Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kalima Resort & Spa

338/1 Prabaramee Road, Патонг, Пхукет, Таїланд 83150 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Kalima Resort & Spa Пхукет - Вид Kalima Resort & Spa Пхукет - Вид Kalima Resort & Spa Пхукет - Басейн Kalima Resort & Spa Пхукет - Вітальня Kalima Resort & Spa Пхукет - Вітальня Kalima Resort & Spa Пхукет - Балкон/Тераса Kalima Resort & Spa Пхукет - Вітальня Kalima Resort & Spa Пхукет - Вітальня Kalima Resort & Spa Пхукет - Вітальня Kalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімната Kalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімната Kalima Resort & Spa Пхукет - Номер Люкс Kalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімната Kalima Resort & Spa Пхукет - Вітальня Kalima Resort & Spa Пхукет - Номер Люкс Kalima Resort & Spa Пхукет - Зручності
Kalima Resort & Spa Пхукет - Зручності Kalima Resort & Spa Пхукет - Зручності Kalima Resort & Spa Пхукет - Зручності Kalima Resort & Spa Пхукет - Фітнес-зал Kalima Resort & Spa Пхукет - Фітнес-зал Kalima Resort & Spa Пхукет - Фойє Kalima Resort & Spa Пхукет - Вілла Kalima Resort & Spa Пхукет - Вітальня Kalima Resort & Spa Пхукет - Вілла Kalima Resort & Spa Пхукет - Вітальня Kalima Resort & Spa Пхукет - Вілла Kalima Resort & Spa Пхукет - Номер Люкс
Місцезнаходження Патонг Кількість номерів: 190

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 2076 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,8
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
7,8
Усі відгуки (2076)
Відсортувати за:
Oleksandr I. Сім"я з малими дітьми Ukraine, 18 листопада 2015 р.
отвратительное место

их не было
2
Повідомити про цей вігук
Anvar A. Індивідуальний мандрівник Kazakhstan, 27 січня 2014 р.
Неудобно расположеный отель, старый.

Сожалею но ничего не понравилось.
5,7
При заезде в отель заставили ждать несколько часов, хотя был отмечен ранний заезд. При заселении в грязный и не убраный номер обнаружилось, что сломано почти все, что можно сломать. При обращении на ресепшн никакой реакции. Нашел какого то менеджера, сводил в номер и показал. После этого номер отмывался и чинился еще около полутора часов. Даже с учетом качества отелей на Пхукете, этот отель совсем плох. Еда в отеле очень дорогая. До пляжа далеко. А высокомерие персонала. Неописуемо. Старался поменьше находиться в отеле.
Повідомити про цей вігук
Maidar T. Поїздка вдвох Mongolia, 12 лютого 2013 р.
Понравился вид из номера

Вид на океан
10
Повідомити про цей вігук
Irina G. Індивідуальний мандрівник Russia, 6 січня 2013 р.
очень красивый вид

вид, бассейн, завтраки, отель новый
9
Очень жаль что рядом нет пляжа для купания, и то что под окнами проходит дорога, от корой идет постоянный шум. А так все отлично,хорошие номера, хороший персонал, отличный ресторан, бассейн. Недалеко от Патонга, 3 раза в день бесплатные тук-туки. На территории всего отеля работает бесплатный итернет.
Restaurant Tip: Хороший ресторан в отеле, вкусно готовят, рядом с отелем есть несколько тайских кафешек с дешевыми ценами.
Повідомити про цей вігук
Teresa L. Група Hong Kong, 24 січня 2016 р.
Bad Service !!! Not recommend to stay this hotel!
5
- Very Bad Service - Never respond your email - The hotel maintenance is bad, the things are get old and is not the same as the photos showed on agoda (dont believe it) - The only good things is the view of our hotel room (2 bedroom pool view) - Only one clean up per day which is not accepted in a 5 stars hotel. Kalima only can be a 3.5 stars - Very disappointed!! - but still love the pool and the view in our room - Will not come back!!!
Повідомити про цей вігук
Robin H. Поїздка вдвох United Kingdom, 18 січня 2016 р.
A little overated for the price

Welcoming staff, Pool, Spacious room
7
On the whole a reasonable place to stay, although having travelled a fair bit it's certainly not 5 star by Western standards. The food is reasonable quality and price for a hotel, although slightly limited in choice. Breakfast is very good though, with a wide variety of things to choose from. We stayed in a Deluxe room with a sea view and whilst it was relatively spacious, it could have been presented in a better condition. The first thing that greeted me as I walked through the door was the smell of damp, which is nothing unusual for a hotel in a humid climate and soon cleared with the aircon on. More of an issue was the unsightly paint peeling of some walls and ceilings, again a problem of the climate but not what I'd expect from a 5 star Hotel. My first surprise came when unpacking. Whilst there is a wardrobe to hang shirts, dresses and the such, I soon discovered there is no other storage, no draws to put anything else in, so expect to be partly living out of a suitcase if you're here for a reasonable length visit. The other issue I had was with the bed. Whilst it was ample in size, it lacked in comfort. The mattress was thin and the bedframe had a bar running straight down the middle that could be felt through the mattress. Of the 100+ hotels I've stayed in, this bed would rank among the most uncomfortable of them. The other thing I would say about this Hotel is, being on the side of a hill it has a lot of stairs! If you're not very able bodied, take this into account as I don't think all floors are accessible directly by the one lift. On the whole I wouldn't say this was a bad Hotel, but I would expect more from something purporting to be 5 star facility and would stop short of recommending it to family or friends.
Повідомити про цей вігук
Jun W. Індивідуальний мандрівник China, 7 січня 2016 р.
average experiences

Pool is nice, food is good.
5,7
Just so so. Dirty tube with a long hair. After I told them, no one back to clean it. when I realized that I don't have to take towels from hotel to diving, asked a lobby staff to sent them back tony room, then rest of my stay, I didn't have pool towels in my room. Door men was not helping for arranging the taxi, they only want us to take private car( stand by our out side of resort), of course, charge more then regular rate. ( hotel to patong beach 300bath, they ask500bath) they explained it was private car driver's fixed price, but it seems to me more like this was the dealed price between hotel and drivers. Hotel can totally manage it well if they want to consider their guest's benefirs. One more stange thing, one night we saw hotel arranged tuktuk for hotel guests, when we asked same, they said they couldn't, so I have to take my luagugges to the street, found a tuktuk to Andara resort, that was also the reason, they only wanted to arrange the private car for us with 500bath. We paid 200bath to tuktuk for a short ride. I will not go back this resort.
Повідомити про цей вігук
Angelina S. Сім"я з малими дітьми China, 4 січня 2016 р.
Reception is good
6,3
Environment is good but not convent to downtown Some of the Restaurant servicemen is not good to Chinese people
Повідомити про цей вігук
Angelina S. Сім"я з малими дітьми China, 4 січня 2016 р.
Kalima Resort & Spa

Room service is good
4,3
Too far to the beach
Повідомити про цей вігук
Digvijay G. Поїздка вдвох India, 4 січня 2016 р.
Good view

Good view and good food
9,7
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Kalima Resort & Spa ПхукетKalima Resort & Spa Пхукет - ВидKalima Resort & Spa Пхукет - ВидKalima Resort & Spa Пхукет - БасейнKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - Балкон/ТерасаKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімнатаKalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімнатаKalima Resort & Spa Пхукет - Номер ЛюксKalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімнатаKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - Номер ЛюксKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - Фітнес-залKalima Resort & Spa Пхукет - Фітнес-залKalima Resort & Spa Пхукет - ФойєKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - Номер ЛюксKalima Resort & Spa Пхукет - Номер ЛюксKalima Resort & Spa Пхукет - Номер ЛюксKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімнатаKalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімнатаKalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімнатаKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - Балкон/ТерасаKalima Resort & Spa Пхукет - Балкон/ТерасаKalima Resort & Spa Пхукет - ВітальняKalima Resort & Spa Пхукет - ВидKalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімнатаKalima Resort & Spa Пхукет - Інтер’єр готелюKalima Resort & Spa Пхукет - Інтер’єр готелюKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - ВіллаKalima Resort & Spa Пхукет - Конференц-залKalima Resort & Spa Пхукет - Зовнішній вид готелю Kalima Resort & Spa Пхукет - Зовнішній вид готелю Kalima Resort & Spa Пхукет - ОточенняKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - ОточенняKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - БасейнKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - БасейнKalima Resort & Spa Пхукет - Інтер’єр готелюKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - ЗручностіKalima Resort & Spa Пхукет - ОточенняKalima Resort & Spa Пхукет - ПляжKalima Resort & Spa Пхукет - ПляжKalima Resort & Spa Пхукет - ПляжKalima Resort & Spa Пхукет - ФойєKalima Resort & Spa Пхукет - ФойєKalima Resort & Spa Пхукет - ФойєKalima Resort & Spa Пхукет - ФойєKalima Resort & Spa Пхукет - Зовнішній вид готелю Kalima Resort & Spa Пхукет - Зовнішній вид готелю Kalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - Їжа та напоїKalima Resort & Spa Пхукет - Їжа та напоїKalima Resort & Spa Пхукет - Їжа та напоїKalima Resort & Spa Пхукет - ОточенняKalima Resort & Spa Пхукет - Балкон/ТерасаKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - РесторанKalima Resort & Spa Пхукет - Зовнішній вид готелю Kalima Resort & Spa Пхукет - Ванна кімнатаKalima Resort & Spa Пхукет - План поверхів


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A05