чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Кута / Тубан, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Балі - Вхід Kuta Central Park Hotel Балі - Рецепція Kuta Central Park Hotel Балі - Рецепція Kuta Central Park Hotel Балі - Вхід Kuta Central Park Hotel Балі - Вхід Kuta Central Park Hotel Балі - Басейн Kuta Central Park Hotel Балі - Фойє Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Інтер’єр готелю Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня
Kuta Central Park Hotel Балі - Інтер’єр готелю Kuta Central Park Hotel Балі - Номер Люкс Kuta Central Park Hotel Балі - Інтер’єр готелю Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Ванна кімната Kuta Central Park Hotel Балі - Інтер’єр готелю Kuta Central Park Hotel Балі - Фітнес-зал Kuta Central Park Hotel Балі - Номер Люкс Kuta Central Park Hotel Балі - Фітнес-зал Kuta Central Park Hotel Балі - Гаряча ванна
Місцезнаходження Кута / Тубан Кількість номерів: 225
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 1170 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,0
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (1170)
Відсортувати за:
Sergey E. Поїздка вдвох Russia, 12 липня 2014 р.
Отличный отель для осмотра Бали

Расположение
8,7
Tatiana V. Поїздка вдвох Russia, 25 вересня 2013 р.
Достаточно бюджетный отель

Вежливый обслуживающий персонал, тишина
6,7
Добрый день! Отдыхали в этом отеле 6 ночей. При заселении в номер поняли, что постельное бельё и полотенца не были заменены после предыдущих постояльцев. После обращения - нам всё заменили. На самом деле - мы не обратили бы сразу на это внимание, но перед поездкой прочитали отзыв про эту проблему отеля. Завтраки каждый день были однообразные, мяса нет никакого, только не съедобные сосиски. Голодными не оставались - выбор блюд достаточный. Местоположение отеля не понравилось. До всего одинаково далеко, если ходить пешком.
Elena C. Індивідуальний мандрівник Russia, 17 серпня 2013 р.
Хороший недорогой отель

Приятный персонал, большие номера, удобное расположение
9
Отель большой, относительно новый, чистый. Расположение удобное (мы передвигались на такси). Персонал отлично говорит на английском, очень отзывчивый. Несколько раз нам забывали менять полотенца, хотя чаевые оставляли регулярно. С пляжными полотенцами постоянно были проблемы (не успевали забирать из прачечной что ли). Завтраки хорошие, одно и то же правда надоело быстро) трансфер в аэропорт недорогой, есть бесплатный автобус на пляж и в дискавери молл (но записываться надо заранее). Wi-fi на всей территории отеля без проблем. Отель хороший, рекомендую)
Alexander B. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 8 липня 2013 р.
отель среднего уровня

расположение отеля, знают таксисты
6,3
Для меня конечно этот отель не соответствует уровню 4-х звезд. Но номер был достойный, мы брали трипл, в номере была одна двухспальная кровать и одна односпальная для ребенка. Почему-то в отеле проблема с полотенцами, их катастрофически не хватало на всех постояльцев. Бассейн маленький, мы ни разу в нем не купались. Рядом с отелем круглосуточный продуктовый магазинчик, и чуть подальше супермаркет. Пользовались такси, в любую точку быстро и недорого.
Artem A. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 14 червня 2013 р.
Все отлично!

Уборка каждый день
7,7
Даже не к чему придраться! Все хорошо, на достойном уровне. Персонал очень отзывчив и даже когда выяснилось что мое бронирование через месяц, помогли с заселением, поменяли даты.
Divya P. Поїздка вдвох Malaysia, 31 серпня 2014 р.
kuta central park hotel

the staff was helpful, the location is strategic and the environment is amazing
7
I stayed in the hotel for 3 days. I spent my first two days and my last day in this hotel during my one week trip to bali. The first room we got was a big difference in quality compared to the first one we got. The first room had issues with the shower and also some basic things in the room was not provided. The second room was amazing and had a beautiful wallpaper. I was just unhappy as the bedsheets had stains and upon replacement the new sheets has stains. This hotel has a lot potential if this issues is fixed. I would rate this hotel average. I loved the friendliness of the staff and the environment a lot. It was a very peaceful place to spend my holiday at.
Mareva A. Група Philippines, 29 серпня 2014 р.
Will definately comeback here.

Food. Location. Service
9,3
The hotel is nice. Its a value for money. The room is clean though the room towels were old already. The breakfast buffet was good too. The staffs were very efficient. They will respond on your needs as soon as possible. The room service was good as well. The food was delicious. I will definately comeback to this Hotel the next time I come back to Bali.
Kian Y. Поїздка вдвох Singapore, 25 серпня 2014 р.
Good, friendly & polite staff

Good, nice & polite staff
6,7
The food was average, less variety. the staff are friendly, polite & helpful. The hotel was clean but the toilet has many small cockroaches running around. Spent lot of time killing them. The location was not near the beach, quite a distance to Kuta shopping area. The taxi was horrible, refused to turn on the meter & rude.
Dhaivat D. Сім"я з малими дітьми Australia, 25 серпня 2014 р.
Best Value for Money, Very good location

Pool is nice, Message is very good, Value for Money
7,7
Hotel Dinner Menu does not have anything much for Veg option or Child food
Jamie G. Поїздка вдвох Australia, 24 серпня 2014 р.
run down spot

Kuta Central Park Hotel
3,3
place does not look any thing near like the photos, run down and crap. small rooms, aircon broken. we did not even stay 1 day before we moved. were happy to lose the money we paid for the 7 days just to get out of the place and into something decent where you can close your eyes and not wonder what will be walking over you.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Kuta Central Park Hotel БаліKuta Central Park Hotel Балі - ВхідKuta Central Park Hotel Балі - РецепціяKuta Central Park Hotel Балі - РецепціяKuta Central Park Hotel Балі - ВхідKuta Central Park Hotel Балі - ВхідKuta Central Park Hotel Балі - БасейнKuta Central Park Hotel Балі - ФойєKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - Інтер’єр готелюKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - Інтер’єр готелюKuta Central Park Hotel Балі - Номер ЛюксKuta Central Park Hotel Балі - Інтер’єр готелюKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - Ванна кімнатаKuta Central Park Hotel Балі - Інтер’єр готелюKuta Central Park Hotel Балі - Фітнес-залKuta Central Park Hotel Балі - Номер ЛюксKuta Central Park Hotel Балі - Фітнес-залKuta Central Park Hotel Балі - Гаряча ваннаKuta Central Park Hotel Балі - Гаряча ваннаKuta Central Park Hotel Балі - Спа-центрKuta Central Park Hotel Балі - РесторанKuta Central Park Hotel Балі - РесторанKuta Central Park Hotel Балі - Конференц-залKuta Central Park Hotel Балі - Конференц-залKuta Central Park Hotel Балі - Спа-центрKuta Central Park Hotel Балі - Спортивний майданчикKuta Central Park Hotel Балі - Дитячий клубKuta Central Park Hotel Балі - Дитячий клубKuta Central Park Hotel Балі - Дитячий клубKuta Central Park Hotel Балі - Дитячий клубKuta Central Park Hotel Балі - Спа-центрKuta Central Park Hotel Балі - Спа-центрKuta Central Park Hotel Балі - Спа-центрKuta Central Park Hotel Балі - РесторанKuta Central Park Hotel Балі - Паб/Коктейль-барKuta Central Park Hotel Балі - РецепціяKuta Central Park Hotel Балі - БуфетKuta Central Park Hotel Балі - БуфетKuta Central Park Hotel Балі - Їжа та напої


AS-AGWEB-3A03