Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

La Gloria Residence Inn

Corner Borromeo and Climaco Streets, Colon, Себу Сіті, Філіппіни 6010 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Ванна кімната La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Ванна кімната La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Зовнішній вид готелю La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Інтер’єр готелю La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Інтер’єр готелю La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Інтер’єр готелю La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Зовнішній вид готелю La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Місця відпочинку та розваги La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Місця відпочинку та розваги La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Місця відпочинку та розваги La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Місця відпочинку та розваги La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Фойє La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Рецепція La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Фойє La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Рецепція La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Буфет/Кафе
La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Буфет/Кафе La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Буфет/Кафе La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Буфет/Кафе La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Вітальня La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Вітальня La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Вітальня La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Вітальня La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Інтер’єр готелю La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Вітальня La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Вітальня La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Вітальня La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Вітальня
Місцезнаходження Colon Кількість номерів: 28
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
7,8
Розташування
7,0
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,0
Усі відгуки (62)
Відсортувати за:
Vasilii V. Індивідуальний мандрівник Russia, 1 травня 2013 р.
Чистый, уютный отель в исторической части города.

Чистые номера, выстрый интернет, удобное расположение.
9
Повідомити про цей вігук
Piotr P. Поїздка вдвох Poland, 4 квітня 2015 р.
do przespania na góra dwie noce

ochroniarz biega po San Miguela grande i przynosi zimnego za 10 zl
6
Małe pokoiki, słaba okolica, 5 min do głownej ulicy gdzie jest centrum handlowe, mcdonadls, jollibee, można coś zjeść europejsko-podobnego, śniadanie tościk z omletem wydaje się małe a całkiem smaczne, blisko portu, na dłuższy pobyt na pewno nie ale na jedną-dwie nocki jest ok, piwko do zamówienia w recepcji, zimne grande za dyszke
Повідомити про цей вігук
Bjorn R. Сім"я з малими дітьми Norway, 26 серпня 2015 р.
Renovated hotel, noisy, terrible breakfast

The best about our stay was that the room was renovated.
4,3
The breakfast was so bad that we returned it. We got two dry toast with one scrambled egg. They put an extra bed in the room for a high price and then we had no space at all to move on or to put our things. The location is so bad that we where scared just to run from the Taxi and in to the hotel. We will never return.
Повідомити про цей вігук
Jonelie D. Ділова поїздка Philippines, 1 серпня 2015 р.
No elevator. Poor location.

room
4
my mom kept complaining about the absence of elevators. She has a problem with her lower back so this posed as a huge issue. I hope they rectify this soon.
Повідомити про цей вігук
Gary N. Ділова поїздка United States of America, 11 червня 2015 р.
Business Travel

Close to my business, affordable, comfortable
8,7
Very nice, I would stay again
Повідомити про цей вігук
Gary N. Ділова поїздка United States of America, 10 червня 2015 р.
Business stay for my fiancee

Close to business, friendly, helpful
9,3
The stay was nice and the staff was helpful. Only issue was no elevator, had to walk up to 4th floor each time she went out
Повідомити про цей вігук
Paul R. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 2 березня 2015 р.
Pleasant stay for Bus Station.(south ) Stopover

Handy for Bus terminal and shopping mall (no more cinema) and nice rooms (but extra wet bathroom...). Acceptable breakfast - but only available til 9am...
7,3
Pleasant.
Повідомити про цей вігук
Annabelle B. Поїздка вдвох Philippines, 19 лютого 2015 р.
Good value for money

Conveniently located, helpful staff, good value for money.
7
We only stayed for a night so everything was fine. Staff were friendly. The location is accessible to almost anywhere. Good value for money too.
Повідомити про цей вігук
Leong K. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 27 січня 2015 р.
Best

Staff friendly, best location
8,7
Best
Повідомити про цей вігук
Leong K. Поїздка вдвох Malaysia, 22 січня 2015 р.
Best of the best

Best location, friendly staff and reasonable price
8,3
The staff very friendly, they are helpful. The hotel location is very close to the most famous attractions. Just 2-5 min to famous street Colon Street and Osmena Blvd, 5 min to South Bus Terminal. I will come back to this hotel for my next visit to Cebu.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

La Gloria Residence Inn Себу СітіLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Ванна кімнатаLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Ванна кімнатаLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Зовнішній вид готелю La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Інтер’єр готелюLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Інтер’єр готелюLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Інтер’єр готелюLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Зовнішній вид готелю La Gloria Residence Inn Себу Сіті - Місця відпочинку та розвагиLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Місця відпочинку та розвагиLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Місця відпочинку та розвагиLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Місця відпочинку та розвагиLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ФойєLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - РецепціяLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ФойєLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - РецепціяLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Буфет/КафеLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Буфет/КафеLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Буфет/КафеLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Буфет/КафеLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ВітальняLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ВітальняLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ВітальняLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ВітальняLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Інтер’єр готелюLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ВітальняLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ВітальняLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ВітальняLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - ВітальняLa Gloria Residence Inn Себу Сіті - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B01