Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kangaroo Hostel

71 Hang Luoc, Hoan Kiem Dist.,, ринок Донг Суан, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Kangaroo Hostel Ханой - Вхід Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Ванна кімната Kangaroo Hostel Ханой - Ванна кімната Kangaroo Hostel Ханой - Вхід Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня
Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня Kangaroo Hostel Ханой - Вітальня
Місцезнаходження ринок Донг Суан Кількість номерів: 14
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,3
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (71)
Відсортувати за:
Grigoryan G. Поїздка вдвох Russia, 6 листопада 2013 р.
не рекомендую. Того, что заявленно на сайте нет

переселение а дочерний отель
6
ужасно, нам предложили номер без электричества. Но после экстра денег гас перевезли в лучший отель . Не ведитесь на отзывы .Это не самое лучшее место, мягко говоря..
Повідомити про цей вігук
Danica A. Індивідуальний мандрівник Philippines, 22 червня 2015 р.
Good staff

Good staff and near the market
8,7
It was alright. Ms moon is very caring and i feel pampered because of her assistance. She patiently assisted me in every ppssible way she can. She even help me deliver my passport when i left it when i was to board the bus to laos. Though there isnt a lift, i still enjoyed my time there. Thanks ms moon. I will surely recommend your hostel to my backpacker friends.
Повідомити про цей вігук
Nataliya B. Поїздка вдвох Kazakhstan, 18 червня 2015 р.
Very hot

Value for money
6
They repair air con, because it's very old and in bad condition. Old furniture. Very hot. Eggs for breakfast and instant noodles. Not good location.
Повідомити про цей вігук
Lim Y. Група Malaysia, 9 червня 2015 р.
friendly and beautiful stuff

friendly stuff, good location, value for money
9,3
Повідомити про цей вігук
Zishan A. Індивідуальний мандрівник India, 23 травня 2015 р.
Good and friendly staff

Friendly staff, location, cosy room
9
The stay was good for the helpful staffs and convenient for the prime location. However before booking any day trip from here try to take a look at some other places as my Halong bay 1 dat trip was not so good. The hotel itself is worth staying and totally value for money.
Повідомити про цей вігук
Suthasinee O. Індивідуальний мандрівник Thailand, 13 квітня 2015 р.
Everthing goid

Food, location, suggestion all good
9,7
Comfortable
Повідомити про цей вігук
Curtis V. Індивідуальний мандрівник Canada, 3 лютого 2015 р.
Friendly staff, good location

Staff, location, price
9,3
The people at the Kangaroo Hostel are very friendly, the food is good, and it is located in the old quarter about a 10 minute walk north of Hoan Kiem Lake. The room was comfortable. The shower drain was slow, yet, overall, very good value for money.
Повідомити про цей вігук
Soon Y. Група Malaysia, 6 січня 2015 р.
A great stay

Great location, Value for money, Friendly staffs
9,7
i've got a private triple room. It's run by a family (I guess?), cheap, centrally located in the heart of Hanoi city. Dong Xuan market is just behind the street. We requested airport transfer through agoda.com but the hostel was not notified about this. So we had to take cab to the hostel. However the staffs are very friendly and helpful. They will try their best to serve us the best. A very pleasant stay.
Повідомити про цей вігук
Penn E. Поїздка вдвох Malaysia, 3 січня 2015 р.
Small but cosy

Location, size of the room, comfort
8,3
It was actually quite good except that we have to climb the stairs but we still liked it though.
Повідомити про цей вігук
Lucy D. Поїздка вдвох United Kingdom, 9 листопада 2014 р.
Great Hostel

Very helpful and friendly staff, comfy beds, great value for money
9
We had 3 great stays at this hostel. We left our big bags here as we travelled to Cat Ba and Bac Ha. Each time the staff were very helpful and welcoming. They have great tours on offer and helped with our onward travel. The hostel is clean and if you get a back room it is also very quiet. Thank you Kangaroo
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Kangaroo Hostel ХанойKangaroo Hostel Ханой - ВхідKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - Ванна кімнатаKangaroo Hostel Ханой - Ванна кімнатаKangaroo Hostel Ханой - ВхідKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - ВітальняKangaroo Hostel Ханой - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A02