Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

La Anclar Hometel

A. Bonifacio Street, Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

La Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелю La Anclar Hometel Давао - Вітальня La Anclar Hometel Давао - Фойє La Anclar Hometel Давао - Вітальня La Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелю La Anclar Hometel Давао - Фойє La Anclar Hometel Давао - Фойє La Anclar Hometel Давао - Вітальня La Anclar Hometel Давао - Вітальня La Anclar Hometel Давао - Зручності La Anclar Hometel Давао - Зручності La Anclar Hometel Давао - Зручності La Anclar Hometel Давао - Зручності La Anclar Hometel Давао - Зовнішній вид готелю La Anclar Hometel Давао - Ванна кімната La Anclar Hometel Давао - Рецепція
La Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелю La Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелю La Anclar Hometel Давао - Вітальня La Anclar Hometel Давао - Рецепція La Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелю La Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелю La Anclar Hometel Давао - Вітальня
Місцезнаходження Давао Сіті Центр Кількість номерів: 37
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
7,7
Розташування
8,1
Робота персоналу:
7,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
5,9
Усі відгуки (86)
Відсортувати за:
John A. Ділова поїздка Philippines, 23 травня 2015 р.
accesible, near school, affordable

nice room, friendly, clean
8
La anclar hometel is very nice that i will refer to all my friends
Paul M. Поїздка вдвох United Kingdom, 8 лютого 2015 р.
Low cost, low grade hotel

Low cost
4,3
Brief thankfully.
Em K. Група Philippines, 14 вересня 2014 р.
La Anclar Review

Clean, comfortable, accessible to transportation
9
Mark G. Поїздка вдвох Philippines, 21 лютого 2014 р.
Great and satisfied

Location, accessibility, city center
7,3
It was great we do all the things that we planned because of the location and everything was to like mall, night life etc. The staff was attentive they help me check in earlier and helpful.
Clive B. Поїздка вдвох United Kingdom, 1 січня 2014 р.
Happy and comfortable.

Freindly staff, central location, great value for money.
10
LaAnclar is a located close to some fabulous shopping malls and great restaurants. This is my second stay at this hotel and the staff are very friendly and attentive. I would highly recommend this hotel as very good value for money.
Takuya N. Ділова поїздка Japan, 20 жовтня 2013 р.
Relax and Comfortable to stay in first stay in Dav

Service of staff, Clean room, place
9,3
Staff arrange me the special tour and that was very helpful. If I have a chance to go to Davao, I will stay La Anclar Hometal again.
Betty L. Ділова поїздка Philippines, 23 червня 2013 р.
not satisfied with the service.

friendly,courteous and helpful guard.
3,7
hotel staff is the receptionist and breakfast server. poor internet connection in the room.receptionist is not trained when asked where she can recommend places to go.no beverages available in their cafeteria.
Heilho S. Поїздка вдвох Philippines, 17 квітня 2013 р.
Not satisfied with the service

Nothing not mention
2,7
Not pleasant.... Not satisfied...,. They should train the staff more on customer service oriented
Jovelle G. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 30 березня 2013 р.
Fair

The hotel was ok..great location, nice food and clean rooms. But staff are not well oriented .
6
it was a great experience but before we went home, the lady in charge asking for another payment 8K?..saying that we are not yet paid? after some discussions she allowed us to go but we need to sign whatsoever!same day she txted asking for an apology. It was just a mistake??yea right... thanks you messing us for the last minute!
Glenn R. Поїздка вдвох Philippines, 3 лютого 2013 р.
Small but good hotel for the price

Wifi equipped and near food establishments
7,3
good airconditioning. beds are acceptable. there is hot water running but somewhat low pressure. near jaltan restaurant and walking distance to chinese restaurant mandarin and fast food jollibee.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

La Anclar Hometel ДаваоLa Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелюLa Anclar Hometel Давао - ВітальняLa Anclar Hometel Давао - ФойєLa Anclar Hometel Давао - ВітальняLa Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелюLa Anclar Hometel Давао - ФойєLa Anclar Hometel Давао - ФойєLa Anclar Hometel Давао - ВітальняLa Anclar Hometel Давао - ВітальняLa Anclar Hometel Давао - ЗручностіLa Anclar Hometel Давао - ЗручностіLa Anclar Hometel Давао - ЗручностіLa Anclar Hometel Давао - ЗручностіLa Anclar Hometel Давао - Зовнішній вид готелю La Anclar Hometel Давао - Ванна кімнатаLa Anclar Hometel Давао - РецепціяLa Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелюLa Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелюLa Anclar Hometel Давао - ВітальняLa Anclar Hometel Давао - РецепціяLa Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелюLa Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелюLa Anclar Hometel Давао - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

SG-AGWEB-6C03