Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kowloon Commercial Inn

4floor, No.733 Nathan Road, Chun Yee Building, Монгкок, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Kowloon Commercial Inn Гонконг - Вітальня Kowloon Commercial Inn Гонконг - Вітальня Kowloon Commercial Inn Гонконг - Вітальня Kowloon Commercial Inn Гонконг - Вітальня Kowloon Commercial Inn Гонконг - Вітальня Kowloon Commercial Inn Гонконг - Вітальня Kowloon Commercial Inn Гонконг - Вітальня Kowloon Commercial Inn Гонконг - Вітальня Kowloon Commercial Inn Гонконг - Вітальня Kowloon Commercial Inn Гонконг - Вітальня Kowloon Commercial Inn Гонконг - Вітальня Kowloon Commercial Inn Гонконг - Вітальня Kowloon Commercial Inn Гонконг - Вітальня Kowloon Commercial Inn Гонконг - Вітальня Kowloon Commercial Inn Гонконг - Інтер’єр готелю Kowloon Commercial Inn Гонконг - Цікаві місця поруч
Kowloon Commercial Inn Гонконг - Цікаві місця поруч Kowloon Commercial Inn Гонконг - Цікаві місця поруч Kowloon Commercial Inn Гонконг - Цікаві місця поруч Kowloon Commercial Inn Гонконг - Цікаві місця поруч Kowloon Commercial Inn Гонконг - Цікаві місця поруч
Місцезнаходження Монгкок Кількість номерів: 50

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Вище середнього

5,4

із 202 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
5,7
Розташування
7,3
Робота персоналу:
5,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
4,8
Комфортність номерів/Стандарт:
4,9
Страви/Організація харчування:
4,7
Усі відгуки (202)
Відсортувати за:
Elena D. Індивідуальний мандрівник Russia, 11 березня 2015 р.
Кошмар!

Месторасположение.
3,7
Это самый плохой отель,в котором можно остановиться. Никто не встретил нас, портье внизу говорил только на китайском и по знакам мы поняли, что такого отеля там нет. Мы все-таки поднялись на 4 этаж и стали звонить по телефонам, написанным на стене. Пришла женщина, вручила нам телефон, по которому мы поговорили по видимому с хозяином. Китаянка дала нам серые полотенца и открыла номер, из которого дурно пахло. Постельного белья нет вообще. Все грязное на столько, что страшно было на пол ставить дорожные сумки. По постелям толпами носятся мелкие муравьи. Воняет канализацией. Просто кошмар! Респект фотографу, который из этой конуры делает что-то похожее на номер.
Повідомити про цей вігук
Andrey S. Індивідуальний мандрівник Russia, 23 січня 2015 р.
Хостел, хуже среднего

Расположение
4
Заехали после 21-30, рецепшна у хостела нет вообще, поэтому пришлось ждать пока приедет администратор. Она минут 30 пыталась понять кто мы, после чего выдала ключ и попыталась уйти. Мы ее остановили и решили проверить номер, оказалось что канализацией в коридоре не заканчивалась корридором.. Номер и был источником. Номер заменила минут через 10. Больше претензий к хостелу нет, кроме грязи на полу.. они видимо совсем не убираются. На 13 этаже этого же здания есть lucky hostel, там ситуация гораздо лучше с проживанием.
Повідомити про цей вігук
Iwona N. Індивідуальний мандрівник Germany, 7 червня 2015 р.
Brud,wilgoc ,dreckig

Blisko do metra
2,7
byl to maly obskurny pokoj z zgnilym sufitem i brudna posciela,ktora byla po poprzednich gosciach,o 12 tej w nocy jak wrocilam do pokoju i chcialam polozyc sie nie wierzylam wlasnym oczom !!!! posciel byla brudna z plamami sztywnymi ....szukalam wszedzie kogosc z obslugi ale daremnie ,takze w nocy szukalam innego hotelu z czysta posciela i taki tez znalazlam ....
Повідомити про цей вігук
Yong J. Поїздка вдвох Singapore, 2 грудня 2015 р.
Overall fine

Near mtr, big room because of free upgrade, good attitude.
6,7
Got early check in and free upgrade from 2 bed to 3bed room. Good attitude, free deposit of bag after check out. It is better if u can speak mandarin or Cantonese, so that u can communicate well with the staffs. Cleanliness can be improve, there's a smell in the building.
Повідомити про цей вігук
Pia N. Індивідуальний мандрівник Sweden, 1 листопада 2015 р.
Two data in Hong Kong

Big bed and good location.
3,3
Повідомити про цей вігук
Yury G. Індивідуальний мандрівник Russia, 18 травня 2015 р.
Great value for money

Great location, near MTR and airport bus station
8,3
Great location in MongKok No lobby. You must call staff via phone (attached on the wall) All instructions in chieneese :)) Call number and don`t worry they spek english. Room was small but clean and with window. Better than hostels in TsimSha Tsui. Don`t expect too much. Grate place for 1 night stopover in HongKong
Повідомити про цей вігук
Andriyanto O. Поїздка вдвох Indonesia, 1 травня 2015 р.
not bad

not bad
4
Повідомити про цей вігук
Andriyanto O. Поїздка вдвох Indonesia, 30 квітня 2015 р.
not bad

not bad
4
Повідомити про цей вігук
Barrie E. Ділова поїздка South Africa, 27 квітня 2015 р.
value for money

value for money, location
7
Finding the place was a mission. The address is an apartment on the 4th floor with no signage on the door (Agoda, please take this up with the "hotel". Language is a problem as they cannot speak English. What I could gather from observations is that the lady at this apartment appears to be an agent for the "hotel" rooms. I went up and down in the high rise building as I was sent from floor to floor by the residents whom I enquired from. As I was about to give up and look for another place to stay, I decided to enquire once more from a resident; this person then took me to this apartment on the 4th floor. I waited another about 15 minutes in the apartment while the lady was phoning and discussing with another person in the apartment. She eventually took me to an adjacent building where my room was. The room was better than expected, neat and clean, with aircon and TV. The bathroom was tiny - toilet, basin & shower; all fitted into about 1.5 square metre. So, when you shower the floor and toilet will be wet. However, considering I only paid US$25 for the nigh, it was good value for money.
Повідомити про цей вігук
Miguel B. Індивідуальний мандрівник Portugal, 23 квітня 2015 р.
Kowloon Commercial Inn
4
the filth and dirt i cant describe. cockroaches in my room. i paid for 6 days and checked-out immediately after the first night. i complained but my money bot refunded. this is all simply not acceptable according to any standards.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Kowloon Commercial Inn ГонконгKowloon Commercial Inn Гонконг - ВітальняKowloon Commercial Inn Гонконг - ВітальняKowloon Commercial Inn Гонконг - ВітальняKowloon Commercial Inn Гонконг - ВітальняKowloon Commercial Inn Гонконг - ВітальняKowloon Commercial Inn Гонконг - ВітальняKowloon Commercial Inn Гонконг - ВітальняKowloon Commercial Inn Гонконг - ВітальняKowloon Commercial Inn Гонконг - ВітальняKowloon Commercial Inn Гонконг - ВітальняKowloon Commercial Inn Гонконг - ВітальняKowloon Commercial Inn Гонконг - ВітальняKowloon Commercial Inn Гонконг - ВітальняKowloon Commercial Inn Гонконг - ВітальняKowloon Commercial Inn Гонконг - Інтер’єр готелюKowloon Commercial Inn Гонконг - Цікаві місця поручKowloon Commercial Inn Гонконг - Цікаві місця поручKowloon Commercial Inn Гонконг - Цікаві місця поручKowloon Commercial Inn Гонконг - Цікаві місця поручKowloon Commercial Inn Гонконг - Цікаві місця поручKowloon Commercial Inn Гонконг - Цікаві місця поруч


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B06