Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Erzsébet tér 7-8, 05. Сіті Центр - Белварос, Будапешт, Угорщина 1051

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,9

із 125 відгуків

1 відгуків українською

Ціна-якість:
8,5
Розташування
9,5
Робота персоналу:
9,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
9,0
Страви/Організація харчування:
8,3
Усі відгуки (125)
Відсортувати за:
Valeriy B. Поїздка вдвох Ukraine, 12 травня 2013 р.
Обслуговування хороше.

Хороше розміщення.
8,7
Перший запропонований номер не відповідав замовленому.
Повідомити про цей вігук
Elizaveta M. Індивідуальний мандрівник Russia, 12 листопада 2012 р.
Прекрасный отель в центре города

Комфортные номера, хороший сервис
9,7
Были в отеле почти 2 недели - все понравилось, расположение, номера, обслуживание, сервис. Здание, в котором располагается отель, очень красивое, персонал старается угодить и помочь во всем. Рекомендую!
Повідомити про цей вігук
Alexander V. Ділова поїздка Ukraine, 4 жовтня 2011 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Все понравилось, просто все соответствует пяти звездам!)
9,7
В отеле хорошая комфортная обстановка,номер чистый,персонал доброжелательный Хороший ресторан.Советую для бизнес-встречь
Повідомити про цей вігук
George R. Ділова поїздка Canada, 12 травня 2016 р.
Poorly managed
5,7
A couple of disappointing issues that shows management problems. Firstly, I come back from a business meeting and wanted to work in the room before dinner meetings. At 2pm the room wasn't cleaned. I went to the desk to ask that it be cleaned and took a walk At 3:15 it still wasn't cleaned. I went to the desk and the woman I spoke to earlier scuttled away when she saw me coming. Finally it was cleaned at 4:45. Secondly, I had a drink from the minibar. There was an empty bottle in the minibar. Next morning I reported it to the front desk. Two days later it was still in the minibar, no one bothered to deal with it. So - poorly managed.
Повідомити про цей вігук
Ivy S. Індивідуальний мандрівник China, 24 квітня 2016 р.
great location
6,3
great location, friendly staff, nice view to the park!
Повідомити про цей вігук
Decha M. Група Thailand, 9 квітня 2016 р.
location
5,3
center of major attractions
Повідомити про цей вігук
Ho W. Сім"я з малими дітьми China, 22 березня 2016 р.
Good

Staff
9,7
Повідомити про цей вігук
Jihwan K. Поїздка вдвох South Korea, 24 червня 2015 р.
Great hotel in budapest

Location, Nice View, Facilities
10
This hotel is a great location to look around the city. And have a nice park view.
Повідомити про цей вігук
Lay G. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 10 червня 2015 р.
Wonderful stay at the Kempinsky Corvinus

Excellent and hospitable service. Beds were very comfortable. The location is extremely convenient.
9,3
We loved our stay at the Kempinsky Corvinus, overlooking the Elizabet park. The metro entrance is just 70 meters away, and the Danube is just a couple of blocks. The pool and spa are fantastic. The pool is not large but the current means you can swim without reaching the end. The interior of the hotel is quite chic. Our main disappointment was not scheduling a dinner at Nobu, but a Michelin starred restaurant is within easy walking distance. We'll definitely plan to stay here on our next visit.
Повідомити про цей вігук
Tuck L. Поїздка вдвох Singapore, 1 травня 2015 р.
Old world elegance

Location, service and sophistication
9,3
Budapest is an amazing city and the Kempinski is the right hotel to stay in as it is walking distance to a almost everything you may want to see in 2 to 3 days. The underground is nearby and the Jewish quarter less than 10 minutes walk away. Lots of restaurants and shops and near the lion fountain where most walking tours commence. Great service, very good concierge who will direct you to great restaurants.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Kempinski Hotel Corvinus Budapest БудапештKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Інтер’єр готелюKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - РесторанKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Буфет/КафеKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Паб/Коктейль-барKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Зовнішній вид готелю Kempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Зовнішній вид готелю Kempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - ВітальняKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Ванна кімнатаKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Номер ЛюксKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - ВітальняKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - ВітальняKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - ВітальняKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Номер ЛюксKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Спа-центрKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Спа-центрKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Спа-центрKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - БасейнKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Інтер’єр готелюKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - РесторанKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - РесторанKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - РесторанKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - РесторанKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - РесторанKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Конференц-залKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - РесторанKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - РесторанKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - РесторанKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - РесторанKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - РесторанKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - РесторанKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Номер ЛюксKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Конференц-залKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Танцювальна залаKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Номер ЛюксKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Номер ЛюксKempinski Hotel Corvinus Budapest Будапешт - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A02