Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kajane Mua Villas

Jl. Monkey Forest, Убуд, Балі, Індонезія 80571 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Kajane Mua Villas Балі - Сад Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Сад Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Зовнішній вид готелю
Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Зручності Kajane Mua Villas Балі - Зручності Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Ванна кімната Kajane Mua Villas Балі - Вітальня Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелю Kajane Mua Villas Балі - Ресторан Kajane Mua Villas Балі - Ресторан Kajane Mua Villas Балі - Зручності
Місцезнаходження Убуд Кількість номерів: 23

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Чудовий

9,1

із 1355 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,8
Розташування
9,5
Робота персоналу:
9,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
9,3
Страви/Організація харчування:
8,5
Усі відгуки (1355)
Відсортувати за:
Elena T. Поїздка вдвох Russia, 8 листопада 2012 р.
Красивый отель

Красивый отель и приветливый персонал
9
отель полностью соответсвовал нашим ожиданиям, - прекрасный вид из окна, комфортный номер, продуманные мелочи дополняют приятную обстановку, хорошие завтраки а-ля карте(даже можно иногда попросить принести в номер и позатракать на балкончике), пообедать/поужинать тоже иногда можно здесь(цена/ качестово приемлемое), территория ухоженная, очень тихо, а в глубине отеля окрывается вид на рисовое поле, но при этом ул. monkey foreset пестрит своими кафе/ресторанам и удобно расположенна для прогулок по убуду.
Sightseeing/Attractions Tip: торгуйтесь везде (напрмер, водитель с авто на целый день 8 часов - не дороже 35 $)
Повідомити про цей вігук
Yuhsin C. Поїздка вдвох Taiwan, 20 січня 2016 р.
Nice location, great staff and service.

Location is good, room is big and clean. Great breakfast.
9,7
Повідомити про цей вігук
Phuong A. Поїздка вдвох Australia, 20 січня 2016 р.
A room with no view.

Layout of room, location of hotel, staff
8,3
We stayed at Kajane Mua for 2 nights. Although our room was lovely and staff went out of their way to help us with whatever we needed, breakfast was average. As well our room was in the back of somewhere with no view, look out to nothing, so we didn't use the balcony area at all except to hang our wet clothes. The hotel was within walking distance to most things except for the rice fields which is fine. Whilst everything was fine, i didnt feel like it was value for money.
Повідомити про цей вігук
Iryani M. Поїздка вдвох Singapore, 16 січня 2016 р.
A hotel that are true to the rating!

Free shuttle to Ubud town til 10.30pm, breakfast anywhere anytime til 11am and great staff.
9
This is our 1st stay in Kajane Mua, we visit Bali yearly and this is our 3rd time staying in Ubud. It was a last min booking, after cancelling our Lembongan trip after waiting 1 month for replies of my e-mails. The place and service do goes beyond our expectation, well things happen for a reason. Great warm service and good training given to staff, well done to the management. Highly recommended if you like to unwind and relax with a good service. The food and drink are good compare to other similar rated place. We tranfser to another place but would gladly extend if not for payment made to the other accomodation. There are a lot of steps could be hindering those with medical condition bur i guess you could always e-mail to request for the ground floor or villa.
Повідомити про цей вігук
Kevin C. Поїздка вдвох Singapore, 16 січня 2016 р.
Happy repeat visitor

Location, staff, food
9
This was our 3rd stay at Kajane Mua and we enjoyed our stay once again. Staff were all friendly and helpful. Bathroom (floor) had been recently refurbished (just a small feedback to include hooks in the bathroom please). Location of hotel is fantastic - right in the heart of Ubud Town. Breakfast and tea were both good too.
Повідомити про цей вігук
Gong J. Сім"я з малими дітьми Singapore, 4 січня 2016 р.
all are very good except some hotel drivers

big room, best location, clean and tidy
8,7
this is a very good hotel in terms of location (5-10 mins walk to ubud palace), room interior. one thing i am not feeling comfortable is that, although most of staff there are very helpful, some hotel drivers will try to bring you to some "tourist shop" or "spa". If you show any reluctance, they started to talk about that the hotel is just a few minutes away and bad traffic, implying that they may not pick up you on time.
Повідомити про цей вігук
Mary L. Індивідуальний мандрівник United States of America, 1 січня 2016 р.
Deceiving listing, property not as advertised.
4
Didn't stay, left hotel
Повідомити про цей вігук
Ruth B. Індивідуальний мандрівник United States of America, 27 грудня 2015 р.
Not worth the price

Staff, breakfasts, location
7
Повідомити про цей вігук
Samuel E. Поїздка вдвох Indonesia, 24 грудня 2015 р.
Great Escape Stay in Ubud

It's a tranquil in the center of Ubud environment, magnificent mountain breeze escape in current frenzied Ubud tourist activity, and most amiable srevice
9,7
We book as couple trough Agoda and we're looking for escape from our daily bustle activity... We found our stay was amazing and we were grateful found this place. The Hotel fore welcome and service was amazing us, very nice and friendly, we got a hindmost room villa at upper level which take a walk a while to get there, it's nice to take a slow bit of hike while enjoying surrounding nature. Our most incredible experience when we had in room breakfast with great view to the pool and hotel ground surroundings... Very nice... We got great price from Agoda when publish rate during this peak season is twice our price.
Повідомити про цей вігук
Herman H. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 21 грудня 2015 р.
Nice hotel in central ubud

Close to restaurant, monkey forest, coffee shop
9,3
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Kajane Mua Villas БаліKajane Mua Villas Балі - СадKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - СадKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Зовнішній вид готелю Kajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - ЗручностіKajane Mua Villas Балі - ЗручностіKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - Ванна кімнатаKajane Mua Villas Балі - ВітальняKajane Mua Villas Балі - Інтер’єр готелюKajane Mua Villas Балі - РесторанKajane Mua Villas Балі - РесторанKajane Mua Villas Балі - ЗручностіKajane Mua Villas Балі - Їжа та напоїKajane Mua Villas Балі - Зручності


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A06