Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія 60261

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,6

із 768 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,2
Розташування
8,8
Робота персоналу:
8,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
8,3
Усі відгуки (768)
Відсортувати за:
Victoria R. Ділова поїздка Russia, 7 лютого 2010 р.
Хорошое впечатление

Большой, но уютный отель! Хорошие рестораны, уютное кафе. большие номера, ванная комната
8
Я не первый раз в Сурабае и это уже третий пятизвездочный отель, в котором я остановилась. Не могу сказать, что мне хочется в него вернуться в следующий раз, но практически так же я могу сказать и про другие отели в Сурабае. Хорошее месторасположение хорошее, приятная атмосфера и отель выполнен в классическом стиле. Но немного староватые номера, особенное ванная комната. Очень шумел кондиционер. В ообщем, могу ему поставить оценку 4 по пятибалльной системе.
Shopping Tip: в пяти минутах торговый центр Tanjungan Plaza.
Gregory H. Сім"я з малими дітьми Australia, 22 травня 2016 р.
Marriott
6,7
Very good
Arina I. Ділова поїздка Indonesia, 22 травня 2016 р.
Pleasant stay
5,3
Need more attention on the drainage. Bath tub had a small leakage, but the shower room was floody as the drainage was clogged. Flat TV screen was very small compare to the room size, and it would be better if using a large couch in the room instead of a small one. But over all it was a pleasant stay as usual.
Ujang S. Ділова поїздка Indonesia, 19 травня 2016 р.
Review
6,7
All are good ! I satisfy
Geert H. Ділова поїздка Netherlands, 17 травня 2016 р.
Fantastic
6,3
Room, personel and location on high quality level. Food is also very good.
Setiawan L. Поїздка вдвох Indonesia, 17 травня 2016 р.
nice stay
6,7
nice stay
Nani S. Поїздка вдвох Indonesia, 15 травня 2016 р.
nice short stay
5,7
I have been to this hotel several times in 2011 - 2013 during my involvement in a project. I have been satisfied with the room facilities especially the bed and support for working. This time I have the luxury to spend a night with my husband for attending a wedding reception nearby. We like it so much and the superb breakfast is still there .... thank you Marriott PS. thank you for keeping the good quality ironing facility
Alawiyah A. Ділова поїздка Indonesia, 14 травня 2016 р.
Good location, it's nice hotel but a little bit ol
5
Breakfast menu a little bit boring if you long stay there......but so far nice hotel to stay
William B. Поїздка вдвох United Kingdom, 9 травня 2016 р.
Relaxing break
6,3
Very good value for cost
William B. Ділова поїздка United Kingdom, 8 травня 2016 р.
Real quality
6
Very good
1 з 1 відгука
JW Marriott Surabaya Hotel СурабаяJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня представницького класуJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня представницького класуJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ОточенняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня представницького класуJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ЗручностіJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ЗручностіJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ЗручностіJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю JW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ЗручностіJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВидJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C01