чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kempinski Mall Of The Emirates Hotel

Sheikh Zayed Road, 4th Interchange, Аль Барша, Дубай, Об'єднані Арабські Емірати 120679 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Вітальня Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Вид Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Вітальня Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Фойє Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Вітальня Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Номер Люкс Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Вітальня Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Зручності Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Номер Люкс Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Фітнес-зал Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Вітальня Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Паб/Коктейль-бар Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Ресторан Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Номер Люкс Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Зовнішній вид готелю Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Ресторан
Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Спа-центр
Місцезнаходження Аль Барша Кількість номерів: 393
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 252 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,9
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
7,9
Усі відгуки (252)
Відсортувати за:
Elena S. Сім"я з малими дітьми Uzbekistan, 8 січня 2014 р.
Шопинг после отдыха

расположение, питание
7
Отдыхали в этом отеле второй раз. Хочу сказать,что персонал испортился. Номера вовремя не убирают,приходилось вечером вызывать уборку,а это было не удобно. Потому что вечером после целого дня прогулок, хочется отдохнуть в номере.А утром нужно было включить кнопку,чтобы убрали номер обязательно.Завтраки в отеле замечательные,работает русскоговорящий персонал, но территория ресторана не очень большая,очереди за едой. Еще завтрак накрывают,по моему на 11 этаже (я могу ошибаться),но в одно утро тот ресторан не принимал гостей и все в одно время оказались в одном ресторане. Отель находится на территории торгового центра и там же Sky Dubai. Очень удобное расположения, от Dubai Mall на такси минут 15, недалеко метро и в аэропорт ехать минут 20.
Ibrahim A. Поїздка вдвох United Arab Emirates, 11 грудня 2014 р.
Relaxing time

The staff. The hotel is very clean. Design
9,7
It was great i really enjoyed it and iam looking forward to stay there again
Watanee M. Група Thailand, 6 грудня 2014 р.
the hotel is very closed to mall of emirates.

location, cleanliness, comfortable
9,3
The overall staying this hotel is prrfect. The best thing is very closed to mall of emirates.
Adnan T. Сім"я з малими дітьми India, 16 листопада 2014 р.
One of the best

direct entrence to the mall, very cooperative staff, rooms are big and comfortable
9,7
It was a very pleasant stay in kempinski I would recommend to all
Sasamon S. Сім"я з малими дітьми Thailand, 27 жовтня 2014 р.
Great hotel

Great location if you would like to get into city center or going out town. It's located in the middle of everywhere.Secondly, very convenient with mall of Emirates for shopping. Thirdly, large room
9,7
We had a great time as the kids can go to Ski Dubai in mall of emirates which is in the same building of the hotel.
Ross W. Поїздка вдвох United Kingdom, 25 жовтня 2014 р.
Very poor service

Comfort, pool, leaving
6
Arrived at 4am where not made to feel welcome at the hotel. The staff and management were very unhelpful! Had a long wait until our check in and we're not offered any water or food! Asked about checking in early and the manager had a terrible attitude and treated us like second class citizens. After the manger left another manger resolved our issue. The manager we dealt with at first was an absolute disgrace and went out of his way to make itawkward for us! Told us we were aloud to sit in the seats but not sleep, would not phone a taxi when we asked to leave the hotel and left us for 4 hours and would not even look at us and treated us like dirt. Due to the service we received in this so called 5 star hotel we would not go back and would not recommend the hotel! The hotel needs to look at the so called service it gives to its customers.
Banele M. Індивідуальний мандрівник South Africa, 24 жовтня 2014 р.
dubia is the bomb

beauty,rooms,staff
10
Rooms were the best.They organised a private tour when agancies could not accommodated us because it was their holiday.They have a beautiful mall inside the hotel.
Fazley A. Ділова поїздка Sri Lanka, 21 жовтня 2014 р.
poor check-in, front desk slow to respond

Nothing to say
5,7
Average at best!
Mohammad A. Сім"я з малими дітьми Saudi Arabia, 2 жовтня 2014 р.
overpriced hotel with inaccurate info and pic

location
2
As I stayed with my two little girls, I firmly stress that this Kempinski Mall Of The Emirates Hotel was my worst choice ever. The truth about this hotel is that; no kids swimming pool, old and dusty furniture, tiny lobby, normal room size, low quality TV screens, arrogant reputation staff. This is my advice to you people, do not let the name and prices of this hotel deceive you and search carefully.
Mohammad A. Сім"я з малими дітьми Saudi Arabia, 2 жовтня 2014 р.
Worst holday ever
2
Very overpriced hotel with poor services and bad staff.many other choices are better and i will never ever come back to this hotel

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Kempinski Mall Of The Emirates Hotel ДубайKempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - ВітальняKempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - ВидKempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - ВітальняKempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - ФойєKempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - ВітальняKempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Номер ЛюксKempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - ВітальняKempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - ЗручностіKempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Номер ЛюксKempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Фітнес-залKempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - ВітальняKempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Паб/Коктейль-барKempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - РесторанKempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Номер ЛюксKempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Зовнішній вид готелю Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - РесторанKempinski Mall Of The Emirates Hotel Дубай - Спа-центр


AS-AGWEB-3B03