Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

La Gloria Residence Inn

Corner Borromeo and Climaco Streets, Pahina, Себу Сіті, Філіппіни 6010 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Ванна кімната La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Ванна кімната La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Зовнішній вид готелю La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Інтер’єр готелю La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Інтер’єр готелю La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Інтер’єр готелю La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Зовнішній вид готелю La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Місця відпочинку та розваги La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Місця відпочинку та розваги La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Місця відпочинку та розваги La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Місця відпочинку та розваги La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Фойє La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Рецепція La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Фойє La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Рецепція La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Буфет/Кафе
La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Буфет/Кафе La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Буфет/Кафе La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Буфет/Кафе La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Вітальня La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Вітальня La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Вітальня La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Вітальня La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Інтер’єр готелю La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Вітальня La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Вітальня La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Вітальня La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Вітальня
Місцезнаходження Pahina Кількість номерів: 28

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 72 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,1
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,5
Страви/Організація харчування:
5,9
Усі відгуки (72)
Відсортувати за:
Vasilii V. Індивідуальний мандрівник Russia, 1 травня 2013 р.
Чистый, уютный отель в исторической части города.

Чистые номера, выстрый интернет, удобное расположение.
9
Повідомити про цей вігук
Piotr P. Поїздка вдвох Poland, 4 квітня 2015 р.
do przespania na góra dwie noce

ochroniarz biega po San Miguela grande i przynosi zimnego za 10 zl
6
Małe pokoiki, słaba okolica, 5 min do głownej ulicy gdzie jest centrum handlowe, mcdonadls, jollibee, można coś zjeść europejsko-podobnego, śniadanie tościk z omletem wydaje się małe a całkiem smaczne, blisko portu, na dłuższy pobyt na pewno nie ale na jedną-dwie nocki jest ok, piwko do zamówienia w recepcji, zimne grande za dyszke
Повідомити про цей вігук
Karen G. Поїздка вдвох Philippines, 25 січня 2016 р.
The Air Condition Went Down!

Clean,Room is Nice,Location is very accessible
7
Overall stay was okay but on our last Day the Aircon went down. it was around 2am when we went back to our hotel room. Our Room is pretty hot instead of giving us a cold air it went into fan mode I don't know why. so we sleep unsatisfied. but well it was okay. I hope when I get back to cebu they will give me a better service. Thanks
Повідомити про цей вігук
Tomas T. Поїздка вдвох Czech Republic, 6 січня 2016 р.
One night stay

Clean, quiet, felt secure
6
Only for one night, nice, clean. Close to South Bus Terminal, just 5 minutes walking.
Повідомити про цей вігук
Kirill L. Поїздка вдвох Russia, 2 січня 2016 р.
Cheap place for transit

Cheap, close to ferry pier and helpful staff
6,3
We used the hotel only for a night stay before moving to Bohol after late flight. Everything was ok except for a few things. The sole very small window was actually in front of the wall (about 15 cm to the wall), air conditioner could really cool better and the worst was a strong smell in a room. Anyway for the price given (about $50) it was a best offer not far from the pier terminals.
Повідомити про цей вігук
Marichu S. Сім"я з малими дітьми Philippines, 29 грудня 2015 р.
Pleasant stay

Room comfort, staff, location.
8,3
It was a very pleasant stay. We arrived very early at the hotel as we landed early morning from Cebu port. We were supposed to just dropped our things as we know the standard time for check in is around 12noon-3pm depends of the hotel policies. But I was surprised because they let us checked in already at around 8-9am in the morning when we got there. It's very welcoming and accommodating as I felt because it's the first time I encountered. I booked a 1 family room for 4 adults and 1 standard room for 2. But they gave us 3 standard rooms which is good as we could have more privacy for some couples and with our kids. They had a very nice modern shower which has 3 sets and the faucets. Not spacious room but quite enough size for a standard room. The bed is very comfy and the sheets. They had a modern touch botton door bell. The filipino breakfast was good too.ohh we even ordered an extra 1 cup of rice but we pay nothing. The only problem I noticed was the bathroom isn't that clean for me. But so far it was a great stay. We'll surely come bak.
Повідомити про цей вігук
Marichu S. Сім"я з малими дітьми Philippines, 29 грудня 2015 р.
Great stay

Staff,room location
8
Great stay. We'll surely come back
Повідомити про цей вігук
Sharon G. Сім"я з малими дітьми Australia, 8 грудня 2015 р.
Great value option with nice room

room, location, price
8
We had a good stay here. I was pleasantly surprised by the quality of the room - we had a family room with young kids and it was great except that the air conditioner did not work properly and it got hot and dripped water into one of our bags. The breakfast is ok. Location is good. We did not find the area sketchy. Good value
Повідомити про цей вігук
Sam S. Група Philippines, 10 жовтня 2015 р.
Value for money

Price, Standard, Staff
8,7
Comfortable. It would help more if directions to the place would be clearer. A bigger signage would help as well.
Повідомити про цей вігук
Bjorn R. Сім"я з малими дітьми Norway, 26 серпня 2015 р.
Renovated hotel, noisy, terrible breakfast

The best about our stay was that the room was renovated.
4,3
The breakfast was so bad that we returned it. We got two dry toast with one scrambled egg. They put an extra bed in the room for a high price and then we had no space at all to move on or to put our things. The location is so bad that we where scared just to run from the Taxi and in to the hotel. We will never return.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

La Gloria Residence Inn Себу СітіLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Ванна кімнатаLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Ванна кімнатаLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Зовнішній вид готелю La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Інтер’єр готелюLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Інтер’єр готелюLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Інтер’єр готелюLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Зовнішній вид готелю La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Місця відпочинку та розвагиLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Місця відпочинку та розвагиLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Місця відпочинку та розвагиLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Місця відпочинку та розвагиLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ФойєLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - РецепціяLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ФойєLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - РецепціяLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Буфет/КафеLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Буфет/КафеLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Буфет/КафеLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Буфет/КафеLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ВітальняLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ВітальняLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ВітальняLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ВітальняLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Інтер’єр готелюLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ВітальняLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ВітальняLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ВітальняLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ВітальняLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C07