чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Зовнішній вид готелю Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Буфет/Кафе Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Фітнес-зал Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Конференц-зал Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Інтер’єр готелю Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Інтер’єр готелю Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Інтер’єр готелю Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Інтер’єр готелю Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Інтер’єр готелю Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Вітальня Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Вітальня Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Вітальня Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Вітальня Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Вітальня Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Вітальня Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Балкон/Тераса
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Номер Люкс Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Номер Люкс Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Номер Люкс Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Їжа та напої Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Їжа та напої Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Їжа та напої Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Їжа та напої
Місцезнаходження Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван Кількість номерів: 162
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 937 відгуків

Ціна-якість:
7,2
Розташування
8,5
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (937)
Відсортувати за:
Natalia G. Поїздка вдвох Russia, 19 січня 2013 р.
Очень атмосферный отель

Отличный вид и стильные номера
9,7
Отель удачно расположен в самом центре Гонконга. В прямом смысле слова в пешей доступности от основных транспортных узлов и многих достопримечательностей. Вокруг множество ресторанов, кафе и баров самой разной направленности.
Vadim Z. Поїздка вдвох Russia, 1 січня 2013 р.
Маленькие номера в 2 раза меньше чем заявлено.

Ничего
6,7
Читайте размер номера на сайте агода и делите его на 2,5 и получите реальный размер, лично проверял с рулеткой!
Ekaterina L. Поїздка вдвох Russia, 10 березня 2012 р.
Отличный отель для стоповера

Недалеко от аэроэкспресса
10
Данный отель отлично подходит для стоповера между рейсами из/в Гонконг, так как находится в пешей доступности от конечной остановки аэроэкспресса. Настоятельно рекомендую заранее распечатать адрес отеля и схему прохода к нему, поскольку в реальности он находится несколько в стороне от тусовочного района Лан Квай Фонг и принцип "язык до Киева доведет" не работает. Номер был очень маленький, как впрочем и основная масса гостиничных номеров Гонконга, но при этом весьма продуманный, дизайнерски проработанный и с отличным видом на пролив. Настоятельно рекомендую попросить более высокий этаж. Отель хорош также тем, что регулярно на агоде предлагает отличные скидки - самое выгодное предложение в данном районе.
Hotel Feature Tip: Недалеко от аэроэкспресса
Oleksandr V. Сім"я з малими дітьми Ukraine, 29 січня 2012 р.
Удобное расположение

рядом с метро, неплохой дизайн
7,7
отель находится в сердце острова гонконг. рядом много ресторанов и магазинов. 5 минут пешком до метро. 10 минут от лан квай фон. что не понравилось - номера стандартно маленькие для гонконга, при этом цена достаточно высокая. отель не новый, потому уже достаточно затертый. обслуживание и персонал - на среднем уровне.
Marina V. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 7 січня 2012 р.
хорошее расположение

Удачно расположен
8,3
Неплохой отель, очень удобно расположен, чистые приятно оформленные номера, в которых есть все необходимое. Но номера ОЧЕНЬ маленькие. В стандартный номер даже нет возможности поставить extra bed, пришлось доплатить и переехать в номер лучшей категории
Alexander P. Поїздка вдвох Russia, 19 липня 2011 р.
Отель хорош) удобно расположен!

Номера уютные, персонал отзывчивый, постоянно улыбаются
8
Прожил там 10 дней, впринцепи остался доволен всем, номера очень уютные! хочу обратно))
Shopping Tip: едьте шопиться на другую сторону, в ковлун, там есть вечерний рынок!
Svetlana L. Поїздка вдвох Russia, 21 грудня 2010 р.
удачное месторасположение

вид из окон на гавань Викторию
8
Удачное месторасположение отеля, пять минуть ходьбы до метро. Отель находится в центре города. Номера очень маленькие, хотя вид из окна на гавань Викторию это компенсирует. Номера убирают каждый день, нам каждый день приносили в номер бутылку красного вина и тарелку фруктов. Единственный минус интернет платный, причем за сутки тариф очень высокий.
Sightseeing/Attractions Tip: Стоит посмотреть Пик Викторию, подняться на трамвайчики. И лазерное шоу небоскребов.
Piotr S. Поїздка вдвох Poland, 28 лютого 2011 р.
Dobra lokalizacja lecz pokoiki małe

Lokalizacja widoki
8,3
Miła obsługa, dobry kontakt w j. angielskim, dobra lokalizacja w pobliżu dużo lokali pubów i restauracji, trochę ciasne pokoje ale czyste, jednym słowem polecam!
Nightlife Tip: W pobliżu dużo klubów nocnych!
Mark L. Ділова поїздка United Kingdom, 14 вересня 2014 р.
avoid the dining room at all costs

the view, the bed and the mobile phone that came free with the room
5,3
The food was terrible and the dining room staff just plan rude. Breakfast ceased being served at 1030, we arrived at 1015 and we were asked to leave the dining room and leave our food uneaten at 1030am. Breakfast was abysmal for $320HK - we emailed Winnie the Chief Exec but she never even bothered to reply. There are far better hotels locally - we spent over £1000 at this hotel and we will not be going back.
Reece H. Ділова поїздка Australia, 12 вересня 2014 р.
One night business stay

Location, comfort, standard
6,7
Having one awards I did expect slightly better. The hotel was in a great location and was comfortable. Rooms are okay and overall the hotel was good. I did request 30 mins longer for checkout due to leaving at this time for my flight but was rejected and told it is not flexible. I would have liked to experience the restaurant but I the night I was there it was booked out

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong ГонконгLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Зовнішній вид готелю Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Буфет/КафеLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Фітнес-залLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Конференц-залLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Інтер’єр готелюLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Інтер’єр готелюLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Інтер’єр готелюLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Інтер’єр готелюLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Інтер’єр готелюLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - ВітальняLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - ВітальняLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - ВітальняLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - ВітальняLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - ВітальняLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - ВітальняLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Балкон/ТерасаLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Номер ЛюксLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Номер ЛюксLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Номер ЛюксLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Їжа та напоїLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Їжа та напоїLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Їжа та напоїLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Гонконг - Їжа та напої


AS-AGWEB-3A06