чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Lander Hotel Prince Edward

156-158 Tai Nan Street, Монгкок, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Вітальня Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Вітальня Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Вітальня Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Вітальня Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Зовнішній вид готелю Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Зовнішній вид готелю Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Фойє Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Вітальня Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Ванна кімната Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Вітальня Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Ванна кімната Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Вітальня Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Вітальня Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Буфет/Кафе Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Бізнес Центр
Місцезнаходження Монгкок Кількість номерів: 64
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,5

із 902 відгуків

Ціна-якість:
6,7
Розташування
6,4
Робота персоналу:
6,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,4
Комфортність номерів/Стандарт:
6,5
Страви/Організація харчування:
5,5
Усі відгуки (902)
Відсортувати за:
Maxim G. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 вересня 2013 р.
Стандартный отель

Удобно расположен
8
Шумоизоляция слабая, слышен постоянно лифт. Комнаты маленькие
Sergey K. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 21 червня 2013 р.
Не дорогой отель. Удобно расположен.

Местоположение
7,3
Отель удобно расположен. Недалеко остановка метро. Номера очень маленькие, но так всегда в Гонконге. В отеле тихо, спокойно.
Arkadii N. Індивідуальний мандрівник Russia, 15 травня 2013 р.
Достойный бюджетный отель для пребывания в Гонконг

Близость к станции метро, быстро и недорого на такси до аэропорта, быстрый wifi в номере.
8,3
По приезду в отель номер и все бумаги были уже готовы, заселение заняло минуты три, только все подписал и внес депозит. Номер убирали каждый день. В один из дней, когда я во время уборки находился в номере, вежливо поинтересовались "когда можно в этот день убрать номер".В целом все хорошо, все понравилось.
Alexey P. Поїздка вдвох Russia, 2 травня 2013 р.
Недорогой отель для ночного отдыха

удобство расположения, чистота, наличие интернета
8
Aleksei A. Поїздка вдвох Russia, 17 березня 2013 р.
Отель не больше, чем на 1 ночь

хорошее расположение
5,3
Мы выбрали этот отель, чтобы сэкономить, т к нужно было провести в ГК только один день - для такой ситуации вполне себе неплохой вариант. Но больше одной ночи там не провести. Плюсы: хорошее расположение, близко к метро и торговым улочкам Монгкока. Номер не загаженный. Минусы: весь номер включая туалет от силы метров 7. стоит кровать, тумбочка, над кроватью висит полка для вещей, нормального шкафа нет. Места в комнате хватает только на то, чтобы открыть входную дверь и дверь в санузел. Т к сумки кроме как на пол на входе положить некуда, приходилось их постоянно двигать, при этом самим забираясь на кровать, чтобы можно было открыть одну из дверей. В туалете и душе места просто нет, в подробности вдаваться не буду. В общем очень неудобно, т к ужасно маленький номер. Но если нужно просто перекантоваться между полетами - вполне себе ничего, учитывая низкую стоимость.
Yiu T. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 12 вересня 2014 р.
Simply simple

price, cleaness and
6,7
Teck H. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 11 вересня 2014 р.
Good

Clean,Ground Floor, good value of money
6
Overall 80% satisfied....
Andy F. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 11 вересня 2014 р.
no good

-
2
no good
Phoenix Z. Ділова поїздка United States of America, 5 вересня 2014 р.
Worst Hotel Experience I've Had

Convenient to subway
4
Internet access is blocked except for websites. I was unable to check my email, nothing except ports 80 and 443 (and 53). Not that I noticed much; the room is impossible to work in anyway. There is a desk, but it is woefully inadequate; I had to put the phone and the tea tray on the bed just to get enough space to fit my laptop on it. And the tiny stool (I didn't even get a chair) was comfortable for about 30 seconds before I gave up and went down to the lobby to work. Meanwhile, I complained to the staff THREE TIMES about the internet problem, and they never did anything helpful about it. Speaking of which, several of the staff were quite rude to me, and when I asked for help locating nearby ATMs and internet cafes, they didn't know where anything was. I was excited to come to Hong Kong, but this hotel stay nearly made me cut my trip short.
Robert E. Поїздка вдвох Philippines, 3 вересня 2014 р.
Very nice

clean, good smell, friendly staff
8,7
Mostly out of the room during the day but sleeping in their room is very cozy and its very clean. Will come back to this hotel again when visiting HK

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Lander Hotel Prince Edward ГонконгLander Hotel Prince Edward Гонконг - ВітальняLander Hotel Prince Edward Гонконг - ВітальняLander Hotel Prince Edward Гонконг - ВітальняLander Hotel Prince Edward Гонконг - ВітальняLander Hotel Prince Edward Гонконг - Зовнішній вид готелю Lander Hotel Prince Edward Гонконг - Зовнішній вид готелю Lander Hotel Prince Edward Гонконг - ФойєLander Hotel Prince Edward Гонконг - ВітальняLander Hotel Prince Edward Гонконг - Ванна кімнатаLander Hotel Prince Edward Гонконг - ВітальняLander Hotel Prince Edward Гонконг - Ванна кімнатаLander Hotel Prince Edward Гонконг - ВітальняLander Hotel Prince Edward Гонконг - ВітальняLander Hotel Prince Edward Гонконг - Буфет/КафеLander Hotel Prince Edward Гонконг - Бізнес Центр


AS-AGWEB-3B01