Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kempinski Hotel Airport München

Terminalstrasse Mitte 20, Міжнародний аеропорт Мюнхена, Мюнхен, Німеччина 85356 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Зовнішній вид готелю Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Зовнішній вид готелю Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Інтер’єр готелю Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Фойє Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Рецепція Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Вітальня Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Вітальня Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Вітальня Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Вітальня Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Вітальня Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Вітальня Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Номер Люкс Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Номер Люкс Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Номер Люкс Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Номер Люкс Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Ванна кімната
Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Буфет Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Ресторан Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Буфет Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Ресторан Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Ресторан Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Ресторан Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Буфет/Кафе Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Спа-центр Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Басейн Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Спа-центр Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Фітнес-зал Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Фітнес-зал
Розміщення: Міжнародний аеропорт Мюнхена Кількість номерів: 389

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 156 відгуків

Ціна-якість:
7,6
Розташування
9,4
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
7,7
Усі відгуки (156)
Margarita S. Поїздка вдвох Russia, 7 травня 2013 р.
Отличный отель

Понравился дизайн отеля, удивил большой, комфортабельный номер.
10
Очень удобно - отель находится в аэропорту. Из аэропорта очень удобно и быстро добраться до центра города на электричке. В самом аэропорту (2мин от отеля) есть пивоварня, где отлично можно посидеть вечером.
Igor R. Поїздка вдвох Russia, 16 грудня 2012 р.
Удобный отель для нескольких дней

Отличный завтрак, Расположен в Аэропорту
9,7
Ездили на Рождественские выходные. Расположение отеля в аэропорту позволило сразу бросить вещи в номер и отправиться на S-бане прямо в сердце Мюнхена Маринплац.Ехать 40 мин. Несмотря на то, что прилетели в 12 часов с заселением не было никаких проблем. Я вообще люблю отели с хорошими завтраками. Данный отель в этом отношении выше всяких похвал. Номер обычный. Магазины в аэропорту работали и в воскресенье. Интернет платный.
Порада туристам: Советую при остановках на несколько дней.
Veniamin Z. Поїздка вдвох Russia, 29 вересня 2012 р.
Красивый отель и приветливий персонал.

Все на высшем уровне
7,7
Завтрак не включен в стоимость, а отдельно брать дорого.
Yury C. Поїздка вдвох Russia, 9 січня 2012 р.
Прекрасное расположение и уютные номера

Удобно расположен, хорошие номера, приемлемая цена.
9,3
были в мюнхене 2 дня, вылетали рано утром, поэтому остановили выбор на kempinski hotel airport munchen. отель понравился, до любого терминала 2 минуты пешком по крытому переходу. неплохой спа салон. дорогая еда, но это бич всех хороших отелей. в номере чисто, размер небольшой, но уютно. до города ходит поезд, с пересадками можно добраться до любой точки мюнхена.
Hotel Feature Tip: Прекрасный выбор для кратковременных остановок в Мюнхене.
Olena V. Ділова поїздка Ukraine, 26 червня 2009 р.
Великолепно!!!!

Очень чисто, уютно. Очень понравилось обслуживание в ресторане.
9,3
красивый и необычный отель.Очень систые и уютные номера. Здесь будет комфортно и уютно как для уставшего после перелетов и переговоров бизнесмена так и для влюбленной пары. Очень понравилась еда в ресторане и обслуживание официантов. Действительно все на ВЫСШЕМ УРОВНЕ. Советую так же посетить СПА- центр в отеле. В это отеле сделано все для того что бы вы смогли расслабиться и отдохнуть, а потом отдохнухнувшим двинуться дальще в путь.
Restaurant Tip: ВЕЛИКОЛЕПНОЕ ОБСЛУЖИВАНИЕ В РЕСТОРАНЕ И ВКУСНАЯ ЕДА
Arkadiusz M. Поїздка вдвох Poland, 11 липня 2013 р.
hotel na międzylądowanie

blisko teminal, miła obsługa, czysto
8,3
brak polskich kanałów, co ciągle jest irytujące dla Polaków podróżujących w tzw. dobrych hotelach.
Adela C. Сім"я з малими дітьми United States of America, 9 лютого 2014 р.
Happy camper

Customer service , beds , cleanliness
10
The staff was great they even brought me an extra bed for my stepfather I only needed to nap for a few hours while my flight left early at 7 . Sadly I didn't get to enjoy the amazing breakfast buffet my step dad and my daughter loved ( next time right).The room was quiet and comfortable . The bathroom had a great big tub which I enjoyed relaxing in . I recommend this hotel for people traveling long ways I came from Berchtesgaden n the family needed a nap before driving back and I fly away to Boston .
Carrie S. Поїздка вдвох United States of America, 23 грудня 2013 р.
CONVENIENCE

proximity to car rental and terminal
9
Quite comfortable, convenient to airport terminal and the Christmas market on the square. Food was very expensive...breakfast buffet was 32 english pounds!
John M. Поїздка вдвох United States of America, 7 листопада 2013 р.
We only used the hotel for plane transfer

nicely designed room, convenient to airline desks, nice staff
9
We arrived from Bari, Italy and our plane back to the States was scheduled the next early afternoon. So the convenience of getting to the hotel was much appreciated. And so was the easy reach to the airline desk the next morning. The room and bed were very comfortable. And we were surprised how quiet it was even though it is at the airport. We actually just used the mini bar and that was fine.
Sanya W. Ділова поїздка Thailand, 8 жовтня 2013 р.
Nice stay

Location, Service, Comforts
8,7
Hotel is conveniently located in the Munich Airport, ideal for travelers. Commute to city center is also convenient. The room is small but in good condition. Bedding is very comfortable. For this room rate without breakfast and wifi, I think it is too expensive. At least wifi should be included. Staff are friendly.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Kempinski Hotel Airport München МюнхенKempinski Hotel Airport München Мюнхен - Зовнішній вид готелю Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Зовнішній вид готелю Kempinski Hotel Airport München Мюнхен - Інтер’єр готелюKempinski Hotel Airport München Мюнхен - ФойєKempinski Hotel Airport München Мюнхен - РецепціяKempinski Hotel Airport München Мюнхен - ВітальняKempinski Hotel Airport München Мюнхен - ВітальняKempinski Hotel Airport München Мюнхен - ВітальняKempinski Hotel Airport München Мюнхен - ВітальняKempinski Hotel Airport München Мюнхен - ВітальняKempinski Hotel Airport München Мюнхен - ВітальняKempinski Hotel Airport München Мюнхен - Номер ЛюксKempinski Hotel Airport München Мюнхен - Номер ЛюксKempinski Hotel Airport München Мюнхен - Номер ЛюксKempinski Hotel Airport München Мюнхен - Номер ЛюксKempinski Hotel Airport München Мюнхен - Ванна кімнатаKempinski Hotel Airport München Мюнхен - БуфетKempinski Hotel Airport München Мюнхен - РесторанKempinski Hotel Airport München Мюнхен - БуфетKempinski Hotel Airport München Мюнхен - РесторанKempinski Hotel Airport München Мюнхен - РесторанKempinski Hotel Airport München Мюнхен - РесторанKempinski Hotel Airport München Мюнхен - Буфет/КафеKempinski Hotel Airport München Мюнхен - Спа-центрKempinski Hotel Airport München Мюнхен - БасейнKempinski Hotel Airport München Мюнхен - Спа-центрKempinski Hotel Airport München Мюнхен - Фітнес-залKempinski Hotel Airport München Мюнхен - Фітнес-залKempinski Hotel Airport München Мюнхен - Конференц-залKempinski Hotel Airport München Мюнхен - Конференц-залKempinski Hotel Airport München Мюнхен - Конференц-залKempinski Hotel Airport München Мюнхен - Конференц-залKempinski Hotel Airport München Мюнхен - Конференц-залKempinski Hotel Airport München Мюнхен - Конференц-зал


AS-AGWEB-3A04