Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

La Anclar Hometel

A. Bonifacio Street, Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

La Anclar Hometel Давао - Фойє La Anclar Hometel Давао - Вітальня La Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелю La Anclar Hometel Давао - Фойє La Anclar Hometel Давао - Фойє La Anclar Hometel Давао - Вітальня La Anclar Hometel Давао - Вітальня La Anclar Hometel Давао - Зручності La Anclar Hometel Давао - Зручності La Anclar Hometel Давао - Зручності La Anclar Hometel Давао - Зручності La Anclar Hometel Давао - Зовнішній вид готелю La Anclar Hometel Давао - Ванна кімната La Anclar Hometel Давао - Рецепція La Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелю La Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелю
La Anclar Hometel Давао - Вітальня La Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелю La Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелю La Anclar Hometel Давао - Вітальня La Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелю La Anclar Hometel Давао - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Давао Сіті Центр Кількість номерів: 37
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
7,7
Розташування
8,1
Робота персоналу:
7,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,0
Усі відгуки (88)
Відсортувати за:
Edwin D. Ділова поїздка Philippines, 18 липня 2015 р.
so so stay

none
6,3
not so good.. wifi not working in the room as advertised in the internet. Food is just ok but not that good..
Повідомити про цей вігук
Ilyn M. Група Philippines, 17 липня 2015 р.
Good location

location, free breakfast, early check in
8,3
it was good... but during our stay wifi was not working.. buffet breakfast on our last day...
Повідомити про цей вігук
John A. Ділова поїздка Philippines, 23 травня 2015 р.
accesible, near school, affordable

nice room, friendly, clean
8
La anclar hometel is very nice that i will refer to all my friends
Повідомити про цей вігук
Paul M. Поїздка вдвох United Kingdom, 8 лютого 2015 р.
Low cost, low grade hotel

Low cost
4,3
Brief thankfully.
Повідомити про цей вігук
Em K. Група Philippines, 14 вересня 2014 р.
La Anclar Review

Clean, comfortable, accessible to transportation
9
Повідомити про цей вігук
Mark G. Поїздка вдвох Philippines, 21 лютого 2014 р.
Great and satisfied

Location, accessibility, city center
7,3
It was great we do all the things that we planned because of the location and everything was to like mall, night life etc. The staff was attentive they help me check in earlier and helpful.
Повідомити про цей вігук
Clive B. Поїздка вдвох United Kingdom, 1 січня 2014 р.
Happy and comfortable.

Freindly staff, central location, great value for money.
10
LaAnclar is a located close to some fabulous shopping malls and great restaurants. This is my second stay at this hotel and the staff are very friendly and attentive. I would highly recommend this hotel as very good value for money.
Повідомити про цей вігук
Takuya N. Ділова поїздка Japan, 20 жовтня 2013 р.
Relax and Comfortable to stay in first stay in Dav

Service of staff, Clean room, place
9,3
Staff arrange me the special tour and that was very helpful. If I have a chance to go to Davao, I will stay La Anclar Hometal again.
Повідомити про цей вігук
Betty L. Ділова поїздка Philippines, 23 червня 2013 р.
not satisfied with the service.

friendly,courteous and helpful guard.
3,7
hotel staff is the receptionist and breakfast server. poor internet connection in the room.receptionist is not trained when asked where she can recommend places to go.no beverages available in their cafeteria.
Повідомити про цей вігук
Heilho S. Поїздка вдвох Philippines, 17 квітня 2013 р.
Not satisfied with the service

Nothing not mention
2,7
Not pleasant.... Not satisfied...,. They should train the staff more on customer service oriented
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

La Anclar Hometel ДаваоLa Anclar Hometel Давао - ФойєLa Anclar Hometel Давао - ВітальняLa Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелюLa Anclar Hometel Давао - ФойєLa Anclar Hometel Давао - ФойєLa Anclar Hometel Давао - ВітальняLa Anclar Hometel Давао - ВітальняLa Anclar Hometel Давао - ЗручностіLa Anclar Hometel Давао - ЗручностіLa Anclar Hometel Давао - ЗручностіLa Anclar Hometel Давао - ЗручностіLa Anclar Hometel Давао - Зовнішній вид готелю La Anclar Hometel Давао - Ванна кімнатаLa Anclar Hometel Давао - РецепціяLa Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелюLa Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелюLa Anclar Hometel Давао - ВітальняLa Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелюLa Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелюLa Anclar Hometel Давао - ВітальняLa Anclar Hometel Давао - Інтер’єр готелюLa Anclar Hometel Давао - Зовнішній вид готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C07