Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kajane Mua Villas

Jl. Monkey Forest, Убуд, Балі, Індонезія 80571

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Чудовий

9,1

із 1400 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,8
Розташування
9,5
Робота персоналу:
9,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
9,3
Страви/Організація харчування:
8,5
Усі відгуки (1400)
Відсортувати за:
Elena T. Поїздка вдвох Russia, 8 листопада 2012 р.
Красивый отель

Красивый отель и приветливый персонал
9
отель полностью соответсвовал нашим ожиданиям, - прекрасный вид из окна, комфортный номер, продуманные мелочи дополняют приятную обстановку, хорошие завтраки а-ля карте(даже можно иногда попросить принести в номер и позатракать на балкончике), пообедать/поужинать тоже иногда можно здесь(цена/ качестово приемлемое), территория ухоженная, очень тихо, а в глубине отеля окрывается вид на рисовое поле, но при этом ул. monkey foreset пестрит своими кафе/ресторанам и удобно расположенна для прогулок по убуду.
Sightseeing/Attractions Tip: торгуйтесь везде (напрмер, водитель с авто на целый день 8 часов - не дороже 35 $)
Повідомити про цей вігук
Linbo J. Поїздка вдвох Singapore, 3 травня 2016 р.
Excellent
6,7
Both environment and location are perfect. The food is very delicious. Kindly and professional service leave us a deep impression. Further more, birthday surprise is moved us so much.
Повідомити про цей вігук
Belinda L. Група Singapore, 3 травня 2016 р.
Great Service!
5,3
Staff took the initiative to introduce facilities within the premises, as well as the room.
Повідомити про цей вігук
Justin S. Поїздка вдвох Singapore, 29 квітня 2016 р.
Great
6,7
Aweseome
Повідомити про цей вігук
Tim R. Поїздка вдвох Canada, 27 квітня 2016 р.
Wished we stayed longer
6,7
Exceeded expectations. Felt like staying at the spa. Location can't be beat. Really neat jungle spa location. Go for an evening massage. Other notables, they make a good flat white coffee and breakfast was good. Wished we stayed longer. Try for 4 nights minimum if you can.
Повідомити про цей вігук
Choy T. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 20 квітня 2016 р.
Great Service!
5,3
The things that I like most about Kajane, are the polite staff and the great services provided, especially the complimentary rides around the city area provided by the hotel. It makes traveling around the city area to try out different restaurants, so much easier! Location is great too, which is about 10 mins walking distance to Ubud Palace. We stayed in the standard bedroom, which is pretty spacious too. Overall, great stay!
Повідомити про цей вігук
Mai A. Поїздка вдвох Vietnam, 20 квітня 2016 р.
Awesome
6,7
Great staff and environment make our stay awesome. We both felt like we were at home! Surprised gift for our honeymoon: a tub FULL of flower and flower in the bed also. Great service: free car for Ubud center with amazing staff who were always ready for our trip. Looking forward to next stay with Kajane!
Повідомити про цей вігук
Alison Z. Група Singapore, 8 квітня 2016 р.
Excellent Service
6,3
Service was excellent, Kajane Mua had everything that we needed for the stay. Enjoyed my stay here barring a few insect bites. Will be back again!
Повідомити про цей вігук
Wei L. Поїздка вдвох China, 2 квітня 2016 р.
Like a home
6,7
Very nice hotel. sweet.
Повідомити про цей вігук
Kylie C. Поїздка вдвох Australia, 31 березня 2016 р.
Outstanding Accommodation - We will be back!
6,7
We ticked 5 out of 5 stars for everything - value, location, cleanliness, staff and facilities. Kajane really made our stay special with the thoughtful things - breakfast served on our balcony, along with afternoon tea, complimentary shuttle service anywhere in Ubud - even walking us home after a big night out. Thanks Kajane! One small suggestion, please locate some robe hooks for towels in the bathroom. Thanks again.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Kajane Mua Villas БаліKajane Mua Villas Балі - СадKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - СадKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Зовнішній вид готелю Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - ЗручностіKajane Mua Villas Балі - ЗручностіKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - РесторанKajane Mua Villas Балі - РесторанKajane Mua Villas Балі - ЗручностіKajane Mua Villas Балі - Їжа та напоїKajane Mua Villas Балі - Зручності


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B02