Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kalima Resort & Spa

338/1 Prabaramee Road, Патонг, Пхукет, Таїланд 83150

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 2169 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,8
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
7,8
Усі відгуки (2169)
Відсортувати за:
Oleksandr I. Сім"я з малими дітьми Ukraine, 18 листопада 2015 р.
отвратительное место

их не было
2
Повідомити про цей вігук
Anvar A. Індивідуальний мандрівник Kazakhstan, 27 січня 2014 р.
Неудобно расположеный отель, старый.

Сожалею но ничего не понравилось.
5,7
При заезде в отель заставили ждать несколько часов, хотя был отмечен ранний заезд. При заселении в грязный и не убраный номер обнаружилось, что сломано почти все, что можно сломать. При обращении на ресепшн никакой реакции. Нашел какого то менеджера, сводил в номер и показал. После этого номер отмывался и чинился еще около полутора часов. Даже с учетом качества отелей на Пхукете, этот отель совсем плох. Еда в отеле очень дорогая. До пляжа далеко. А высокомерие персонала. Неописуемо. Старался поменьше находиться в отеле.
Повідомити про цей вігук
Maidar T. Поїздка вдвох Mongolia, 12 лютого 2013 р.
Понравился вид из номера

Вид на океан
10
Повідомити про цей вігук
Irina G. Індивідуальний мандрівник Russia, 6 січня 2013 р.
очень красивый вид

вид, бассейн, завтраки, отель новый
9
Очень жаль что рядом нет пляжа для купания, и то что под окнами проходит дорога, от корой идет постоянный шум. А так все отлично,хорошие номера, хороший персонал, отличный ресторан, бассейн. Недалеко от Патонга, 3 раза в день бесплатные тук-туки. На территории всего отеля работает бесплатный итернет.
Restaurant Tip: Хороший ресторан в отеле, вкусно готовят, рядом с отелем есть несколько тайских кафешек с дешевыми ценами.
Повідомити про цей вігук
Sukanya C. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 28 квітня 2016 р.
Always impress for good service.
6
Nice view for the room and good view at the swimming pool.
Повідомити про цей вігук
Wingszececilia N. Сім"я з малими дітьми Hong Kong, 27 квітня 2016 р.
Comment
5
Swimming pool is too small but the seaview room is really good.
Повідомити про цей вігук
Eugene J. Поїздка вдвох Australia, 26 квітня 2016 р.
Loved our stay
5,7
We loved our stay at Kalima. The staff were amazing and looked after us so well. Located 5 min drive from Patong my only upset was l took the honeymoon suite overlooking the double pool access rooms on the level below us and l was jealous this is the room l will choose next time walk straight out onto your balcony into the pool. We had to walk down to the main pool and didn't have the option like people in these appartments. The main pool was great though will stay here again.
Повідомити про цей вігук
Richard G. Поїздка вдвох United Kingdom, 26 квітня 2016 р.
Nice facilities but no atmosphere
4,3
Nice looking hotel, staff were friendly enough but no atmosphere in the hotel. All very grey. Located 10 minutes out of town and everyone charges 300 baht to get into or out of town which is very expensive given the distance. We were also on our honeymoon and which they knew and they put us in a room close to the hotels access road where all the loud lorrys came up and down early and late in the day. We were a little disappointed comparing price against other hotels on our trip. Still very good value for money vs UK.
Повідомити про цей вігук
Fang L. Поїздка вдвох China, 26 квітня 2016 р.
Not worth
2,7
Services are not nice! room is dirty! I just booked a deluxe sea view room, but they give us a family room with very bad view, which have four bed! And can't change room that day till second day, So funny!
Повідомити про цей вігук
Sinpeng C. Поїздка вдвох Macau, 22 квітня 2016 р.
Bad experience!!!!!
3,7
This is the worst experience I've ever had. We stay 5 days there. In the forth day, we go out around 12pm,the back at night 8pm. When we back Our room's door was fully open!!!!! We call the recetion, they said the housekeeping forget to close the door. Also the amenities didn't replenish. We were so disappointed. And will not recommended it to anyone!!!!!!!!
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Kalima Resort & Spa ПхукетKalima Resort & Spa Пхукет - ВидKalima Resort & Spa Пхукет - ВидKalima Resort & Spa Пхукет - БасейнKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - Балкон/ТерасаKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімнатаKalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімнатаKalima Resort & Spa Пхукет - Номер ЛюксKalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімнатаKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - Номер ЛюксKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - Фітнес-залKalima Resort & Spa Пхукет - Фітнес-залKalima Resort & Spa Пхукет - ФойєKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - Номер ЛюксKalima Resort & Spa Пхукет - Номер ЛюксKalima Resort & Spa Пхукет - Номер ЛюксKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімнатаKalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімнатаKalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімнатаKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - Балкон/ТерасаKalima Resort & Spa Пхукет - Балкон/ТерасаKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВидKalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімнатаKalima Resort & Spa Пхукет - Інтер’єр готелюKalima Resort & Spa Пхукет - Інтер’єр готелюKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - Конференц-залKalima Resort & Spa Пхукет - Зовнішній вид готелю Kalima Resort & Spa Пхукет - Зовнішній вид готелю Kalima Resort & Spa Пхукет - ОточенняKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - ОточенняKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - БасейнKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - БасейнKalima Resort & Spa Пхукет - Інтер’єр готелюKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - ОточенняKalima Resort & Spa Пхукет - ПляжKalima Resort & Spa Пхукет - ПляжKalima Resort & Spa Пхукет - ПляжKalima Resort & Spa Пхукет - ФойєKalima Resort & Spa Пхукет - ФойєKalima Resort & Spa Пхукет - ФойєKalima Resort & Spa Пхукет - ФойєKalima Resort & Spa Пхукет - Зовнішній вид готелю Kalima Resort & Spa Пхукет - Зовнішній вид готелю Kalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - Їжа та напоїKalima Resort & Spa Пхукет - ОточенняKalima Resort & Spa Пхукет - Балкон/ТерасаKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - Зовнішній вид готелю Kalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімнатаKalima Resort & Spa Пхукет - План поверхів


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B06