Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Karibia Boutique Hotel

JL.Timor Block J No.I -IV, Медан Сіті Центр, Медан, Індонезія

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 852 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,5
Розташування
7,7
Робота персоналу:
7,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (852)
Відсортувати за:
Norhafizi O. Ділова поїздка Malaysia, 13 травня 2016 р.
Overall good ..
5,7
Overall good only the room too small ..
Chua L. Поїздка вдвох Singapore, 10 травня 2016 р.
Food
4,7
Breakfast is disappointing.
Takaharu H. Індивідуальний мандрівник Japan, 3 травня 2016 р.
Convenient location
6,3
Convenient location, clean and good value for money. It is located near by train station. Shopping mall, Centre Point is next to the building. Hotel is very clean. I think I can't ask for more. Oh, there was no swimming pool though there is a gym. Over all very good hotel.
Prabowo S. Ділова поїздка Indonesia, 13 квітня 2016 р.
Efficient Business Hotel
4,7
This is a true business hotel. Location is superb, as it is just a walk to the airport railway station, as well as huge mall. If you are looking for a holiday hotel, look somewhere else.
Marlix L. Ділова поїздка Indonesia, 7 квітня 2016 р.
Good location
4,3
Good location Breakfast could be better Room smell like cheap car perfume I use to stay when they first open, now seem aging
Erik T. Ділова поїздка Indonesia, 6 квітня 2016 р.
ok
4
ok
Woei P. Ділова поїздка Singapore, 6 квітня 2016 р.
Over rated
3,7
Location is good, room is also clean in general. Staff are not really helpful or friendly. Air conditioning unit leaking, no refrigerator in the room. Very noisy at night, not sure where the heavy music from thou.
Nik K. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 2 квітня 2016 р.
Uncomfortable
3,3
Not as expected. Bad toilet. Slow aircond.
Christine W. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 31 березня 2016 р.
bad services
3
I choose this hotel because the location is very good. But i'm so shock when i saw some cockroaches walk on walls, room 526. I told the staff that i want to change room but they just came with baygon to kill the cockroaches, they said no more room because it's full. I still want to change the room and the hotel staff looked unhappy. The next day they gave us a new room, but by we can hear the sound of a very buzzing exhaust fan, it's make us dizzy. 4 star hotel? i'm not sure
Puspita P. Ділова поїздка Indonesia, 29 березня 2016 р.
NICE ROOM
6,3
QUITE & CLEAN, LOCATION IS OK
1 з 1 відгука
Karibia Boutique Hotel МеданKaribia Boutique Hotel Медан - Паб/Коктейль-барKaribia Boutique Hotel Медан - Спа-центрKaribia Boutique Hotel Медан - Танцювальна залаKaribia Boutique Hotel Медан - ЗручностіKaribia Boutique Hotel Медан - ЗручностіKaribia Boutique Hotel Медан - ЗручностіKaribia Boutique Hotel Медан - Конференц-залKaribia Boutique Hotel Медан - ЗручностіKaribia Boutique Hotel Медан - Конференц-залKaribia Boutique Hotel Медан - Конференц-залKaribia Boutique Hotel Медан - РецепціяKaribia Boutique Hotel Медан - ЗручностіKaribia Boutique Hotel Медан - ЗручностіKaribia Boutique Hotel Медан - РецепціяKaribia Boutique Hotel Медан - ВітальняKaribia Boutique Hotel Медан - ВітальняKaribia Boutique Hotel Медан - ЗручностіKaribia Boutique Hotel Медан - ЗручностіKaribia Boutique Hotel Медан - ЗручностіKaribia Boutique Hotel Медан - ЗручностіKaribia Boutique Hotel Медан - ЗручностіKaribia Boutique Hotel Медан - ЗручностіKaribia Boutique Hotel Медан - Їжа та напої


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A04