Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah

Crescent West, Пальм Юмейрах, Дубай, Об'єднані Арабські Емірати (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Зовнішній вид готелю Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Вид Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Вид Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Вид Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Фойє Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Зовнішній вид готелю Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Зовнішній вид готелю Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Вид Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Пляж Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Пляж Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Басейн Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Басейн Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Басейн Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Дитячий клуб Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Спортивний майданчик Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Вид
Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Ресторан Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Ресторан Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Ресторан Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Ресторан Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Ресторан Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Ресторан Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Паб/Коктейль-бар Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Спа-центр Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Спа-центр Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Фітнес-зал Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Інтер’єр готелю Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Пальм Юмейрах Кількість номерів: 244

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,3
Розташування
8,0
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,2
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (60)
Відсортувати за:
Vladimir G. Поїздка вдвох Russia, 16 листопада 2012 р.
Спокойное место для отдыха.

Удобные номера, хороший пляж.
6,3
Отель показался скучноватым, но был взят нами на заметку, что бы в следующий раз приехать в него еще, но только уже со своими знакомыми, так как номера с двумя спальнями для этого подходят на все 100 процентов, каждая спальня с отдельной ванной комнатой и туалетом, очень удобно что в номере была кухня с холодильником, кофе машиной и стиральной машиной, огромный балкон. Несколько раз ездили ужинать в отель который располагался рядом, так как "шведского стола" в отеле не было, а хотелось разнообразия блюд. Хороший спокойный вход в море, без волн, вода чистая. Территория чистенькая. Персонал не навязчивый. Служба обслуживания в номерах забывала подкладывать чай и один раз не выставила воду, после телефонных звонов по этому поводу ни чего не менялось, воду и чай так и не приносили, это немного испортило впечатление об отеле.
Restaurant Tip: Недалеко находится отель Атлантис там большой выбор хороших ресторанов.
Повідомити про цей вігук
Mariam A. Група United Arab Emirates, 19 липня 2015 р.
very bad
3
very noisy bad attitude from the staff, terrible shaking bathrooms !!! also the walls are not sound proof!!!
Повідомити про цей вігук
Hisham A. Сім"я з малими дітьми Saudi Arabia, 19 липня 2015 р.
Perfect place for families

Location, suite size, pool & beach
9,7
Much better than I expected
Повідомити про цей вігук
Junyong J. Ділова поїздка South Korea, 18 липня 2015 р.
Best hotel ever

Large room, pool, good staff
9,7
Best hotel ever. large room with full kitchen Clean and cool swimming pool. but less space of car parking area
Повідомити про цей вігук
Nicola B. Сім"я зі старшими дітьми United Kingdom, 22 травня 2015 р.
5 Star Staff!

Staff, location, service
9,3
This was our second visit to this hotel and we returned as we knew the location was perfect to unwind. We had a sea view two bedroom apartment and a lot of reviews say to go for rooms overlooking the pool. You do get the Dubai skyline view but we preferred the late sun on our balcony with great sunsets. We were glad to recognise staff from our previous visit and the service they provide is second to none. In particular Maurice and Vispal (sorry if mis-spelt) who are forever smiling by the pool and work in such high temperatures but maintain their lovely characters all day. Also the knowledgeable and friendly pool bar staff - a lovely Russian guy and his Phillipine colleague. They were very interesting to talk to and work quickly and efficiently. Our rooms were serviced beautifully every day. The hotel is in a great location especially as we were with our grown up children as you get a beach holiday but in the evenings can go into central Dubai for shopping and a myriad of restaurants. We did eat at our hotel as well and found the food improved this time (as this was our only negative point about the hotel during our last visit). There is a lot of building work near the hotel which is expanding and also other hotels being built on the Palm but it didn't spoil the atmosphere there and we managed to ignore it. The beach area is also very safe, lots of shade provided for young children and great facilities. Thank you Kempinski, we can't wait to return.
Повідомити про цей вігук
Junaid M. Сім"я зі старшими дітьми South Africa, 16 травня 2015 р.
Perfect hotel with perfect staff

Marieke and Ahmed at front desk were extremely friendly and hospitable.
10
We loved every moment and would definitely return. All amenities were five star quality and we will definitely recommend to all to visit.
Повідомити про цей вігук
Fahad A. Сім"я з малими дітьми Saudi Arabia, 28 березня 2015 р.
Our stay

Location, spacious, wash machine, kitchen
8
Overall nice; however, Lack of Safty in children swimming pool, Beach is not cleaned daily, Major TV Sports channels not available (beIN Sports), Saudi channels Live from Makah & Madinah.
Повідомити про цей вігук
Aliff S. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 21 березня 2015 р.
Like a Palace

Beautiful architerchure
7,3
A really nice place. nice beach. nice pool. spacious room and awesome view. Like a holiday home!
Повідомити про цей вігук
Kelly V. Індивідуальний мандрівник Greece, 15 лютого 2015 р.
A holiday from the city

Friendliness of the staff, service and amazing buffet breakfast
8,7
Very pleasant.
Повідомити про цей вігук
Ioan B. Ділова поїздка Romania, 31 жовтня 2014 р.
My opinion

Services provided by concierge, possibility to smoke shisha, the view
6
Was ok but the cleaning services&laundry I consider to be at the level of 2 star hotel. I paid to much for the services I've got
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah ДубайKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Зовнішній вид готелю Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - ВидKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - ВидKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - ВидKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - ФойєKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Зовнішній вид готелю Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Зовнішній вид готелю Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - ВидKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - ПляжKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - ПляжKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - БасейнKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - БасейнKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - БасейнKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Дитячий клубKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Спортивний майданчикKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - ВидKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - РесторанKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - РесторанKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - РесторанKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - РесторанKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - РесторанKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - РесторанKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Паб/Коктейль-барKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Спа-центрKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Спа-центрKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Фітнес-залKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Інтер’єр готелюKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Зовнішній вид готелю Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - ВидKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Дубай - Сад


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C05