Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kalim Beach Place

322/3 Prabaramee Road, Патонг, Пхукет, Таїланд (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Kalim Beach Place Пхукет - Вітальня Kalim Beach Place Пхукет - Басейн Kalim Beach Place Пхукет - Басейн Kalim Beach Place Пхукет - Басейн Kalim Beach Place Пхукет - Фойє Kalim Beach Place Пхукет - Басейн Kalim Beach Place Пхукет - Басейн Kalim Beach Place Пхукет - Фойє Kalim Beach Place Пхукет - Буфет/Кафе Kalim Beach Place Пхукет - Ресторан Kalim Beach Place Пхукет - Ресторан Kalim Beach Place Пхукет - Ресторан Kalim Beach Place Пхукет - Інтер’єр готелю Kalim Beach Place Пхукет - Вітальня Kalim Beach Place Пхукет - Інтер’єр готелю Kalim Beach Place Пхукет - Ванна кімната
Kalim Beach Place Пхукет - Ванна кімната Kalim Beach Place Пхукет - Ванна кімната Kalim Beach Place Пхукет - Ванна кімната Kalim Beach Place Пхукет - Вітальня Kalim Beach Place Пхукет - Ванна кімната Kalim Beach Place Пхукет - Балкон/Тераса Kalim Beach Place Пхукет - Бізнес Центр Kalim Beach Place Пхукет - Рецепція Kalim Beach Place Пхукет - Вітальня Kalim Beach Place Пхукет - Вітальня Kalim Beach Place Пхукет - Вітальня Kalim Beach Place Пхукет - Вітальня
Розміщення: Патонг Кількість номерів: 40
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 152 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
6,4
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,0
Усі відгуки (152)
Oksana K. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2014 р.
Все очень понравилось

Интернет просторный уютный номер хорошая атмосфера для отдыха
8,7
Все понравилось, единственное вид с балкона выходил на какой-то курятник и с утра пораньше орали петухи и рядом стройка, шумно
Irina B. Поїздка вдвох Russia, 20 листопада 2013 р.
Отличный отдых

Чисто, всё своевременно, удачное расположение отеля.
9,3
Отель расположен очень удачно - достаточно близко ко всем инфраструктурам Патонга и достаточно далеко, чтобы насладиться чистым свежим воздухом морского прибоя и бушующей зелени вокруг. С правой стороны идёт стройка, но все окна и балконы выходят на другую сторону к бассейну, шум не мешает. Рекомендую отель, особенно, если вы на байке.))
Ruslan S. Індивідуальний мандрівник Russia, 8 квітня 2013 р.
отель, куда хочется возвращаться

стильные и чистые номера, хороший бассейн
8,3
отель очень порадовал, номера красивые, чистые, хорошо убирают, в самом отеле недорого сняли байк, бассейн с джакузи-вообще красота! в холле бесплатные компьютеры с хорошим интернетом, единственный минус, комары покусывают, пока сидишь за компами. в итоге мы остались в отеле на гораздо дольшее время, чем планировали, советую!
Marcin C. Поїздка вдвох Poland, 5 травня 2013 р.
fajny hotel blisko morza

ładny czysty i duży pokój , blisko morza , szybki internet
7,3
Hotel troszkę schowany ale w cichej okolicy i blisko centrum oraz plaży. W tej cenie nie ma się do czego przyczepiać a tylko polecać. Nawet na nogach można szybko dostać się do miasta, a jak sie ma np. motocykl - wszędzie blisko. Obsługa miła , czysto i "rodzinnie".
Annie S. Група United Kingdom, 16 лютого 2014 р.
Good location and good, clean room

Room size, good quality and value for money
7
The hotel is a little outside patong so not for you if you want to be right in the centre but it was only a 15 minute walk or tuk tuk away! We actually enjoyed the peace n quiet of the hotel. The room was really great, spacious, modern and very clean. However, the staff were not great, it would've been nice had they have cracked a smile, if only once! It was a bit off putting on what was a good little place to stay.
Robert S. Ділова поїздка United Kingdom, 14 лютого 2014 р.
Excellent stay

Far enough from Patong
6,7
We try to check in at 11:00 and were told check in time as 14:00! we came back to be told we had been upgraded to a duplex suite at The Privilege which is just behind the hotel. Room was fantastic with small pool on the terrace, large living room, bedroom and bathroom. Obviously they use this for overflow guests which was great for us, but can't really review Kalim Place itself. Breakfast was across the road in a small restaurant overlooking the sea. I visit Phuket a lot and would stay again if I knew I was upgraded every time.
Dean M. Поїздка вдвох United Kingdom, 5 лютого 2014 р.
Awful experience with staff/Management .

Nothing at all
2,7
Awful experience, staff didn't want to know you or speak to you, tried charging us for something we did not break but we think it was a scan to pay more money and I do believe this soap dish which is broke will be placed back in for other I expecting guests, duplex plunge pool was very dirty and the jacuzzi in there was brown in colour on the walls which this didn't even work or was switched off at the mains, I wouldn't recommend selling this hotel due to it's staff and area which is around a building site, we also took 3 days away from this hotel and stayed else where as we were very disappointed in the whole experience.
Lauren G. Поїздка вдвох United States of America, 26 січня 2014 р.
Overnight Stay Made Exceedingly Comfortable

clean, comfortable, close to good food
8,7
We had a really nice time. The staff was very kind, and our room was comfortable and clean. I appreciated the good water pressure in the bathroom. Across the street is a delicious restaurant!
Wan N. Поїздка вдвох Singapore, 23 січня 2014 р.
bad location

room was big
2
bad location, staff service was bad. This hotel is near to beach area and in a remote area where going out in the night is a problem. Room was spacious but was turn off by the bad staff service.
Andreas O. Поїздка вдвох Austria, 17 січня 2014 р.
Short stay

Nothing
5,7
Right now there is a construction beside the hotel. Unfortunately we have got a room on the construction side which made it impossible to sleep without earplugs. Therefore we have moved out after two nights and were lucky to find something around this area for much better price.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Kalim Beach Place ПхукетKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - БасейнKalim Beach Place Пхукет - БасейнKalim Beach Place Пхукет - БасейнKalim Beach Place Пхукет - ФойєKalim Beach Place Пхукет - БасейнKalim Beach Place Пхукет - БасейнKalim Beach Place Пхукет - ФойєKalim Beach Place Пхукет - Буфет/КафеKalim Beach Place Пхукет - РесторанKalim Beach Place Пхукет - РесторанKalim Beach Place Пхукет - РесторанKalim Beach Place Пхукет - Інтер’єр готелюKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - Інтер’єр готелюKalim Beach Place Пхукет - Ванна кімнатаKalim Beach Place Пхукет - Ванна кімнатаKalim Beach Place Пхукет - Ванна кімнатаKalim Beach Place Пхукет - Ванна кімнатаKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - Ванна кімнатаKalim Beach Place Пхукет - Балкон/ТерасаKalim Beach Place Пхукет - Бізнес ЦентрKalim Beach Place Пхукет - РецепціяKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - Ванна кімнатаKalim Beach Place Пхукет - Ванна кімнатаKalim Beach Place Пхукет - Ванна кімнатаKalim Beach Place Пхукет - Ванна кімнатаKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - Балкон/ТерасаKalim Beach Place Пхукет - ВидKalim Beach Place Пхукет - Балкон/ТерасаKalim Beach Place Пхукет - ФойєKalim Beach Place Пхукет - ФойєKalim Beach Place Пхукет - РецепціяKalim Beach Place Пхукет - Місця відпочинку та розвагиKalim Beach Place Пхукет - ПляжKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - БасейнKalim Beach Place Пхукет - Фітнес-залKalim Beach Place Пхукет - Спа-центрKalim Beach Place Пхукет - Спорт та розвагиKalim Beach Place Пхукет - Спорт та розвагиKalim Beach Place Пхукет - Спа-центрKalim Beach Place Пхукет - ОточенняKalim Beach Place Пхукет - Спорт та розвагиKalim Beach Place Пхукет - ОточенняKalim Beach Place Пхукет - ЗручностіKalim Beach Place Пхукет - ЗручностіKalim Beach Place Пхукет - ПляжKalim Beach Place Пхукет - Спорт та розвагиKalim Beach Place Пхукет - Спорт та розвагиKalim Beach Place Пхукет - Спорт та розвагиKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - ВітальняKalim Beach Place Пхукет - Вітальня


AS-AGWEB-3C02