чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kajane Mua Villas

Jl. Monkey Forest, Убуд, Балі, Індонезія 80571 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Kajane Mua Villas Балі - Сад Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Сад Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Зовнішній вид готелю
Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Зручності Kajane Mua Villas Балі - Зручності Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Зручності Kajane Mua Villas Балі - Їжа та напої Kajane Mua Villas Балі - Зручності
Місцезнаходження Убуд Кількість номерів: 23
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Чудовий

9,1

із 1178 відгуків

Ціна-якість:
8,8
Розташування
9,5
Робота персоналу:
9,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
9,4
Страви/Організація харчування:
8,5
Усі відгуки (1178)
Відсортувати за:
Elena T. Поїздка вдвох Russia, 8 листопада 2012 р.
Красивый отель

Красивый отель и приветливый персонал
9
отель полностью соответсвовал нашим ожиданиям, - прекрасный вид из окна, комфортный номер, продуманные мелочи дополняют приятную обстановку, хорошие завтраки а-ля карте(даже можно иногда попросить принести в номер и позатракать на балкончике), пообедать/поужинать тоже иногда можно здесь(цена/ качестово приемлемое), территория ухоженная, очень тихо, а в глубине отеля окрывается вид на рисовое поле, но при этом ул. monkey foreset пестрит своими кафе/ресторанам и удобно расположенна для прогулок по убуду.
Sightseeing/Attractions Tip: торгуйтесь везде (напрмер, водитель с авто на целый день 8 часов - не дороже 35 $)
Lucas R. Поїздка вдвох United States of America, 18 лютого 2015 р.
Highly recommend staying here

Beautiful property, friendly staff, central location
10
Our stay was absolutely amazing! Our room was upgraded because we were on our honeymoon and it was fantastic. Amazing view, our own private pool and they decorated our room to give it a truly special touch. One of the staff, Agung, went above and beyond, getting us dinner reservations at The Melting Wok at the last minute and took us on an amazing tour to Bali Pulina a coffee plantation and the rice patties. He was so friendly and told us so much interesting information about the Balinese people and culture. We highly recommend Kajane and their friendly staff!
Thi L. Сім"я з малими дітьми Vietnam, 17 лютого 2015 р.
Excelent. Very good setvice, friendly staff.

Good location, Service and nice room
9,7
Good impression. Friendly staff and nice room. Value for money
Mei J. Поїздка вдвох China, 11 лютого 2015 р.
excellent place to stay in Bali UBud area

high quality services, equipment, nice people there
10
Teri A. Поїздка вдвох Canada, 30 січня 2015 р.
Excellent stay in ubud!

Location, excellent service & amazing room
9,7
Perfection
Canran L. Поїздка вдвох China, 28 січня 2015 р.
One if the best choices in ubud

Staffs are very friendly, from the ones that served us to the ones that never seen before. Room is very clean. They provide two room service per day. Great food. Food in KAJANE is delicious as well.
10
This is a great experience. I would regret if i didn't choose kajane. Although it is expensive here comparing to some other hotels, it absolutely worth the money. I tried my best to tip friendly staffs, but there are too many. Will definitely come back.
Kexin C. Індивідуальний мандрівник China, 27 січня 2015 р.
Very helpful and friendly staff

Staff, Location
9
Great location - the Palace and Ubud market are within walking distance; 5 mins' walk to the football field, where A LOT of great restaurants are located; interesting places (live band etc.) to chill at night nearby. Very friendly staff - they are very willing to offer help. Free car service to nearby area. Helped to book restaurant, Spa, show and tour. They even offered us a room knowing that my friend and I checked in early, like 7 in the morning. If you need any help, you just ask.
Arszandi P. Поїздка вдвох Indonesia, 18 січня 2015 р.
Incredible ambiance and location

Location design and quite
9
The first thing we choose this hotel is the location because is near from monkey forest and the pedestrian shopping area. The hospitality was stunning, they arrange the snack in the noon with traditional food and they bring the food to the roam. The design of the villas is comfort. They combined the local gimmick and the modern cleaness.
Jessie H. Поїздка вдвох United Kingdom, 17 січня 2015 р.
The most wonderful hotel

The rooms, the staff and the food
10
Kajane surpasses any expectations. It is the most beautiful hotel with exceptional staff, the attention to detail is phenomenal. We returned to the hotel for our final days in Bali and were upgraded to a lovely room. The best hotel experience in Indonesia!
Chen S. Сім"я зі старшими дітьми Hong Kong, 16 січня 2015 р.
Excellent hotel!

Service environment staff
9,7
Best hotel in our bali trip, from the staff performance to the location and the comfort level, everything is perfect! Only downside is the bath tub in the room was a bit dirty, there was still trace from the last time usage. Also the bottle of the shower gel broke and was a bit messy. Overall very good hotel with sincere and caring staff, good value for money.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Kajane Mua Villas БаліKajane Mua Villas Балі - СадKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - СадKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Зовнішній вид готелю Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - ЗручностіKajane Mua Villas Балі - ЗручностіKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - ЗручностіKajane Mua Villas Балі - Їжа та напоїKajane Mua Villas Балі - Зручності


AS-AGWEB-3C02