чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Lander Hotel Prince Edward

156-158 Tai Nan Street, Монгкок, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Вітальня Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Вітальня Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Вітальня Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Вітальня Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Зовнішній вид готелю Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Зовнішній вид готелю Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Фойє Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Вітальня Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Ванна кімната Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Вітальня Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Ванна кімната Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Вітальня Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Вітальня Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Буфет/Кафе Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Бізнес Центр
Місцезнаходження Монгкок Кількість номерів: 64
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,6

із 936 відгуків

Ціна-якість:
6,7
Розташування
6,5
Робота персоналу:
6,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,4
Комфортність номерів/Стандарт:
6,5
Страви/Організація харчування:
5,5
Усі відгуки (936)
Відсортувати за:
Maxim G. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 вересня 2013 р.
Стандартный отель

Удобно расположен
8
Шумоизоляция слабая, слышен постоянно лифт. Комнаты маленькие
Sergey K. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 21 червня 2013 р.
Не дорогой отель. Удобно расположен.

Местоположение
7,3
Отель удобно расположен. Недалеко остановка метро. Номера очень маленькие, но так всегда в Гонконге. В отеле тихо, спокойно.
Arkadii N. Індивідуальний мандрівник Russia, 15 травня 2013 р.
Достойный бюджетный отель для пребывания в Гонконг

Близость к станции метро, быстро и недорого на такси до аэропорта, быстрый wifi в номере.
8,3
По приезду в отель номер и все бумаги были уже готовы, заселение заняло минуты три, только все подписал и внес депозит. Номер убирали каждый день. В один из дней, когда я во время уборки находился в номере, вежливо поинтересовались "когда можно в этот день убрать номер".В целом все хорошо, все понравилось.
Alexey P. Поїздка вдвох Russia, 2 травня 2013 р.
Недорогой отель для ночного отдыха

удобство расположения, чистота, наличие интернета
8
Aleksei A. Поїздка вдвох Russia, 17 березня 2013 р.
Отель не больше, чем на 1 ночь

хорошее расположение
5,3
Мы выбрали этот отель, чтобы сэкономить, т к нужно было провести в ГК только один день - для такой ситуации вполне себе неплохой вариант. Но больше одной ночи там не провести. Плюсы: хорошее расположение, близко к метро и торговым улочкам Монгкока. Номер не загаженный. Минусы: весь номер включая туалет от силы метров 7. стоит кровать, тумбочка, над кроватью висит полка для вещей, нормального шкафа нет. Места в комнате хватает только на то, чтобы открыть входную дверь и дверь в санузел. Т к сумки кроме как на пол на входе положить некуда, приходилось их постоянно двигать, при этом самим забираясь на кровать, чтобы можно было открыть одну из дверей. В туалете и душе места просто нет, в подробности вдаваться не буду. В общем очень неудобно, т к ужасно маленький номер. Но если нужно просто перекантоваться между полетами - вполне себе ничего, учитывая низкую стоимость.
Mustaffa A. Ділова поїздка Malaysia, 22 жовтня 2014 р.
Not bad stay

Access to major road
4
Not a bad stay after all.
Koonhang L. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 29 вересня 2014 р.
Nice place

Quiet place, nice service, service people with professional skills and smile
7,3
Loga K. Індивідуальний мандрівник India, 25 вересня 2014 р.
not worth the money

walkable to mtr
3
the front desk staffs are very rude, the internet has a firewall you cannot login in to official site or use outlook. very small rooms and toilets even in double or triple sharing. not worth the money
Kwoon Y. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 24 вересня 2014 р.
The worst hotel I've ever stayed in
2
My room was small, I mean ridiculously small. The bath room stinks and I can even smell it with the door closed while I'm in bed. The place is dirty and I can smell the mold from the air con. The worst thing is, one night I wiped the dirt from the table with the shower towel they provide and just left it inside the toilet ON THE FLOOR. The next evening when I'm back to the hotel after a day out. Everything seems fine and the room was clearly cleaned by the hotel. However, after I took a shower and was planning to the towel the hotel provide, I found out the dirt I wiped on the towel last night was still there, on a nicely folded "clean" towel. This is crazy and just unacceptable. So I went to the reception the next morning, told them about the situation, and checked out one day earlier. They didn't even apologize. Epic.
Yuen Z. Ділова поїздка Hong Kong, 23 вересня 2014 р.
Friendly

Location, price, facilities
7

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Lander Hotel Prince Edward ГонконгLander Hotel Prince Edward Гонконг - ВітальняLander Hotel Prince Edward Гонконг - ВітальняLander Hotel Prince Edward Гонконг - ВітальняLander Hotel Prince Edward Гонконг - ВітальняLander Hotel Prince Edward Гонконг - Зовнішній вид готелю Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Зовнішній вид готелю Lander Hotel Prince Edward Гонконг - ФойєLander Hotel Prince Edward Гонконг - ВітальняLander Hotel Prince Edward Гонконг - Ванна кімнатаLander Hotel Prince Edward Гонконг - ВітальняLander Hotel Prince Edward Гонконг - Ванна кімнатаLander Hotel Prince Edward Гонконг - ВітальняLander Hotel Prince Edward Гонконг - ВітальняLander Hotel Prince Edward Гонконг - Буфет/КафеLander Hotel Prince Edward Гонконг - Бізнес Центр


AS-AGWEB-3B05