чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kajane Mua Villas

Jl. Monkey Forest, Убуд, Балі, Індонезія 80571 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Kajane Mua Villas Балі - Сад Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Сад Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Зовнішній вид готелю
Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Зручності Kajane Mua Villas Балі - Зручності Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Зручності Kajane Mua Villas Балі - Їжа та напої Kajane Mua Villas Балі - Зручності
Місцезнаходження Убуд Кількість номерів: 23
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Чудовий

9,1

із 1206 відгуків

Ціна-якість:
8,8
Розташування
9,5
Робота персоналу:
9,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
9,4
Страви/Організація харчування:
8,5
Усі відгуки (1206)
Відсортувати за:
Elena T. Поїздка вдвох Russia, 8 листопада 2012 р.
Красивый отель

Красивый отель и приветливый персонал
9
отель полностью соответсвовал нашим ожиданиям, - прекрасный вид из окна, комфортный номер, продуманные мелочи дополняют приятную обстановку, хорошие завтраки а-ля карте(даже можно иногда попросить принести в номер и позатракать на балкончике), пообедать/поужинать тоже иногда можно здесь(цена/ качестово приемлемое), территория ухоженная, очень тихо, а в глубине отеля окрывается вид на рисовое поле, но при этом ул. monkey foreset пестрит своими кафе/ресторанам и удобно расположенна для прогулок по убуду.
Sightseeing/Attractions Tip: торгуйтесь везде (напрмер, водитель с авто на целый день 8 часов - не дороже 35 $)
Melanie F. Індивідуальний мандрівник United States of America, 13 квітня 2015 р.
Awesome

Location, facilities, kind staff
9,3
Ronny L. Поїздка вдвох Indonesia, 2 квітня 2015 р.
Great place for honeymoon

Good breakfast, spacious room, nice veranda
9,7
We stayed for honeymoon and we're very satisfied with the room, breakfast and all services. Definitely will come back and want try pool villa
Yan L. Поїздка вдвох Hong Kong, 31 березня 2015 р.
Nice hotel, worth staying

Nice staffs, good food, comfortable room
10
This is a super good hotel with nice staffs. I love that they offer breakfast services in bedroom. The room is big and comfortable.
Zhichun X. Поїздка вдвох China, 26 березня 2015 р.
worth the money, best location for walking in ubud

location, staff, villa
10
good good good.
Alexander L. Поїздка вдвох Canada, 19 березня 2015 р.
location

location
8,7
Hyeyong C. Індивідуальний мандрівник South Korea, 18 березня 2015 р.
Perfect home for holiday

Great location, Friendly staff, Delicious food
10
Really enjoyed staying at the Kajane even though i was alone. All staffs were very friendly and the food was great. located in little bit far away from the centre of Ubud but i could still work. They also have a pick up service so i could choose whatever i like. They have a great garden and a private pool. Everything was ideal for me as i wanted to relax completely. I would definitely choose the Kajane Mua Villas for the next holiday with family :)
Nicole T. Сім"я з малими дітьми Australia, 17 березня 2015 р.
Great place to stay in Ubud! amazing staff!

Location, staff, pool!
9,7
My husband, 18 month old son and I recently stated here for three nights. Great location, room was good, bed very comfortable, pool was beautiful. The staff are very attentive and lovely. They cannot do enough for you. We would definitely stay here again. I would rate the hotel as four star.
Alisa C. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 12 березня 2015 р.
Perfect stay at Kajane

service, room comfort
8,3
I come back to Kajane every time i return to Ubud. It is like coming home. The staffs there were very friendly and welcoming and some long time ones actually remembers me. very impressive. Room has improved since my last visit. I think they have added more lights to make the room brighter. Toilet structure is not very convenient but all in all the room is very cozy and comfortable. Pretty romantic room for couples as well. Breakfast standard has dropped. It is not as good as it used to be. The portion of bacon was pathetic and the eggs were not poached very well. We ordered pizza to the room, that was very nice. of course, i would return again hoping the breakfast would be better next time.
Kelvin S. Сім"я з малими дітьми Singapore, 11 березня 2015 р.
Very hospitable & homely

Staff, service & facilities
9,3
We were wowed by 1) free transport around UBUD area 2) convenient and reasonable spa and 3) Staff were super friendly and helpful.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Kajane Mua Villas БаліKajane Mua Villas Балі - СадKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - СадKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Зовнішній вид готелю Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - ЗручностіKajane Mua Villas Балі - ЗручностіKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - ЗручностіKajane Mua Villas Балі - Їжа та напоїKajane Mua Villas Балі - Зручності


AS-AGWEB-3B01