чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kandugyap House by the Sea

Tourist Road, Barangay Pooc, Sta. Fe, острів Бантаян, Себу, Філіппіни 6047 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Оточення Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Вид Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж
Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Вид Kandugyap House by the Sea Себу - Вид Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж Kandugyap House by the Sea Себу - Пляж
Місцезнаходження острів Бантаян Кількість номерів: 3
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 45 відгуків

Ціна-якість:
8,2
Розташування
7,2
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (45)
Відсортувати за:
Bulat R. Поїздка вдвох Russia, 11 вересня 2013 р.
Райский уголок в Тихом океане.

Комфортная вилла, живописная территория, частный пляж
9,3
Мы отдыхали в этом месте вдвоем с моей девушкой. Нас привлекла эта вилла своей невысокой стоимостью и просторными размерами. Порадовало, что хозяйка Дорис связалась с нами заранее и встретила нас по приезду на остов Бантаян, так как самостоятельно добраться довольно сложно. Приехали уже поздно, но тем не мнение нас встретили очень радушно, вилла оказалась такой же как и на фотографиях. Территория ночью смотрелась оч сказочно, было тихо и очень красиво! При свете дня, сказка не исчезла, частный пляж оказался маленьким и красивым. Нам этого хватило. Завтрак мы каждый день выбирали самостоятельно, его готовили персонально для нас. Уборка виллы каждые 3 дня. У хозяйки можно арендовать все необходимо для отдыха( мопед, маски, трубки, лодки...) Есть мини-бар с большим ассортиментом напитков и низкими ценами, мы им активно пользовались. Нам было очень комфортно жить в этой вилле. Наш отдых прошел замечательно и мы не жалеем, что выбрали это место!
Iuliia V. Сім"я з малими дітьми Russia, 6 травня 2013 р.
Превосходное место для релакса

свой пляж, сад, потрясающая природа
7,3
Нам очень понравилось это местечко.В восторге от чистого моря, красивая природа. До ресторанов далеко, вопрос решается если взять байк в прокат. Еда в ресторанах вкусная недорого. На байке можно объехать остров, очень живописно. Релакс... Хочется приехать еще.
Anna G. Поїздка вдвох Russia, 16 лютого 2013 р.
красивый отель, но маленькие номера

тишина, персонал,всегда готовый помочь
9
До этого мы были 10 дней на Боракае,и специально распределили отдых так, что часть приходится на тихий и спокойный отдых. Отель очень маленький и симпатичный. Хозяйка нас встретила с парома,очень пиветливая и отзывчивая женщина, мы задали кучу вопросов, она дала нам рекомендации, куда схолдить, отвезла нас поужинать (в отеле ресторана нет), на следующий день выдала нам велики - так что мы смогли сами поколесить по острову. Если вы ищите уединения - то отель оптимальное соотношение цены и качества
Restaurant Tip: Native restaurant, blue iced bar
Kamil J. Поїздка вдвох Singapore, 30 березня 2014 р.
a mini-santorini theme house by the beach; exotic.

located near the beach, friendly staffs and reasonably priced.
7,3
being secluded, it adds more flavour to tranquility and having relaxation by the beach; excellent stay there :)
Gerald Y. Поїздка вдвох Australia, 17 березня 2014 р.
Good quiet place to stay

Large room, lovely outdoor area, good breakfast
7,7
Every thing was very nice in the room and a good breakfast, but there is a bad road leading to the facility and this was a problem for taxis etc because they didn't want to travel that road. Lovely little beach and outdoor area.
Michael F. Поїздка вдвох United States of America, 20 лютого 2014 р.
It was perfect. A wonderful time.

Quiet, Romantic, Peaceful
10
Simply Perfect. The staff is wonderful. The owner cares. I could not be happier with our decision to stay at Kandugyap. We will be staying there again.
Vanessa R. Поїздка вдвох Philippines, 17 жовтня 2013 р.
looove

#1The Staff #2Location and #3Design
9
Kandugyap House by the Sea is the best place on the island for some R&R.
Mary G. Сім"я з малими дітьми Philippines, 9 вересня 2013 р.
Awesome, Memorable and Wonderful Experience

Clean, Quiet and Friendly Staff
10
The owner is very accommodating. I would recommend this hotel specially to couples. Don't forget to visit Virgin Island.
Douglas C. Поїздка вдвох United States of America, 10 червня 2013 р.
peaceful, relaxing, scenic spot

quiet location, beautiful views of the sea, attentive staffs
7
A little far from restaurants and the market area in Sante Fe, but a great spot to relax and enjoy the sea
Changkun L. Сім"я з малими дітьми South Korea, 29 травня 2013 р.
the worst of the worst

They just helped us rent a van.
5
We was going to stay there 3days, but everything was totally different, compared and recomments. Don't trust recomments. for travelers, it was the worst of the worst.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Kandugyap House by the Sea СебуKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ОточенняKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ВидKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ВидKandugyap House by the Sea Себу - ВидKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - ПляжKandugyap House by the Sea Себу - Зовнішній вид готелю Kandugyap House by the Sea Себу - Зовнішній вид готелю Kandugyap House by the Sea Себу - Зовнішній вид готелю Kandugyap House by the Sea Себу - Зовнішній вид готелю Kandugyap House by the Sea Себу - Зовнішній вид готелю Kandugyap House by the Sea Себу - Балкон/ТерасаKandugyap House by the Sea Себу - Інтер’єр готелюKandugyap House by the Sea Себу - Місця відпочинку та розвагиKandugyap House by the Sea Себу - Місця відпочинку та розвагиKandugyap House by the Sea Себу - ВидKandugyap House by the Sea Себу - ОточенняKandugyap House by the Sea Себу - ОточенняKandugyap House by the Sea Себу - Балкон/ТерасаKandugyap House by the Sea Себу - ОточенняKandugyap House by the Sea Себу - Оточення


AS-AGWEB-3A02