto R. Ділова поїздка Indonesia, 16 серпня 2015 р.
Nice and comfort hotel in surabaya

Room,location and hotel staff
10
It was so comfort and longing tobcome back again in the next visit.
Повідомити про цей вігук
Dewald L. Поїздка вдвох South Africa, 8 серпня 2015 р.
Smelly rooms

Friendly staff, quality of hotel and relaxed enviroment
7
Overall it was a great experiance. One thing, I had to stay in a smoker room that was very smelly. I requested a non smoking room but it was not avaliable. They requested an upgrade but I had to pay for it. Who would have known a Delux Execative room is normally a smoker room
Повідомити про цей вігук
Steven S. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 6 серпня 2015 р.
Nice hotel, nice location & good breakfast

Clean, confort, good location
9,7
Good experience, and nice staff hotel
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

JW Marriott Surabaya Hotel СурабаяJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня представницького класуJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - БасейнJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ОточенняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Танцювальна залаJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ФойєJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВидJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Їжа та напоїJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B01