чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

La Mirada Hotel

Dapdap, Lapu-Lapu, Острів Мактан, Себу, Філіппіни 6015 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

La Mirada Hotel Себу - Басейн La Mirada Hotel Себу - Вітальня La Mirada Hotel Себу - Вітальня La Mirada Hotel Себу - Вітальня La Mirada Hotel Себу - Вітальня La Mirada Hotel Себу - Басейн La Mirada Hotel Себу - Фітнес-зал La Mirada Hotel Себу - Фітнес-зал La Mirada Hotel Себу - Ресторан La Mirada Hotel Себу - Зручності La Mirada Hotel Себу - Фойє La Mirada Hotel Себу - Басейн La Mirada Hotel Себу - Інтер’єр готелю La Mirada Hotel Себу - Зручності La Mirada Hotel Себу - Зручності La Mirada Hotel Себу - Рецепція
La Mirada Hotel Себу - Номер Люкс La Mirada Hotel Себу - Вітальня La Mirada Hotel Себу - Фойє La Mirada Hotel Себу - Вітальня La Mirada Hotel Себу - Номер Люкс La Mirada Hotel Себу - Вітальня La Mirada Hotel Себу - Вітальня
Місцезнаходження Острів Мактан Кількість номерів: 40

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,0

із 165 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
5,3
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (165)
Відсортувати за:
Tatiana V. Поїздка вдвох Russia, 19 січня 2014 р.
НЕ советую

Близость к аэропорту
5,3
Номер большой, но не ухоженный, за окном всю ночь что скрипело. Т.к. отель находится далеко от города, такси нужно заказывать заранее.
Volokitina I. Поїздка вдвох Russia, 22 березня 2013 р.
Если буду на Себу,выберу этот отель

персонал,номер,интернет
7,7
Yulia T. Сім"я з малими дітьми Russia, 24 лютого 2013 р.
Не плохой отель и приветливый персонал

Закрытая территория с тремя отелями и виллами
8,7
Отель находится на закрытой территории где расположены три отеля и частные виллы. При выходе из охраняемого периметра попадаешь в трущебы с большим количеством малоимущих филлипинцев. На три отеля имеется всего два ресторанчика, готовят вкусно, но ждать заказ ( даже если посетителей вообще кроме вас никого нет) очень долго. Ни одного магазинчика ( даже с товарами первой необходимости) на территории нет. Интернет только в холле соседнего отеля. Есть небольшой пляж. Хороший бассейн. На выходные происходит наплыв корейцев. Завтраки скудные. Номера просторные и чистенькие
Hotel Feature Tip: Если останавливаться на несколько дней для отдыха и знакомства с о. Себу, то в целом отель очень даже подойдет
Nadezda K. Індивідуальний мандрівник Russia, 24 лютого 2013 р.
Хороший отель для транзита

Большие комнаты, тихо, близко к аэропорту.
8
Отель расположен на довольно большом охраняемом участке, входит в группу из 3 отелей и нескольких коттеджей (такая мини-резервация от местного населения.) Это дает тишину и спокойствие, но чтобы прикупить продуктов нужно довольно далеко топать, или ехать(а в отелях обедать-ужинать недешево). Завтраки, как правило, входят в цену - это шведский стол, он неплохой, особенно понравились супчики. Персонал приветливый и услужливый, кажется искренне (во всяком случае, это не зависит от чаевых). Комнаты просторные, есть кухня, кровати большие, кондеры не слишком мешают спать. Мебель не новая, но приличная, только двери сильно хлопают. Большой бассейн. Выход к морю через соседний отель, это рядом, но пляж там никакой, и море мутноватое. Гулять практически негде, ночной жизни нет, до цивилизации далеко, если ехать на шопинг - то это моллы в Себу, порядка получаса на такси без пробок, а с пробками все 1-1,5 часа, получается дороговато (от 350 до 700 песо в один конец). В общем и целом, это хороший вариант для транзита на другие острова.
Evgeniia S. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 1 листопада 2012 р.
приветливый персонал

недалеко от аэропорта
8
Таксист не знал об этом отеле, поэтому мы объездили район, спрашивая у местных, но в конце концов выехали к довольно высокому зданию по сравнению с каморками, через которые проезжали. Заселили с небольшой задержкой, бесплатно проапгрейдив номер. Завтраки - шведский стол, бассейн приятный. По дороге в аэропорт попросили таксиста провезти через памятник Лапу-Лапу.
Sightseeing/Attractions Tip: Недалеко памятник Лапу-Лапу
Winniefred B. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 4 серпня 2014 р.
A NEW HAVEN - La Mirada is a new haven in Mactan

big cozy rooms, friendly and accommodating staff, security
8
It was a pleasant stay all throughout. The staff was accommodating in extending our stay without extra charge, realizing the event, Ironman will finished late in the day, so, our check out was very late. They also prepared the breakfast as early as 3AM on the day of the Ironman, August 3, maing sure their guests are fed well before the long day, which ended at almost 5PM. And it was the only meal we had for the day. You are marvelous. The only thing we quite disagree with the place is its accessibility to the outside world. It is secluded and fenced off (security wise this is good though). Nevertheless, the place is worth coming back to.
Deborah S. Поїздка вдвох Singapore, 26 липня 2014 р.
lousy hotel service

clean, spacious, nice views
3,7
The hotel is really out of the way. Need to call a cab everytime you want to go out, and sometimes there are no cab or there's a queue. Also, the reception staff is not very proficient in English. Although they updgraded our room, but they gave us a double bed instead of twin beds. Told them we booked twin beds, but told us we cannot change because the hotel is full. The breakfast service is terrible. On two occassions our breakfast was served late and with the wrong order as well.
H J. Сім"я з малими дітьми United States of America, 19 липня 2014 р.
not so good

pool, big rooms, big compound
3,3
I would not reccommmend this hotel. big pool, rooms etc. but upkeep was very shabby. They were incorrect on our billing. Hot water heater did not work in the room. sinks not functioning. $50 dollars on laundry. No management on the premises. Sorry wish I could say something more nice but I would avoid this one.
Dale W. Поїздка вдвох Australia, 18 липня 2014 р.
good but far away

good staff, excellent gym, room comfort
6,7
Overall a good stay as we were just looking for somewhere to relax. Its about a 25min drive to mactan airport and very far from city. Driving to the area it looks like a ghetto area but the hotel area is surrounded by large fences with security at the entrance. The only places to eat are the two hotels next door so expect to pay hotel prices. The staff here were excellent and the gym was a real highlight the hotel also has a large swimming pool. This place has some good points but is very isolated so it depends on what you are looking for.
H J. Сім"я з малими дітьми United States of America, 18 липня 2014 р.
I'd rather stay in delhi

pool, big rooms,
3,7
We tried and tried but it just didn't work out. Of course, we did get a good price and there were a few helpful front staff but I think they have given up on the hotel as well. Broken water heater, broken sink, unkeep outside, cold breakfast... on and on. Staff mentioned that the hotel is plagued with problems. So let us all give up on this place in unison and we will be much better people for it.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

La Mirada Hotel СебуLa Mirada Hotel Себу - БасейнLa Mirada Hotel Себу - ВітальняLa Mirada Hotel Себу - ВітальняLa Mirada Hotel Себу - ВітальняLa Mirada Hotel Себу - ВітальняLa Mirada Hotel Себу - БасейнLa Mirada Hotel Себу - Фітнес-залLa Mirada Hotel Себу - Фітнес-залLa Mirada Hotel Себу - РесторанLa Mirada Hotel Себу - ЗручностіLa Mirada Hotel Себу - ФойєLa Mirada Hotel Себу - БасейнLa Mirada Hotel Себу - Інтер’єр готелюLa Mirada Hotel Себу - ЗручностіLa Mirada Hotel Себу - ЗручностіLa Mirada Hotel Себу - РецепціяLa Mirada Hotel Себу - Номер ЛюксLa Mirada Hotel Себу - ВітальняLa Mirada Hotel Себу - ФойєLa Mirada Hotel Себу - ВітальняLa Mirada Hotel Себу - Номер ЛюксLa Mirada Hotel Себу - ВітальняLa Mirada Hotel Себу - Вітальня


AS-AGWEB-3B05