чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

L'Empire Paris Hotel

48 Rue De L'arbre Sec, 01. Лувр - Шатле, Париж, Франція 75001 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

L’Empire Paris Hotel Париж - Вітальня L’Empire Paris Hotel Париж - Вітальня L’Empire Paris Hotel Париж - Вітальня L’Empire Paris Hotel Париж - Вітальня L’Empire Paris Hotel Париж - Вітальня L’Empire Paris Hotel Париж - Вітальня L’Empire Paris Hotel Париж - Вітальня L’Empire Paris Hotel Париж - Вітальня L’Empire Paris Hotel Париж - Вітальня L’Empire Paris Hotel Париж - Ванна кімната L’Empire Paris Hotel Париж - Вітальня L’Empire Paris Hotel Париж - Номер Люкс L’Empire Paris Hotel Париж - Номер Люкс L’Empire Paris Hotel Париж - Номер Люкс L’Empire Paris Hotel Париж - Номер Люкс L’Empire Paris Hotel Париж - Інтер’єр готелю
L’Empire Paris Hotel Париж - Зовнішній вид готелю L’Empire Paris Hotel Париж - Спа-центр L’Empire Paris Hotel Париж - Спа-центр L’Empire Paris Hotel Париж - Спа-центр L’Empire Paris Hotel Париж - Спа-центр L’Empire Paris Hotel Париж - Спа-центр
Місцезнаходження 01. Лувр - Шатле Кількість номерів: 42
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 56 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
9,5
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
7,8
Усі відгуки (56)
Відсортувати за:
Ekaterina Y. Поїздка вдвох Russia, 14 лютого 2011 р.
Огромные чистые номера и услужливый персонал

Большие светлые номера, чисто, отличный персонал, вкусный разнообразный завтрак
9,7
Ездили на выходные с захватом 14 февраля, отель выбирали в последний момент по отзывам, по факту оказался лучше наших ожиданий, хотя цена на наш взгляд всё-таки высоковата. персонал прекрасно говорит по английски, услужлив и внимателен. При выезде из номера предложили оставить багаж в камере хранения (бесплатно) и вызвать такси. Номер был огромным, с высоченными потолками и потрясающе удобной широкой краватью. Кроме прочего, одним из преимуществ номера - сейф. Два раза в день производилась уборка, коридоры и лобби также блесели чистотой. Завтрак очень вкусный, разнообразный и обильный: мюски, круасаны, йогурты, нарезка, сыры, фрукты и сухофрукты, омлет, бекон и т.д.
Sightseeing/Attractions Tip: очень удачное расположение, вблизи от основных достопримечательностей
Wing C. Ділова поїздка Hong Kong, 11 квітня 2014 р.
relax and comfortable

hotel staff, modern decoration
8,3
everything was good except sometimes the hotel card did not function properly and needed to exchange for new ones.
Lee T. Сім"я зі старшими дітьми Hong Kong, 8 лютого 2014 р.
Awesome staff, great location,nice breakfast

Awesome staff, great location,nice breakfast
10
It was one of my greatest stay in all my vacation as most of the staff are superbly nice and helpful, with their great understanding of oaris and all the transportation,they can always offer you great help with all the details and information you ought to know!
Lee T. Сім"я з малими дітьми Hong Kong, 8 лютого 2014 р.
City of romance with great stay in L empire

Attentive staff, cool location, nice place
10
Having been staying in this city of romance for seven nights, I can only say Paris has improved a lot since my last two visits two years ago. with staff of far improved English, I experienced almost no obstacles in communication problem during my stay and vacation in Paris.
Lee T. Сім"я зі старшими дітьми Hong Kong, 8 лютого 2014 р.
Best stay in Paris

Great location, awesome staff, good food
10
If I visit Paris again, l empire is definitely my return choice p, apart from this little comment place, I will write a compliment letter to the staff there as they are really helpful and awesomely nice to give us a memorable stay in Paris.
Zakwan A. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 28 січня 2014 р.
Fabulous!

Walking distance to almost everywhere!
9,7
i love it would come again in the coming time and would definitely recommand the hotel to any of my family members and friend to experience Paris
Stephen C. Індивідуальний мандрівник Australia, 1 грудня 2013 р.
Great

Location, size, price
7,7
Pleasant. Great location. Staff were friendly. TV didn't work though which is OK since its a waste to watch TV in Paris anyway.
Albert I. Поїздка вдвох Australia, 25 серпня 2013 р.
great centrally located hotel

great room design, attentive staff, central location
9,7
hotel was under renovations, but the staff compensated for this by being super efficient and professional. my room had access to a courtyard area that couldn't be locked properly, but that was fine as access could only be via other windows. the room design was modern and sophisticated. staff super delivered their service and was spot on in keeping to promises and timing. for instance, breakfast was delivered to rooms exactly at requested times. the concierge was great in organising private transport to airport. only problem hotel free wifi was not reaching the rooms properly and dropping out too frequently for good usage. Breakfast in the included price was value for money
Ma K. Поїздка вдвох Hong Kong, 20 серпня 2013 р.
Great Value; Grear Area; Nice and Cosy

Good Price, good location, close with city bicycle parking
10
Great Location, affordable, friendly staff Once I walked into the Hotel, the staff can address my name already. Hotel is under renovation, so they upgrade to a suite with quiet and noise free room. Great and friendly staff...good English skill and help us a lot.
Sulain A. Ділова поїздка Oman, 4 травня 2013 р.
good location big room comper with anther hotel

big room location ver good
8,7

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

L’Empire Paris Hotel ПарижL’Empire Paris Hotel Париж - ВітальняL’Empire Paris Hotel Париж - ВітальняL’Empire Paris Hotel Париж - ВітальняL’Empire Paris Hotel Париж - ВітальняL’Empire Paris Hotel Париж - ВітальняL’Empire Paris Hotel Париж - ВітальняL’Empire Paris Hotel Париж - ВітальняL’Empire Paris Hotel Париж - ВітальняL’Empire Paris Hotel Париж - ВітальняL’Empire Paris Hotel Париж - Ванна кімнатаL’Empire Paris Hotel Париж - ВітальняL’Empire Paris Hotel Париж - Номер ЛюксL’Empire Paris Hotel Париж - Номер ЛюксL’Empire Paris Hotel Париж - Номер ЛюксL’Empire Paris Hotel Париж - Номер ЛюксL’Empire Paris Hotel Париж - Інтер’єр готелюL’Empire Paris Hotel Париж - Зовнішній вид готелю L’Empire Paris Hotel Париж - Спа-центрL’Empire Paris Hotel Париж - Спа-центрL’Empire Paris Hotel Париж - Спа-центрL’Empire Paris Hotel Париж - Спа-центрL’Empire Paris Hotel Париж - Спа-центр


AS-AGWEB-3C05