чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kajane Mua Villas

Jl. Monkey Forest, Убуд, Балі, Індонезія 80571 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Kajane Mua Villas Балі - Сад Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Сад Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Зовнішній вид готелю
Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Зручності Kajane Mua Villas Балі - Зручності Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Зручності Kajane Mua Villas Балі - Їжа та напої Kajane Mua Villas Балі - Зручності
Місцезнаходження Убуд Кількість номерів: 23
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Чудовий

9,1

із 1113 відгуків

Ціна-якість:
8,8
Розташування
9,5
Робота персоналу:
9,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
9,3
Страви/Організація харчування:
8,5
Усі відгуки (1113)
Відсортувати за:
Elena T. Поїздка вдвох Russia, 8 листопада 2012 р.
Красивый отель

Красивый отель и приветливый персонал
9
отель полностью соответсвовал нашим ожиданиям, - прекрасный вид из окна, комфортный номер, продуманные мелочи дополняют приятную обстановку, хорошие завтраки а-ля карте(даже можно иногда попросить принести в номер и позатракать на балкончике), пообедать/поужинать тоже иногда можно здесь(цена/ качестово приемлемое), территория ухоженная, очень тихо, а в глубине отеля окрывается вид на рисовое поле, но при этом ул. monkey foreset пестрит своими кафе/ресторанам и удобно расположенна для прогулок по убуду.
Sightseeing/Attractions Tip: торгуйтесь везде (напрмер, водитель с авто на целый день 8 часов - не дороже 35 $)
Hyeweon K. Індивідуальний мандрівник South Korea, 15 листопада 2014 р.
Best villa for the proper price

private pool . cheap and good quality room service food. great atmosphere
8
Very pleasant with our change from Maya Ubud to Kajane Mua. Greay location and kind service
Jaya L. Поїздка вдвох Indonesia, 13 листопада 2014 р.
Nice and clean hotel

Responsive and friendly staff, the location is very stratergic and nice breakfast!
10
Fantastic!
Yi X. Поїздка вдвох Singapore, 10 листопада 2014 р.
everything is perfect

good service, kind staff and clean room
10
good service, kind staff and clean room
Susan C. Індивідуальний мандрівник Australia, 7 листопада 2014 р.
Paridise in central Ubud

Beautiful Balinese gardens & surrounds, Spa amidst the rice fields & waterfall, free Asian afternoon teas
9,7
Room was beautiful with a rain show head, opening up onto the amazing, large pool. Opposite the hotel was great restaurants & good live jazz/blues music & all the arty shops Ubud is famous for. But the hotel is serene & quiet & set amongst the rainforest. Not sure if it's the best kids environment but maybe because we were there outside of school holidays.
Mary M. Поїздка вдвох Saudi Arabia, 4 листопада 2014 р.
The most amazing hotel villa so far

The staff, villa and location
10
Our stay at KaJaNe was an experience that we would want to relive again and again. Good job and many praises to the staff of KaJaNe Mua for making our stay a very pleasant one! I would like to say thank you for giving us a luxurious time, most especially during our first day. We came in early, at 7 in the morning, and since checking in the assigned villa was not yet feasible as of the moment, they arranged a room for us to stay in while waiting. The best part was it is free of charge! The staff were very kind, attentive and always made us feel like royalty. We are so impressed that even weeks after our vacation, we still have a hung over from our delightful experience! Because of our stay in KaJaNe, we are planning to go back to Bali to experience this all over again. Thank you for creating beautiful memories for us!
Wooyoung N. Поїздка вдвох South Korea, 30 жовтня 2014 р.
clean place with great location

location, garden, transport
8
centrally on monkey forest road nice sending / pick up system little noisy due to construction beside
Cornelia W. Поїздка вдвох Australia, 30 жовтня 2014 р.
2 night stay

Location & charm
9,3
Great hotel. For breakfast you can choose from one of the many set menus- so filling and great selection on offer. We booked a mansion room which is in the main building, so more like a hotel. Room is very big with a balcony. We were on 3rd floor which was fine, but may be a problem for others as there is no lift.
Tat S. Поїздка вдвох Hong Kong, 29 жовтня 2014 р.
A great hotel and will definitely return

comfortable room and facilities, good location, very polite staff
10
we love this villas, the room condition and the villas' design is very good. It has a good location too that you could walk to the palace thought we didn't have time to visit that. It is located on the street where there are shopss and could do some shopping. Staff are helpful and polite tooo. There was even a gift for us when check out. We will definitely stay at this villas again.
Dylan J. Поїздка вдвох Canada, 23 жовтня 2014 р.
very nice

confort, shuttle, breakfast
8
Mint. Very nice spot. I would recommend having a shuttle service helped.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Kajane Mua Villas БаліKajane Mua Villas Балі - СадKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - СадKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Зовнішній вид готелю Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - ЗручностіKajane Mua Villas Балі - ЗручностіKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - ЗручностіKajane Mua Villas Балі - Їжа та напоїKajane Mua Villas Балі - Зручності


AS-AGWEB-3B02