Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія 60261

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,6

із 724 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,2
Розташування
8,8
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,9
Страви/Організація харчування:
8,4
Усі відгуки (724)
Відсортувати за:
Victoria R. Ділова поїздка Russia, 7 лютого 2010 р.
Хорошое впечатление

Большой, но уютный отель! Хорошие рестораны, уютное кафе. большие номера, ванная комната
8
Я не первый раз в Сурабае и это уже третий пятизвездочный отель, в котором я остановилась. Не могу сказать, что мне хочется в него вернуться в следующий раз, но практически так же я могу сказать и про другие отели в Сурабае. Хорошее месторасположение хорошее, приятная атмосфера и отель выполнен в классическом стиле. Но немного староватые номера, особенное ванная комната. Очень шумел кондиционер. В ообщем, могу ему поставить оценку 4 по пятибалльной системе.
Shopping Tip: в пяти минутах торговый центр Tanjungan Plaza.
Повідомити про цей вігук
Muhammad I. Сім"я з малими дітьми Singapore, 31 січня 2016 р.
Great stay

Awesome service with helpful staffs
7,3
Service waa great with nice room but food could be improved
Повідомити про цей вігук
Agus I. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 24 січня 2016 р.
Awesome and excellent experience

Easy to deal with, excellent nuance and nice restaurants around
8,3
It was an excellent experience
Повідомити про цей вігук
Achyat T. Ділова поїздка Indonesia, 14 січня 2016 р.
Comfort place

Location, surrounded areas.
8
Love the room set up, cleanliness 5 star hotel. The only things when you travel and using own car, the parking space is limited. You need to walk quite far from where your parked your car to the lobby hotel.
Повідомити про цей вігук
Dorojatun H. Ділова поїздка Indonesia, 13 січня 2016 р.
Great Hotel

Room spacious, great location, and friendly staff
8
Повідомити про цей вігук
Milda I. Поїздка вдвох Indonesia, 12 січня 2016 р.
friendly staff nice hotel

room location and food
9,7
Room location food were excellent
Повідомити про цей вігук
Teguh S. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 3 січня 2016 р.
hotel recomended

good location
10
Повідомити про цей вігук
Sesilia C. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 3 січня 2016 р.
Sophisticated

Location, environment, service
9
My stay was great. Despite its old decor, I found everything perfect enough. Room was spacious, the lobby was awesome! Very close to Jl. Tidar and Tunjungan, which are the shopping and food center.
Повідомити про цей вігук
Priaska P. Поїздка вдвох Indonesia, 1 січня 2016 р.
Great service

The food, the service, the room quality
10
Повідомити про цей вігук
Ayu C. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 26 грудня 2015 р.
A Five Star Pleasure in the crowd city

Friendly staff, relaxing room ambience, great swimmingpool
8,7
My kids love to swim in the great swimming pool and the staff were friendly
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
JW Marriott Surabaya Hotel СурабаяJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня представницького класуJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - БасейнJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - РесторанJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - РесторанJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - РесторанJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - РесторанJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - РесторанJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ОточенняJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Танцювальна залаJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ФойєJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - ВидJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Їжа та напоїJW Marriott Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B05