чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Кута / Тубан, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Балі - Вхід Kuta Central Park Hotel Балі - Вхід Kuta Central Park Hotel Балі - Рецепція Kuta Central Park Hotel Балі - Басейн Kuta Central Park Hotel Балі - Рецепція Kuta Central Park Hotel Балі - Фойє Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Фітнес-зал Kuta Central Park Hotel Балі - Фітнес-зал Kuta Central Park Hotel Балі - Гаряча ванна Kuta Central Park Hotel Балі - Гаряча ванна Kuta Central Park Hotel Балі - Ресторан Kuta Central Park Hotel Балі - Ресторан
Kuta Central Park Hotel Балі - Конференц-зал Kuta Central Park Hotel Балі - Конференц-зал Kuta Central Park Hotel Балі - Спа-центр Kuta Central Park Hotel Балі - Спортивний майданчик Kuta Central Park Hotel Балі - Дитячий клуб Kuta Central Park Hotel Балі - Дитячий клуб Kuta Central Park Hotel Балі - Дитячий клуб Kuta Central Park Hotel Балі - Дитячий клуб Kuta Central Park Hotel Балі - Спа-центр Kuta Central Park Hotel Балі - Спа-центр Kuta Central Park Hotel Балі - Спа-центр Kuta Central Park Hotel Балі - Спа-центр
Місцезнаходження Кута / Тубан Кількість номерів: 225
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 1153 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,0
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
7,3
Усі відгуки (1153)
Відсортувати за:
Sergey E. Поїздка вдвох Russia, 12 липня 2014 р.
Отличный отель для осмотра Бали

Расположение
8,7
Tatiana V. Поїздка вдвох Russia, 25 вересня 2013 р.
Достаточно бюджетный отель

Вежливый обслуживающий персонал, тишина
6,7
Добрый день! Отдыхали в этом отеле 6 ночей. При заселении в номер поняли, что постельное бельё и полотенца не были заменены после предыдущих постояльцев. После обращения - нам всё заменили. На самом деле - мы не обратили бы сразу на это внимание, но перед поездкой прочитали отзыв про эту проблему отеля. Завтраки каждый день были однообразные, мяса нет никакого, только не съедобные сосиски. Голодными не оставались - выбор блюд достаточный. Местоположение отеля не понравилось. До всего одинаково далеко, если ходить пешком.
Elena C. Індивідуальний мандрівник Russia, 17 серпня 2013 р.
Хороший недорогой отель

Приятный персонал, большие номера, удобное расположение
9
Отель большой, относительно новый, чистый. Расположение удобное (мы передвигались на такси). Персонал отлично говорит на английском, очень отзывчивый. Несколько раз нам забывали менять полотенца, хотя чаевые оставляли регулярно. С пляжными полотенцами постоянно были проблемы (не успевали забирать из прачечной что ли). Завтраки хорошие, одно и то же правда надоело быстро) трансфер в аэропорт недорогой, есть бесплатный автобус на пляж и в дискавери молл (но записываться надо заранее). Wi-fi на всей территории отеля без проблем. Отель хороший, рекомендую)
Alexander B. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 8 липня 2013 р.
отель среднего уровня

расположение отеля, знают таксисты
6,3
Для меня конечно этот отель не соответствует уровню 4-х звезд. Но номер был достойный, мы брали трипл, в номере была одна двухспальная кровать и одна односпальная для ребенка. Почему-то в отеле проблема с полотенцами, их катастрофически не хватало на всех постояльцев. Бассейн маленький, мы ни разу в нем не купались. Рядом с отелем круглосуточный продуктовый магазинчик, и чуть подальше супермаркет. Пользовались такси, в любую точку быстро и недорого.
Artem A. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 14 червня 2013 р.
Все отлично!

Уборка каждый день
7,7
Даже не к чему придраться! Все хорошо, на достойном уровне. Персонал очень отзывчив и даже когда выяснилось что мое бронирование через месяц, помогли с заселением, поменяли даты.
Kerri H. Сім"я з малими дітьми Australia, 18 серпня 2014 р.
Wonderful Hotel

Staff, Rooms, Pool
10
Staff were wonderful and helpful during our whole stay. Really nice comfortable rooms, we were upgraded so this was a lovely surprise! Could not fault Kuta Park Central. The only downside was you do have to catch Taxi to go out to restaurants and the beach, but would stay again
Carissa L. Група Singapore, 18 серпня 2014 р.
Great service and value for money

Hotel staff were really friendly and helpful. Hotel location was pretty accessible. Rooms were clean and comfortable.
8,7
For the 4 nights my friends and I were there, we really enjoyed our stay. The hotel staff were really friendly, and the hotel was clean and comfortable. We were surprised as the hotel was over our expectations comparing to the price we paid. So it was really value for money. Despite choosing the room without a view, the wallpaper greatly value-added to the stay. We booked 2 rooms and were surprised it was a connected room, so it was a bonus. Great location as it's accessible to many places. We would come back again for our next trip to Bali.
Nur A. Ділова поїздка Indonesia, 9 серпня 2014 р.
Not Bad

Hospitality
7,3
Hotel location make confuse.
Sharon M. Поїздка вдвох Ireland, 7 серпня 2014 р.
Great stay

Food pool staff
9,3
The hotel was very nice and the staff were wonderfull a little bit outside of the main area (5 minute taxi) the bedroom was on the ground floor was very dark as it didn't have a window also the room needed a facelift as the walls were not fully finished and wall paper was lifting but the bathroom was great and the bed was very comfortable. Would go back again
Qiao Y. Група Singapore, 5 серпня 2014 р.
value for money for a 4 star hotel

the rooms are quite big for the price we paid for
6,7
it was only a short stay at the hotel as the next day we are flying off early in the morning to another place. overall the hotel is quite clean

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Kuta Central Park Hotel БаліKuta Central Park Hotel Балі - ВхідKuta Central Park Hotel Балі - ВхідKuta Central Park Hotel Балі - РецепціяKuta Central Park Hotel Балі - БасейнKuta Central Park Hotel Балі - РецепціяKuta Central Park Hotel Балі - ФойєKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - Фітнес-залKuta Central Park Hotel Балі - Фітнес-залKuta Central Park Hotel Балі - Гаряча ваннаKuta Central Park Hotel Балі - Гаряча ваннаKuta Central Park Hotel Балі - РесторанKuta Central Park Hotel Балі - РесторанKuta Central Park Hotel Балі - Конференц-залKuta Central Park Hotel Балі - Конференц-залKuta Central Park Hotel Балі - Спа-центрKuta Central Park Hotel Балі - Спортивний майданчикKuta Central Park Hotel Балі - Дитячий клубKuta Central Park Hotel Балі - Дитячий клубKuta Central Park Hotel Балі - Дитячий клубKuta Central Park Hotel Балі - Дитячий клубKuta Central Park Hotel Балі - Спа-центрKuta Central Park Hotel Балі - Спа-центрKuta Central Park Hotel Балі - Спа-центрKuta Central Park Hotel Балі - Спа-центрKuta Central Park Hotel Балі - РесторанKuta Central Park Hotel Балі - Паб/Коктейль-барKuta Central Park Hotel Балі - Ванна кімнатаKuta Central Park Hotel Балі - Інтер’єр готелюKuta Central Park Hotel Балі - Рецепція


AS-AGWEB-3B06