чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Кута / Тубан, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Балі - Вхід Kuta Central Park Hotel Балі - Рецепція Kuta Central Park Hotel Балі - Рецепція Kuta Central Park Hotel Балі - Вхід Kuta Central Park Hotel Балі - Вхід Kuta Central Park Hotel Балі - Басейн Kuta Central Park Hotel Балі - Фойє Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Інтер’єр готелю Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня
Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Номер Люкс Kuta Central Park Hotel Балі - Інтер’єр готелю Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Вітальня Kuta Central Park Hotel Балі - Ванна кімната Kuta Central Park Hotel Балі - Інтер’єр готелю Kuta Central Park Hotel Балі - Фітнес-зал Kuta Central Park Hotel Балі - Номер Люкс Kuta Central Park Hotel Балі - Фітнес-зал Kuta Central Park Hotel Балі - Гаряча ванна
Місцезнаходження Кута / Тубан Кількість номерів: 225
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 1304 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,0
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
7,3
Усі відгуки (1304)
Відсортувати за:
Sergey E. Поїздка вдвох Russia, 12 липня 2014 р.
Отличный отель для осмотра Бали

Расположение
8,7
Tatiana V. Поїздка вдвох Russia, 25 вересня 2013 р.
Достаточно бюджетный отель

Вежливый обслуживающий персонал, тишина
6,7
Добрый день! Отдыхали в этом отеле 6 ночей. При заселении в номер поняли, что постельное бельё и полотенца не были заменены после предыдущих постояльцев. После обращения - нам всё заменили. На самом деле - мы не обратили бы сразу на это внимание, но перед поездкой прочитали отзыв про эту проблему отеля. Завтраки каждый день были однообразные, мяса нет никакого, только не съедобные сосиски. Голодными не оставались - выбор блюд достаточный. Местоположение отеля не понравилось. До всего одинаково далеко, если ходить пешком.
Elena C. Індивідуальний мандрівник Russia, 17 серпня 2013 р.
Хороший недорогой отель

Приятный персонал, большие номера, удобное расположение
9
Отель большой, относительно новый, чистый. Расположение удобное (мы передвигались на такси). Персонал отлично говорит на английском, очень отзывчивый. Несколько раз нам забывали менять полотенца, хотя чаевые оставляли регулярно. С пляжными полотенцами постоянно были проблемы (не успевали забирать из прачечной что ли). Завтраки хорошие, одно и то же правда надоело быстро) трансфер в аэропорт недорогой, есть бесплатный автобус на пляж и в дискавери молл (но записываться надо заранее). Wi-fi на всей территории отеля без проблем. Отель хороший, рекомендую)
Alexander B. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 8 липня 2013 р.
отель среднего уровня

расположение отеля, знают таксисты
6,3
Для меня конечно этот отель не соответствует уровню 4-х звезд. Но номер был достойный, мы брали трипл, в номере была одна двухспальная кровать и одна односпальная для ребенка. Почему-то в отеле проблема с полотенцами, их катастрофически не хватало на всех постояльцев. Бассейн маленький, мы ни разу в нем не купались. Рядом с отелем круглосуточный продуктовый магазинчик, и чуть подальше супермаркет. Пользовались такси, в любую точку быстро и недорого.
Artem A. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 14 червня 2013 р.
Все отлично!

Уборка каждый день
7,7
Даже не к чему придраться! Все хорошо, на достойном уровне. Персонал очень отзывчив и даже когда выяснилось что мое бронирование через месяц, помогли с заселением, поменяли даты.
Koon M. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 20 жовтня 2014 р.
Far from Kuta Beach

Facilities are good. There's a swimming pool and a wading pool. Friendly staff and spacious room.
7,3
It's slightly far from Kuta beach. 30 mins walking distance. Otherwise a good bargain.
Lam N. Поїздка вдвох Malaysia, 19 жовтня 2014 р.
Kuta Design Hotel

Variety Breakfast, Nice Design, Comfort Room
7,7
Hotel overall conclusion is good, but a bit far from happening nightlife place.
Frenki F. Група Indonesia, 14 жовтня 2014 р.
Good hotel.

nice staff, fast wifi, clean
7,7
Good hotel. The place not far go to anywhere. Have a nice staff. And have a speed wifi. Even sometimes the staff forget to put the soap.☺
S S. Поїздка вдвох Indonesia, 13 жовтня 2014 р.
We will definitely come back again.

Good Location, good food and comfortable room.
9
I would recommend room on the first floor. It has window, near to the pool, restaurant and lobby but not noisy because of people in the pool. Room was nice and clean. We have enough space for our luggage and stuff. For transport, my husband and I rented a motorbike I texted them and they drop the motorbike off to the hotel. I pay directly in cash for three days, the price is without fuel. We were given 2 helmets and a raincoat so we were able to go around Kuta, Denpasar and a bit far to Bedugul using GPS on mobile phone.The hotel was nice, the breakfast also good, different kind of nasi goreng and soup everyday. Everything was good and I would like to stay in the hotel again.
Zul I. Сім"я з малими дітьми Singapore, 12 жовтня 2014 р.
Dirty floors

Nearby to shops and food stalls.
6,7
Quite pleasant except for the dirty floors and the room is smaller compared to the pictures shown on the website. Staff are very friendly and provide good service.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Kuta Central Park Hotel БаліKuta Central Park Hotel Балі - ВхідKuta Central Park Hotel Балі - РецепціяKuta Central Park Hotel Балі - РецепціяKuta Central Park Hotel Балі - ВхідKuta Central Park Hotel Балі - ВхідKuta Central Park Hotel Балі - БасейнKuta Central Park Hotel Балі - ФойєKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - Інтер’єр готелюKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - Номер ЛюксKuta Central Park Hotel Балі - Інтер’єр готелюKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - ВітальняKuta Central Park Hotel Балі - Ванна кімнатаKuta Central Park Hotel Балі - Інтер’єр готелюKuta Central Park Hotel Балі - Фітнес-залKuta Central Park Hotel Балі - Номер ЛюксKuta Central Park Hotel Балі - Фітнес-залKuta Central Park Hotel Балі - Гаряча ваннаKuta Central Park Hotel Балі - Гаряча ваннаKuta Central Park Hotel Балі - Спа-центрKuta Central Park Hotel Балі - РесторанKuta Central Park Hotel Балі - РесторанKuta Central Park Hotel Балі - Конференц-залKuta Central Park Hotel Балі - Конференц-залKuta Central Park Hotel Балі - Спа-центрKuta Central Park Hotel Балі - Спортивний майданчикKuta Central Park Hotel Балі - Дитячий клубKuta Central Park Hotel Балі - Дитячий клубKuta Central Park Hotel Балі - Дитячий клубKuta Central Park Hotel Балі - Дитячий клубKuta Central Park Hotel Балі - Спа-центрKuta Central Park Hotel Балі - Спа-центрKuta Central Park Hotel Балі - Спа-центрKuta Central Park Hotel Балі - РесторанKuta Central Park Hotel Балі - Паб/Коктейль-барKuta Central Park Hotel Балі - РецепціяKuta Central Park Hotel Балі - БуфетKuta Central Park Hotel Балі - БуфетKuta Central Park Hotel Балі - Їжа та напої


AS-AGWEB-3B01