Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kandugyap House by the Sea

Tourist Road, Barangay Pooc, Sta. Fe, Bantayan Island, Bantayan Island, Філіппіни 6047 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Інтер’єр готелю Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Пляж Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Пляж Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Пляж Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поруч Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Сад Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Сад Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Інтер’єр готелю Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поруч Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Сад Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Зовнішній вид готелю Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Оточення Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Пляж Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поруч Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Пляж Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поруч
Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Рецепція Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Пляж Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Пляж Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поруч Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поруч Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поруч Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Пляж Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Пляж Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поруч Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Пляж Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поруч Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - Пляж
Місцезнаходження Bantayan Island Кількість номерів: 3
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
8,2
Розташування
7,1
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,3
Усі відгуки (58)
Відсортувати за:
Bulat R. Поїздка вдвох Russia, 11 вересня 2013 р.
Райский уголок в Тихом океане.

Комфортная вилла, живописная территория, частный пляж
9,3
Мы отдыхали в этом месте вдвоем с моей девушкой. Нас привлекла эта вилла своей невысокой стоимостью и просторными размерами. Порадовало, что хозяйка Дорис связалась с нами заранее и встретила нас по приезду на остов Бантаян, так как самостоятельно добраться довольно сложно. Приехали уже поздно, но тем не мнение нас встретили очень радушно, вилла оказалась такой же как и на фотографиях. Территория ночью смотрелась оч сказочно, было тихо и очень красиво! При свете дня, сказка не исчезла, частный пляж оказался маленьким и красивым. Нам этого хватило. Завтрак мы каждый день выбирали самостоятельно, его готовили персонально для нас. Уборка виллы каждые 3 дня. У хозяйки можно арендовать все необходимо для отдыха( мопед, маски, трубки, лодки...) Есть мини-бар с большим ассортиментом напитков и низкими ценами, мы им активно пользовались. Нам было очень комфортно жить в этой вилле. Наш отдых прошел замечательно и мы не жалеем, что выбрали это место!
Повідомити про цей вігук
Iuliia V. Сім"я з малими дітьми Russia, 6 травня 2013 р.
Превосходное место для релакса

свой пляж, сад, потрясающая природа
7,3
Нам очень понравилось это местечко.В восторге от чистого моря, красивая природа. До ресторанов далеко, вопрос решается если взять байк в прокат. Еда в ресторанах вкусная недорого. На байке можно объехать остров, очень живописно. Релакс... Хочется приехать еще.
Повідомити про цей вігук
Anna G. Поїздка вдвох Russia, 16 лютого 2013 р.
красивый отель, но маленькие номера

тишина, персонал,всегда готовый помочь
9
До этого мы были 10 дней на Боракае,и специально распределили отдых так, что часть приходится на тихий и спокойный отдых. Отель очень маленький и симпатичный. Хозяйка нас встретила с парома,очень пиветливая и отзывчивая женщина, мы задали кучу вопросов, она дала нам рекомендации, куда схолдить, отвезла нас поужинать (в отеле ресторана нет), на следующий день выдала нам велики - так что мы смогли сами поколесить по острову. Если вы ищите уединения - то отель оптимальное соотношение цены и качества
Restaurant Tip: Native restaurant, blue iced bar
Повідомити про цей вігук
Isabel D. Індивідуальний мандрівник Philippines, 19 липня 2015 р.
Chill vacation

The room, the garden and the staff
8,7
My stay was beautiful. The room was spacious and beautiful. It felt honey and comfortable. The place, because far from the main beach, was quiet amd peaceful. Lots of area to lounge in and relax. Although the beach is small and a bit rocky, it was still clean and the water good for a bit of swim.
Повідомити про цей вігук
Ma L. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 15 липня 2015 р.
Bad Location
4,7
I never really thought it is far and we had to pay 200pesos for a ride back and forth going to restaurant. I would not go back to this hotel and i would recommend to stay close to the ferry terminal as the beach is way nicer. The pictures was very deceiving and glad I only book for a night. My mom and I moved to kota beach which is way better.
Повідомити про цей вігук
Gary V. Поїздка вдвох Canada, 17 червня 2015 р.
relaxing

great staff. quiet relaxed location. great view.
8
We stayed for 2 nights and enjoyed the small beach the staff cooked fresh seafood for us and arranged a boat for a visit to virgin island. The cottage was comfortable and clean it is a fair distance from the town but you can rent Bikes or motorcycle or arrange drop off and pick up with the staff.
Повідомити про цей вігук
Zhixiang S. Індивідуальний мандрівник China, 19 травня 2015 р.
nice view

I love the sea,the food,the room.
10
Very nice.
Повідомити про цей вігук
Kam K. Індивідуальний мандрівник Macau, 23 лютого 2015 р.
lovely seaview villa

quiet, beautiful view. lovely room
7
wonderful relax trip, it's my second time back to this place. I am still love it
Повідомити про цей вігук
Terry A. Поїздка вдвох Australia, 27 вересня 2014 р.
Fabulous place to stay

Complimentary transport, location to city, wonderful private swimming beach
8,3
Highly recommended place to stay for a romantic few nights away for lovers or a place to rejuvenate your marriage. Fabulous private swimming beach. Fabulous attention to free transport to and from town. Fabulous free breakfast. Fabulous peaceful location. We shall definitely return. Grace, the cook, is a treasure. !!!!!!!! Many thanks Grace. You are wonderful.
Повідомити про цей вігук
Kamil J. Поїздка вдвох Singapore, 30 березня 2014 р.
a mini-santorini theme house by the beach; exotic.

located near the beach, friendly staffs and reasonably priced.
7,3
being secluded, it adds more flavour to tranquility and having relaxation by the beach; excellent stay there :)
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Kandugyap House by the Sea Bantayan IslandKandugyap House by the Sea Bantayan Island - Інтер’єр готелюKandugyap House by the Sea Bantayan Island - ПляжKandugyap House by the Sea Bantayan Island - ПляжKandugyap House by the Sea Bantayan Island - ПляжKandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поручKandugyap House by the Sea Bantayan Island - СадKandugyap House by the Sea Bantayan Island - СадKandugyap House by the Sea Bantayan Island - Інтер’єр готелюKandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поручKandugyap House by the Sea Bantayan Island - СадKandugyap House by the Sea Bantayan Island - Зовнішній вид готелю Kandugyap House by the Sea Bantayan Island - ОточенняKandugyap House by the Sea Bantayan Island - ПляжKandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поручKandugyap House by the Sea Bantayan Island - ПляжKandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поручKandugyap House by the Sea Bantayan Island - РецепціяKandugyap House by the Sea Bantayan Island - ПляжKandugyap House by the Sea Bantayan Island - ПляжKandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поручKandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поручKandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поручKandugyap House by the Sea Bantayan Island - ПляжKandugyap House by the Sea Bantayan Island - ПляжKandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поручKandugyap House by the Sea Bantayan Island - ПляжKandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поручKandugyap House by the Sea Bantayan Island - ПляжKandugyap House by the Sea Bantayan Island - ПляжKandugyap House by the Sea Bantayan Island - ПляжKandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поручKandugyap House by the Sea Bantayan Island - ПляжKandugyap House by the Sea Bantayan Island - ВхідKandugyap House by the Sea Bantayan Island - ВхідKandugyap House by the Sea Bantayan Island - ОточенняKandugyap House by the Sea Bantayan Island - ПляжKandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поручKandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поручKandugyap House by the Sea Bantayan Island - Цікаві місця поручKandugyap House by the Sea Bantayan Island - Оточення


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A08